Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Perjantaita kaikille!

kitty70 - 02.10.2009 - 10:51

Niin, niille jotka vielä täällä on paikalla. Itse sen verran vähän näillä keskustelupalstoilla pyörin, etten ala sivustoa vaihtamaan. Jos tämä loppuu niin sitten loppuu, mutta en usko että loppuu.. Jää nähtävks.

Mutta mitäs muiden mammojen päivään kuuluu? Itse täällä siivoilen, iltapäivällä mennään kaupunkiin asioille, niitä onkin paljon. Jännä nähdä kuinka paljon ruuan hinta on oikeasti laskenut! Illalla sitten vain oleskelua ja Tartu mikkiin, se pitää kattoo joka perjantai! Mutta mukavaa päivää kaikille!


VASTAUKSET:


AQQA - 02.10.2009 - 11:03

Meillä oli todella hyvät hemmottelu suunnitelmat viikonlopulle, mutta ne kaatui kuin seinään kuukautisten alettua.. Mulla on iän päivää ollu niin kipeet kuukautiset että ihan painajaismaista. Ensimmäinen kramppi mahassa niin saan jo niin kamalan marttyyrikohtauksen että oon pois pelistä koko päiväksi. Kaiken huippu on kun imetän niin kipulääkkeiden käyttö on aika minimaalinen. Istun koneella lämmin kauratyynypussi sylissä ja rukoilen että poika nukkuis Oooikein pitkät päikkärit.
Haluaisin taas raskaaksi ihan vain sillä että sais taas vuodeksi vapauden tästä painajaisesta.

Mutta, jos sitä kävis vuokraamassa illaksi leffan ja siirtäis miehellä tuon lapsen hoito vastuun.

*Yhyy, kuuluu makkarista,, huooh*

Niin ja joo, en minäkään täältä lähde kulumallakaan


Maalisäiti09 - 02.10.2009 - 11:09

Tulinpahan tännekin nyt sanomaan huomenet, vai uskaltaakohan edes sanoa...Ainakaan ei tuon vauva-puolen perusteella. Voi vaikka sattua sanomaan väärän lauseen. Mutta ymmärrän väsyneitä äitejä, olen itsekin ollut sellainen.

Mutta huomenta silti

Täällä viikonlopuksi suunnitteilla ihan vaan perheen kanssa olemista, pihanlaittoa talvikuntoon jne. Eilen jo siivottiin, että eipähän ole sekään enää päänvaivana

Joo, AQQA, samanlaista täälläkin. Siis menkat alkoivat eilen ja endometrioosi on tullut takaisin mulle. Eipä vienyt raskaus ja synnytys sitä ihanaa kipua kuin hetkinen...13kk ajaksi Eli aika pitkään sain olla ilman endokipuja, mutta nyt ovat tulleet takasin. Sarvet kasvaa mulla jo hyvissä ajoin ennen menkkoja päähän, että voi meidän miesparkaa..heh.

Jotain hyvää ostan kaupasta, patonkia ja jotain siihen päälle. Herkkua on. Kauppaan siis illalla ja sitten viikonlopun viettoon.

Mukavaa kuulasta syysviikonloppua kaikille mammoille!


AQQA - 02.10.2009 - 11:18

Maalisäiti09:
Endometrioosia ei oo ainakaan diaknosoitu mutta sitä oon vahvasti itselläkin epäillyt. Nyt on synnytyksestä 8kk ja ei tää todellakaan ole niin paha kuin ennen sitä, mutta se muistokin siitä kuin kamalat kivut on joskus ollu jo pelottaa ja on tavallaan asennoitunut jo kärsimään. Kai se on jäänyt korvien väliin Ja vielä se että joka kuukautisen synnytyksen jälkeen on ollut toistaan pahemmat joten taidetaan täälläkin mennä pikkuhiljaa takaisin lähtöpisteeseen..

Pitääpä käydä kurkkaamaan vauva puolella mitä siellä taas rähistään

Niin ja hyvät viikonloput kaikille täältäkin!


kitty70 - 02.10.2009 - 11:24

Voi ei mitä menkkakipuja, onneks itellä ei oo kuin kahtena ekana päivänä kipuja ja nekin menee parilla buranalla ohi. AQQA: panadolia vaan reilusti kehiin, sitähän saa ottaa vaikka imettääkin! Kuin myös maalisäitillekin.

Herkkuja meilläkin suunnitteilla viikonlopulle, pitäs etsiä reseptit ja alkaa tekemään kauppalistaa! Esikko toivoi suklaajuustokakkua viikonlopuks, josko semmoisen huomenna tekasis!


hispu - 02.10.2009 - 11:32

Moikka vaan. En taida minäkään jaksaa muualle siirtyä... Eipä tämä palstailu niin tärkeää minulle ole, ettenkö ilmankin pärjäis .

Kauheelta kuulostaa teidän menkkakivut . Itsellä ei ole koskaan ollut mitään kipuja (pientä kipristelyä lukuunottamatta), mutta olen ystävän kautta saanut seurata tuota. Niitähän ihan verrataan synnytyskipuihin, eli mistään pikkujutusta ei varmasti ole kyse.

Me suunnataan neidin kera viikonlopun kauppaostoksille, kunhan herää unilta. Oli oikea känkkäränkkä-aamu ja nyt onkin posotellut jo 2h unia . Heräsi ennen aikojaan kakka housussa, joten siitä tuo johtui.

Meillä olis taas tonttihommia viikonlopuksi. Yritin ehdottaa miehelle kylpyläreissua (yksi yö), mutta ehdotus tyrmättiin heti alkuunsa . Ymmärrän kyllä, kun aikataulut paukkuu päälle ja tontti pitäis saada kuntoon. Noh, ehkä joskus sitten

Kirpsakkaa viikonloppua kaikille!


Minttu - 02.10.2009 - 12:58

Perjantaita!

Täällä on enää wc:tä vaille valmis viikkosiivous. Ihanan raikas tuoksu ja kyllä ne vaan paikatkin kiiltää erilailla kun pölyjä pyyhkii.

Viikonloppu tulee olemaan ihanan rauhallinen pitkästä aikaa, kun ei oo menoja eikä näillä näkymin ole vieraitakaan tulossa. Hyvää ruokaa laitellaan ja saunotaan ja napostellaan namuja. Ehkä suppis-retki tehdään huomenna vielä jos ei olis ihan kurja keli.

Minäkään en enää siirry minnekään muille sivuille, että täällä pyörähdän silloin tällöin niin kauan kun sivut pelittää.

Mutta nyt wc:n kimppuun ja oikein ihanaa viikonloppua kaikille!!!


maarika - 02.10.2009 - 16:04

Perjantaita kaikille
Minäkin täällä vielä kurkin vaikka jo kirjauduin tuonne toiseenkin"parkkiin".
Tää nyt on vaan niin tuttu ja helppo paikka höpistä.

Kirpeää ilmaa on meilläkin päin ja vauveli nukkuu nyt päikkäreitään sisällä kun on niin herkkäuninen että kaikki paukkeet ja koiran haukuntakin herättävät hänet.

Siivousta olis suunnitteilla myös tähän "tölliin" ja puita saa heitellä pesään oikein urakalla ettei tule vilu nurkkiin
Mukavaa viikonloppua kaikille jotka täällä vielä urhollisesti ovat "läsnä".

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|