Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Keskellä viikkoa...

perheen äiti - 30.09.2009 - 15:46

Heipsan kaikille

Eipä muutamaan päivään olla tavattu
Mitäpä teille kuuluu??

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ym. ollut meillä riittämiin..Pikkujätkällä tikit leuassaan jne.

Plarailin tuossa muutamia viestiketjuja..Oletteko eukot jo kaikki kaikonneet jonnekkin muualle? Mihin?

Kiva olisi edes silloin tällöin vaihtaa kuulumisia "tutuksi tulleiden" nikkien kanssa


VASTAUKSET:


Kannattaa - 30.09.2009 - 15:47

miettiä jo uus paikka


Oisko - 30.09.2009 - 15:50

Jollain ehdotuksia?Missä tavattais?


kitty70 - 30.09.2009 - 15:53

No mitäs pikku-ukolle on sattunut? Flunssaa podetaan, nuorimmainen alkaa toipua, minä ja keskimmäinen puolikuntoisia. Paikkoja särkee ja huimaa.. Kylmää on ulkona, ja eipä sitä näin nuhaisena viitti mennä itteään enempää palelluttamaan. Kohta on viikonloppu, mukavaa!


Menni - 30.09.2009 - 15:53

Päivää Perheen äiti
Eikös eilen ollut tuosta jotain ketjua , jossa aika moni kertoi siirtyvänsä kaksplussaan tai vauva-lehden palstalle ?


tietääkö - 30.09.2009 - 15:55

kukaan mihin kirsikka666 on kadonnut?


heinähattu - 30.09.2009 - 15:57

No, jos nämä sivut pimenee, treffataan kaksplussalla


perheen äidille - 30.09.2009 - 16:07

kerro keitä kaipaat...


perheen äiti - 30.09.2009 - 16:19

No niinhän näkyy olevan Menni
Nyt kun tarkemmin syynäilin kirjoituksianne ja aloituksianne, niin näyttäis suosituin olevan tuo kaksplussa. Täytynee kans yrittää kirjautua sinne...

Mullakin kun tämä ollut ainoa höpinäpalsta mitä käytän ..Muihin en o ehtinyt paneutua, ja kun täältä löytynyt kivaa juttuseuraa niin on se riittänyt..

Nähdään siellä...sikälimikäli siis onnistun sisäytymään.. Vois vaikka tuota nikkiäkin uusia..nykyinen niin "mitään sanomaton"

Juups..kokeillaan tunnistetaanko toisiamme

kitty70: Jäbä luiskahti hampaita pestessään suihkujakkaralta. Mikä aukaisi hänen leukansa?? Sitä ei vieläkään selvitetty, sillä mitään niin terävää ei ollut lähimaillakaan, mutta jokatapauksessa leuka aukesi alapuolelta.. kuin puukolla olis viilletty! Mysteeri..siis.. Mutta eipä tuo pojan vauhtia ole hiljentänyt,ompelemisen jälkeen virtaa tuntunut olevan entistä enemmän, jos mahdollista Mitähän ainetta siinä puudutteessa on ??

Yritä parannella itsesi kuntoon!! Voimia!! Nuo virukset on vaan niin pitkäkestoisia, että kärsivällisyys meinaa mennä


Kirsikka666 - 30.09.2009 - 16:50

Täällähän minä! Ainakin niin kauan kuin paikka toimii...
Perheen äiti, ei tarvitse olla terävä kohta, leukaan voi tulla kuin veitsellä leikattu haava vaikka siitä lavuaarin reunasta! Voi harmitus, vaikkakin kirjoituksestasi päätellen poika saattaa olla vain ylpeä tikeistään, ja pienet parantuvat niin nopeasti!
Vai että Kaksplussaan, pitää harkita tuota, kun ei jaksais jotain uutta opetella, systeemiä siis, mutta kaipa se on pakko, ettei yhteys katoa. On täällä kuitenkin niin paljon "tuttuja" ja vähän tuntemattomampiakin, pari vuotta ja vähän yli itse nyt parkissa aktiivisemmin pyörinyt, monta persoonaa on tullut tänä aikana vastaan!
Mutta, nyt taas oman perheen pariin...ulos ei toiste tänään menty, kun ei jaksa aina vaan sateessa ulkoilla. Aamupäivälläkin paistoo aurinko niin iloisesti, ja kun ulos päästiin alkoi melkoinen sade, kuuroja koko ajan, ei niin kivaa, vaikka pojilla hyvät puvut onkin ja itsellä sadetakki!


tikit ja arvet - 30.09.2009 - 17:42

luo "katu-uskottavuutta", totesi eräskin pikkupoika kolmannen tikkauksen jälkeen


äksy - 30.09.2009 - 19:29

Hei perheen äiti ja muut mukavat ihmiset.
Vaikka en kovinvakituisesti täällä pyöri, niin sinä ja Bad Mama, Kitty70, Kirsikka 666(onko paholaisen luku?), Chala, Suhveli, Piitu ym, vain muutaman mainitsin, joiden juttuja luen, vaikka en itse aina kirjoittele.
Kertokaa ihmeessä, missä pyöritte, että voin satunnaisesti teidän asioitanne seurata.
Vaikka täällä on niitä häh-höh, ^^^,~~~yms. nikkejä ollut, niin en ota vakavasti,kuin asialliset ja sivistyneeltä vaikuttavt kirjoittajat. Jos en maininnut jonkun nikkiä, se ei tarkoita, etten teitä muistaisi.
Ehkä tätä foorumia joku jatkaa kuitenkin.Älkäämme tuomitko, ettei meitä tuomittaisi, kun emme tiedä oikeasti mistä on kyse Annelin teon taustalla.
Tsemppiä kaikille mammoille.


perheen äiti - 30.09.2009 - 21:31

Samoin äksy,Kirsikka666,heinähattu,Menni,kitty70...ja monet muut, jotka ette nyt tässä ketjussa mukana ole..tahtoo kuulla teistä jatkossakin!!
Ihan meinaa aikainen kaamosmasennus iskeä, kun ajattelen, etten saisi tietää mitä teidän sohvanne alta löytyy, mitä padassanne porisee, sujuuko korukaupat, montako koneellista BM pesee pyykkiä päivittäin jne.jne. Ihan oikeesti!

Jokaisesta tutusta nikistä kun on luonut itselleen tietyn mielikuvan, millainen ihminen siellä huusholliaan pyörittää
Jos törmäis livenä...mahtaisko olla tyyppi sinne päinkään?!?

Kirsikka666...onko oikeesti näin, että leukaan syntyy tämmöisiä "viiltohaavoja" vaikkei periaatteessa osu mihinkään terävään?? Poika kyllä tuiskahti vauhdilla alas ja luulen,että leuka osui "vain"kylppärin pöydän reunaan..pyöristetty reuna!! Olin juuri selin häneen,joten en ihan nähnyt...vain loput ilmalennosta
Ja mihin tämmöinen perustuu?? Oli ensimmäinen laatuaan meillä...vaikka muita kohtia päästä on kyllä tikkailtu isommilla sisaruksilla.. vuosien saatossa


minä - 01.10.2009 - 22:06

syksyinen tervehdys kaikille äityleille, eilen juhlittiin tämän äidin synttäreitä vuosituli taas lisää mittariin ikää. ihanaa aikaa tämä syksy nytkin kynttilöissä tulet ulkona ihanissa lyhdyissä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|