Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

G:Nautitko kotona olemisesta?

Jopu - 08.10.2009 - 14:07

Ite tässä olen paljon viime aikoina miettinyt tätä kotona olemista.Nyt oon vasta tajunnut että kuinka mahtavaa on olla kotona lapsen kanssa.
Vielä onneksi saan olla ainakin vuoden.
Pitäisi ottaa kaikki irti tästä ajasta,koska vastaavaa ei tule enään olemaan.
Tuntuu että sitä liikaa tekee ittelleen kiirettä ja stressiä,vaikka sitä kyllä sitten riittää "oikeasti" kun työhön lähtee ja lapsi hoitoon.

Eli yritän nauttia enemmän!!!!!


VASTAUKSET:


kolmen äiti - 08.10.2009 - 14:18

Välillä nautin ja välillä en. Lasten riitely ja kiukuttelu väsyttää ja loputon siivous, ruoanlaitto yms.


minä - 08.10.2009 - 14:20

Nautin!
En stressaa elämässä paljonkaan, ainakaan työn takia. Äitiyslomaa marraskuun alkuun, mutta en taida jaksaa lähteä etsimään "oikeita" töitä. Oon nyt töissä jossa saan mennä ja tulla niinkuin huvittaa. Teen n. 5-20h viikossa ihan miten itse tahdon. Enemmänkin saan tehdä jos haluan. Tykkään tuosta systeemistä, joten taidan jatkaa tuossa äitiyslomani loputtuakin kotihoidontuella.

Oon vaihdellut työpaikkoja kuin sukkia ja etsinyt rentoa työtä jossa nautin. Ei tulisi mieleenkään olla stressavassa työssä, huonossa työilmapiirissä vetämässä itseä piippuun sama kuinka hyvä palkka olisi. Aikansa tietenkin kaikkea mutta en halua jämähtää. Ihaninta nykyisessä työssäni on että saan olla niin paljon kotona <3


BadMama - 08.10.2009 - 14:29

Taas täällä kurkkimassa "huojuvaa taloa"...

Mutta asiaan: KYLLÄ NAUTIN !

Aamut ovat suht' kiireettömiä, vaikka nousenkin jo seiskan pintaan hoputtamaan miestä ja viittä koululaista matkoihinsa . Voin hyvin pitkälle itse suunnitella päivän tekemiset ja menemiset, saan kokea pienempien kasvamisen, olla oppaana ja lämpimänä sylinä aamusta iltaan ja olla mukana, kun he oppivat uusia asioita .

Olen myös ottamassa vastaan niin pieniä, kuin isojakin koululaisia ja jakamassa heidän ilonsa ja surunsa heti tuoreeltaan jo kotiovella .


minä - 08.10.2009 - 14:45

Kiva nähdä BadMamaakin vielä täällä kurkkimassa


minä - 08.10.2009 - 14:58

BM: Mites siellä uusi parkki? Ootko tykännyt? Onko siellä paljonkin samoja nikkejä? onko Äksy siellä? Kävin minäkin siellä kurkkimassa mutta kamalan sekavalta vaikutti. Pidän tästä yksinkertaisemmasta versiosta


BadMama - 08.10.2009 - 15:28

Kivalta tuo uusi parkki tuntuu ja porukka on oikein mukavaa . Monia tuttuja täältä on siirtynyt sinne, tai jäänyt jopa "kahden parkin loukkuun"...

Ei tuo uusi parkki minusta ole lainkaan sekava, kun hiukan ensin tutustuu ja opettelee uusiin kujeisiin .


Hotmama - 08.10.2009 - 18:26

Nautin ihan mielettömästi olla kotona lapsen kanssa mutta rahatilanne painaa päälle oli pakko lähteä tienaamaan. Ois muuten ruennu ja alkoikin tehä jo hyvin tiukkaa..


mitä? - 08.10.2009 - 21:23

siis missä uudessa parkissa te olette ruvenneet käymään?


Eemeli - 08.10.2009 - 22:22

En nauti niin paljoa, että pystyisin jäämään kokonaan hoitovapaalle. Ja täytyy tunnustaa, että nyt jo olen tehnyt pientä keikkaa töihin, vaikka olen vielä vanhempainvapaalla. Pakko päästä käyttään aivoja johonkin oikeesti vaativaan välillä, etten tuu hulluks...

Mutta pidän silti tärkeänä, että vauvan ei tarvi vielä ihan pikkuisena mennä hoitoon, joten ollaan järkätty työmme niin, että vauva saa silti olla kotona.

Tavallaan kadehdin teitä äitejä, jotka pystytte omistautumaan pelkästään kodille! Itsellä vaan alko elämä taas hymyillä enemmän, kun sai vähän enemmän vaihtelua...


ev - 08.10.2009 - 22:56

Kyllä oikeastaan.
Sit kun ei tahdo huvittaa niin mennään mummolaan pariksi päiväksi, pääsee isomman porukan sekaan.


t - 09.10.2009 - 07:50

Enpä oikeastaan. Nautin kun aloitan työt kahtena päivänä viikossa. Se on mulle sopiva kompromissiratkaisu työn ja kodin välillä.


minä - 09.10.2009 - 11:49

mitä:

http://p1.foorumi.info/parkki/

Tuonne on osa siirtynyt.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|