Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Vau'kirjakerho

Gallu - 29.09.2009 - 10:44

Onko kukaan jäsen? Onko positiivisia kokemuksia? Tuleeko lapsille hyviä kk paketteja? Onko kirjat hyviä?


VASTAUKSET:


Ap - 29.09.2009 - 10:45

Niin ja kokemuksia myös muista vastaavista lasten kirjakerhoista?


Vau - 29.09.2009 - 11:31

on ihan ok kerho. Aloituspaketti oli kiva. Hyvää on myös se ettei vähimmäisostorajoitusta ole. Kerran unohdin peruuttaa ja piti ostaa paketti jota en olisi välttämättä halunnut. Jokainen paketti myös maksaa parikymppiä, joka on köyhälle vähän liikaa.
Toinen kerho jossa olemme on Satusiivet. Aloituspaketissa sai valita 2 kirjaa ja sai kaupanpäälle soittorasian ja ison vauva-kirjan. Siinäkään ei vähimmäisostovelvoitetta mutta jäsen pitää olla vähintään 6kk ennenkuin voi erota.


Sylvi - 29.09.2009 - 11:47

Vau´kirjakerho oli mielestäni aika turha. Tervetuliaislahja ok, mutta sen jälkeen ihan yhtä tyhjän kanssa.

Uppo-Nallen kirjakerho on kohtuuhyvä. Paras on mielestäni Lasten Parhaat Kirjat, joka on Tammen.

Noissa kahdessa viimeksi mainitussa ollaan jäseninä, mut tilauksia tulee tehtyä sangen harvoin. Olisko jotain 3 krt/vuosi. Kirjapaketit on helppo perua netissä.


** - 29.09.2009 - 11:55

Me kuuluttiin siihen kunnes tyttö oli vuoden ikäinen. Ne muutamat kirjat mitä otettiin on olleet TODELLA mieluisia. Ne on hiukan erilaisia kuin perus kirjakauppa/kirjakerho kirjat. Erottiin siitä kun menin puhelinmyyjän "painostuksesta" epähuomiossa liittymään toiseen kirjakerhoon ja mies "pakotti" eroamaan toisesta, kun on niin anti-kirjakerho ihminen. Varmaankin liitytään siihen uudestaan, kunhan päästään eroon tuosta toisesta kirjakerhosta.


Ra - 29.09.2009 - 12:13

Kertovat nettisivuilla, että kuukauden kirjapaketti maksaa pääsääntöisesti 13,95+postikulut, mutta toisinaan paketti on monipuolisempi ja suurempi jolloin se on hieman kalliimpi. Minä olen ollut jäsen 5kk ja odottelen mielenkiinnolla koska tulee ensimmäinen "perushintainen" paketti. Tähän mennessä halvin paketti on maksanut 19,95+pk. Ja minusta ne "Eetu-kirjat" ovat jotenkin tylsiä, vauva ei tosin vielä ole kertonut mitä tykkää niistä! Toisaalta tykkäsin tosi paljon Rakkaimmat kehtolauluni-levystä ja kirjasta. Kuukauden kirjapaketti on kyllä helppo perua jos sitä ei halua. Kaiken kaikkiaan tykkään tästä kirjakerhosta enemmän kun jostain Disney-kirjoja lähettävästä, mutta aikomukseni on erota kun lapsi vähän kasvaa, olen löytänyt kirjakaupoista niin ihania kirjoja jotka ovat vähän isommille lapsille sopivia.


......... - 29.09.2009 - 12:20

Ja minä taas en tykännyt yhtään! Vauvana en ottanut muuta kuin ilmaisen tutustumispaketin, se ihan ok, mutta ei niin hyvä että voisin tilannut. Kun tyttö oli 5 v sorruin liittymään uudelleen, ne oli aakkoskirjoja, kalliita ja todella onnettomia, ja tylsää luettavaa!


hande - 29.09.2009 - 13:52

Meillä tykättiin ja luettiin kovasti vau kirjoja ja nyt vanhempanakin tulee/on tullut tytölle luettavaa mm Numerois-kirjat,opeteltiinnumeroita ja laskemista ja Ensi tietoni-sarja jossa erilaisia aiheita,näissä molemmissa myös cd:t mukana

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|