Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

eka piikki ivf hoidosta pistelty

toivo (yk 2,5 v) - 22.09.2009 - 10:50

eikä onneksi tuntunut missään! Muutenkin hyviä uutisia sain eli oli jo valmiiksi molemmilla puolilla yht. 9 rakkulaa; lääkärin mukaan hyvä lähtötilanne. Piikittelyn pitäisi myös onneksi tasata oloa eli sumutuksen aiheuttamat unettomuudet (ei siis ookaan johtunut pelkästä jännityksestä), hikoilut yms kaiken kirjavat oireet helpottanevat.

Oon ollut kyllä tod. jännittynyt ja vähän peloissanikin kaikesta hoitoon liittyvästä mutta ihana lääkärimme & hoitaja saivat mut tänään rauhoittumamaan ja uskomaan että kaikki menee hyvin!

Kiitos myös täällä kaikille ihanille tsempistä ja tuesta, ei ole mennyt hukkaan! Hoidon päätyttyä olisi ihana kertoa teille plussauutisia mutta jos niin ei vielä tällä kertaa käy niin sanomattakin selvää että tuelle ja tsempille on taasen todella iso tarve! Toivotaan ja uskotaan kuitenkin parasta, meille kaikille!


VASTAUKSET:


taru79 - 22.09.2009 - 11:28

Hyvin kaikki menee! Meillä takana yk 3 vuotta, ensimmäinen ivf takana, alkio siirrettiin 7.9. ja tänään sain verikokeitten tuloksen ja vastaus, olen tukevasti raskaana. Plussatuulia sinne!!


toivo (n. 2,5v) - 22.09.2009 - 11:37

taru: luinkin tuolta alempaa sun ilouutisen eli onnea vielä, mahtavaa että teillä hoito tuotti heti kovasti toivotun plussan!

Menikö sulla piikitykset, punktio, alkion siirto ihan suunnitellusti? Ilman suurempia kipuja? Jouduitko olemaan saikulla punktion jälkeen? kauheesti kysymyksiä...


telpe - 22.09.2009 - 11:57

Onnea tuleviin viikkoihin toivolle! Ja tarulle onnittelut kauan kaivatusta positiivisesta tuloksesta!


taru79 - 22.09.2009 - 12:02

Kaikki meni niin miten suunniteltiin. Piikitykset onnistuivat hyvin, vaikka alussa pelotti tosi paljon. Mulla oli punktio perjantaina (jolloin oli vapaapäivä) ja viikonloput myös vapaat, joten saikkua en tarvinnut. Maha oli kipeä perjantain ja lauantain, kotona ollessani ei tarvinnut ottaa särkylääkettä, otin rennosti, lepäillen. Mulle sanottiin että vettä pitää juoda paljon, että aineenvaihdunta toimii ja vähentää turvotusta. Maanantaina oli alkion siirto ja sekin meni kivuttomasti. Se oli kaikkein helpoin toimenpide koko hoidossa!


Serpentiini - 22.09.2009 - 12:34

Onnea kaikille ivf-hoitoilijoille!
Meillä alkaa sumut ensviikon perjantaina eli vielä on odoteltavaa, mutta äkkiähän tää menee kun alkuun pääsee
Ainakin toivottavasti


nainen85 (yli 2v) - 22.09.2009 - 16:47

tsemppiä meille kaikille hoitoihin!


Vakitaustailija - 22.09.2009 - 20:10

Täällä kanssa peukkuvarpaat pystyssä kaikkien puolesta!

Kuvittelenko vaan, vai onko nyt oikea hoitorutistus kaikilla menossa? Tuntuu, että meitä on nyt monta jolla on eka inssi tai ivf tehty/alkamassa.

Ensi kesänä luvassa siis paljon Ihanan Upeita Ihmeitä ja Ihan Valtavan Fantastisia -vauvoja Eikös niin!


Justiina - 22.09.2009 - 22:28

Toivo: Pistely on tosiaankin ajatuksena paljon kauheampi kuin mitä se oikeasti onkaan. Toivotaan, että tästä tulis nyt se toivottu plussa teille! Mä pidän peukkuja pystyssä

taru79: Onnea kauan kaivatusta plussasta! Mä varmaan pyörryn, jos mä joskus tän 2,5 vuoden jälkeen saan plussan testiin.

Serpentiini: Koska teillä on aika ivf:ään? Meillä on icsi-aika marraskuun alkupuolella. Nyt syön e-pillereitä ja lokakuun puolessa välissä ultraillaan ja aletaan piikittelemään.

Ja vielä kaikille onnenpotkuja kohti plussia! Mä ainakin olen toiveikas.


Serpentiini - 23.09.2009 - 08:29

Meillä alkaa synarela ensviikon perjantaina, ja suunniteltu on että siirto olis vk 44. Toihan on tietty vielä arvio, mutta varmaan aika tarkasti menee tonne.
Me näköjään mennään aika samoihin aikoihin, jos mullakin piikittelyt alkaa siinä kuun alussa

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|