Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

ILMOITATTE?

MIKSI IHMEESSÄ - 06.10.2009 - 22:21

Jos "lähdette", "vaihdatte muualle" tältä sivustolta??

ei minua haittaa, jos me LUXUS-mammat tänne jäädään se,ketä täällä ei innosta olla, niin Suomi on vapaa maa, ja voi mennä "minne palstalle" haluaa

Vähäkö lapsellista tulla "julistamaan" että häippäsee


VASTAUKSET:


No just - 06.10.2009 - 22:36

tän sun aloituksen takia, esimerkiksi... saadakseen jonkun ärsyyntymään... ja mä en siis ole ilmoitellut lähteväni mihinkään...


niinno - 06.10.2009 - 22:36

ne haluaa sen viimeisen siivun julkisuuttaan ja paistatella vielä hetken huomiossa ja marttyroida päälle vielä hiukan


ja tietty - 06.10.2009 - 22:54

toivo elää, että joku pyytäis jäämään "älkää hei nyt kaikki jättäkö tätä palstaa" hei, hei, hei...pus..


ihmettelen - 06.10.2009 - 23:11

että kuka täällä vielä viihtyy?

Ja mitä täällä viihtyvä oikein täältä haluaa? (esim ap)

Nakella paskaa toisten niskaan?

Järkevää keskustelua täällä ei taida enää olla edes mahdollista saada aikaan.

Harmi juttu, koska tämä on ollut kyllä parhaita palstoja täällä netissä.(vanhoina hyvinä aikoina- joo tiedetään, tiedetään että tästäkin tulee sanomista. pahoitteluni niille, joita vanhojen kaivelu harmittaa)

Joskus täällä pyöri ihmisiä, jotka jollain tapaa edes välittivät toisistaan ja toistensa mielipiteistä, elämästä ja elämänkäänteistä. Nyt alotuksia ja komentteja jättävät kaltaiseni nimimerkit. Kommentteja joiden sisältö on jotain sellasta, jota ei kasvotusten tai "jäljitettävällä" nimimerkillä toiselle ihmisille sanoisi.

No, elämä on rankkaa.
ja se on voi voi ja lämmin leipä.
Ja tämäkin kommenttini tietysti taas kuin jonkun kaikkitietävän teinin tekstiä tai jotain muuta vastaavaa, mitä nyt joku "fiksu" keksii heittää. Jotain herjaavaa ja ylimielistä.

Nyt jos joku vielä osaisi yllättää jollain tosi nasevalla sontapaakulla, niin hyvä olis. Täällä on jo kaikki herjaukset nähty.

Että kommenttia vaan...


Yllättävä - 06.10.2009 - 23:23

paskapaakku tulee täältä, olet nimittäin aivan oikeassa kirjoituksessasi! Muistelen kans sitä vuosien takaista tunnelmaa, kuinka usein olikaan vedet silmissä, kun Söppiksen, Vion, Anskuttimen, Nennun, Tilliksen, Kirsikan ja niiin monen muun mainioita juttuja sai lukea.

Ja ei voi kuin kummastella, mitä raivareita jo noista joulu- ym. vaihtareista jotkut alkoivat alkoivat saada...pikkuhiljaa se vaan lähti menemään, kunnes tällaiseksi paheni...mutta YP:a edelleen kuuluttaisin yleensäkin palstoja siivoomaan, sillä muuten käy näin, että aletaan hakeutua muualle, kuten ex-vakkarit tuonne tupaansa...toivottavasti uusi parkki onnistuu tavoitteissaan


ihmettelen - 06.10.2009 - 23:35

No samaa tässä muistelin itsekin. En ole täällä ollut kovinkaan aktiivinen kirjoittelija itse koskaan, mutta vuosia taustalla sitäkin aktiivisemmin seurannut. Luettelemasi nimimerkit ovat juurikin sitä "kulta-aikaa" jota itse seurailin.
Välttämättä kyse ei ole ollut siitä, että jokainen olisi ollut ihana, rakastettava ja juuri minun tyyppinen palstailija vaan se yhteishenki, joka oli ja syntyi siitä että kirjoittajat "tunsivat" toisiaan.

Mietin myös tuota vaihtari-asiaa, koska muistelen sen olleen syynä tai alkusysäyksenä näiden "vakkareiden" ajojahtiin. Kovasti tuli katkeruutta ja harmia joillekin siitä, etteivät kuuluneet vaihtari-rinkiin(johon varmaan olisi halutessaan päässyt).

Vaikka edellämainitsemiesi nikkien jälkeen jäi paljon mukavia nikkejä ja tuli uusia mukavia nikkejä, niin aika hataraksi tämä palsta jäi. Se lämmin tunnelma hajosi ja jäljelle jäi vain ilkeyttä ja pikkumaisuutta.

Nyt on "viimeisetkin" pikkuhiljaa häviämässä palstalta ja tästä on tullut pelkkä paskannakkelun sotatanner.
Harmi juttu oikeasti. :/


Yllättävä - 06.10.2009 - 23:46

huomio oli mullekin, kuinka on piristänyt päivää nää höpötykset täällä. Ja hienoa oli just se, että sai vaikeisiinkin ongelmiin ihan oikeesti hyviä vastauksia ja ratkaisuja. Ja sitten taas saatettiin lyödä ihan "ranttaliksi" ja lähteä kirjallisuusiltaa viettämään. Ja ei täällä silloin, kun tämän palstan vuosia sitten löysin, ollut mitään loanheittoo...

Arvatenkin tää nykyaika heijastelee arjen raastavaa totuutta täällä? kukaties? On velkaa, lasten kanssa on vaikeeta ja mies huitelee menemään...miten muuten näin valtava pahoinvointi ja ilkeys kukkisi näin? Suorastaan kuvottaa joskus lukea...

Itse olen töissä päivät, joten ei tällä hetkellä ole tuota vertailukohdetta tähän kotiäitiyteen, mutta jotenkin voin ymmärtää, kun kertakaikkiaan ei jaksa enää Mutta täytyykö se tänne purkaa, kun päinvastoin täältä sitä apua sais, edes vertaistuen muodossa, joka iso asia kuitenkin...


ihmettelen - 06.10.2009 - 23:58

Minäkään en muista, että olisi mitään mahdotonta loanheittoa ollut. Toisinaan tietysti tuli sanomista ja "ilman nimimerkkiä" kommentteja, muttei todellakaan siinä määrin kuin viimeisen vuoden aikana.

Jostain syystä täällä tuntui kaikki kiepsahtavan päälaelleen. Kaikki "vakituiset"(etenkin pois lähteneet) joutui pannaan ja heistä tuli kirosanan kaltainen asia, jota ei ääneen saanut sanoa.

Kallistun sinun epäilyysi, että täällä nähdään se pahoinvointi mitä perheissä nyt koetaan. Ihmiset eivät omalta pahalta ololtaan pysty tuntemaan iloa tai myötätuntoa toista kohtaa. Apua haetaan alentamalla muiden arvoa ja näin korottamalla sitten itseä jalustalle.

On niin sääli, kuten sanoitkin, että täällä kaikki energia tuhlataan siihen pahan olon aiheuttamiseen myös muille.
Kun vielä ihmiset ymmärtäisivät, että pienistä asioista se onni koostuu.
En voi ymmärtää, mitä haukkuminen, ilkeily ja pahansuopuus antaa ?

Ehkäpä jossain vaiheessa rauha palaa tällekin palstalle ja ehkä jossain vaiheessa täällä on taas mukava jutella jokapäiväisiä juttuja.

Sitä päivää odotellessa, käyn kurkkimassa ja taustailemassa täällä. Mä uskon parempaan huomiseen


Yllättävä - 07.10.2009 - 06:17

oli kommentoida fiksun ja samanhenkisen kanssa pitkästä aikaa ilman jonkun "eri mieltä olevan" kannanottoa...tää antaa mulle kyllä aiheen uskoa, että taustalla on hissukseen lisäksesi iso joukko mukavia, muistelemiamme vanhoja ja uusia persoonia.....odottaen sitä parempaa huomista myöskin.

Tälläkin tyylillä kun täällä vois ihan hyvin mennä ja vähän säyseämmälläkin tavalla saada itsensä kuulluksi, ja vaikka, hehheheh, itsensä jopa omassa mielessään tuonne mainitsemallesi jalustallekin korottaa...

Mietin tuossa, kun yleisimmät gallujen aiheet ovat jo pitkään olleet "Talon koko, automerkki ja vuosimalli, mitä lastenvaatemerkkejä käytätte?(ja lopuksi riita siitä, mikä on oikea in-merkki ja mikä ei), kuinka usein etelänmatkalle?(Ja sitten oma kehuskelu siitä, kuinka kalliiksi tuli meidän matka, kun emme mihinkään halpis-juttuihin mene), miehen ammatti ja tulot, oma koulutus(ja näistä sitten ne päättelyt, kuka on luuseri ja kuka ylempänä toista)..........niin eiköhän

tässäkin ole sitä pointtia, mistä se kiikastaa? Kun pitäis se kuu siepata tuolta taivaalta ja naapurille siitä päästä kertomaan?

Ikävin typeryyden ja pahuuden osoitus ovat sitten nämä "toivottavasti saat keskenmenon, niin loppuu täällä pyöriminen jokskiaikaa" ja kaupungin vuokra-asuntojen asukkaiden "yhäri-luuseri" nimeämiset.

Parisuhdepalstalla sitten ollaan itse seuraavalla viikolla pöllähtäneinä kyselemässä, jotta mitäs nyt, kun tuo mies ilmoitti lähtevänsä ja uusikin on jo katsottuna? Oliskohan täällä irvailujen sijaan kuitenkin kantsinut hoitaa sitä omaa parisuhdetta?

No, parempaan huomiseen kannattaa uskoa, kun ei oikein huonommaksikaan joidenkin huomiset kai enää voi mennä?


BadMama - 07.10.2009 - 08:21

Hyvät rouvat "Ihmettelen" ja "Yllättävää" - MAHTAVA KESKUSTELU !!! enpä olisi uskonut näillä sivuilla tuollaista enää näkeväni . Ja vaikka aika kultaakin muistot, kyllä täällä oli ihan oikeasti aiemmin toinen meininki .

Saatatte olla hyvinkin oikeilla jäljillä tuossa, että perheiden pahoinvointi hyökyy jo palstoillekin. Ja kun yp ei ole paikalla hillitsemässä sanailua, se karkaa käsistä mittasuhteisiin, joihin kukaan tuskin suu-sanallisesti ikinä yltäisi .


jelena - 07.10.2009 - 08:53

Mä on pyörinyt täällä palstalla suunnillee sen perustamisesta asti, taustalla lukien ja vastailleen ja on muutaman kerran tehnyt alotuksenkin

mutta oli todellakin pitkästä aikaa ollut ilo lukea nim."Ihmettelen" ja "Yllättävää" teksteja.


aurinko - 07.10.2009 - 10:01

olipa todellakin fiksua tekstiä tällä palstalla.
Tulkaa sinne tupaan


ap - 07.10.2009 - 22:16

no eihän tässä PASKAA nakella, hehheh

asiallinen kysymyshän tämä oli, mutta sen lukijalla on itsellään pask..nen mielikuvitus, jos niin ymmärsit


olenpa huomannut - 07.10.2009 - 22:48

että joka viesti ketju, joka olisi niin mukavaa luettavaa,tulee joku aiva älyttömän negatiivinen "paskaa niskaan" kommentti joka kyllä pilaa koko homman. olis ollu mukava käydä täällä sillon "vanhoina hyvinä" aikoina

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|