Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

mietityttää..

Tia - 29.09.2009 - 09:36


Minä ihmettelen näitä äitejä jotka tulee tänne jopa vauva tississä kiinni. Itse on eräskin monesti siitä ilmoittanut. Siinä varmaan joo vauva saa hyvän kontaktin äitiin lapselle tärkeässä hetkessä kun äiti vaan istuu täällä imettäessäänkin.. Että siis sitä en ymmärrä että tullaan jopa imetyksen aikanakin tänne... Haloo..


ugh, olen puhunut.


VASTAUKSET:


Täh? - 29.09.2009 - 09:40

Monet äidit myös katsovat televisiota imettäessään, onko tämä sitten jotenkin eri asia? Kyllä varmasti lapsi saa kontaktin äitiin, oli sitten joskus äidin silmät välillä jossain muualla kuin lapsessa.


noo.. - 29.09.2009 - 09:52

Eihän se ehkä hyvä ole jos äiti alkaa olla niin kiinni netissä että pitää imetyksen aikanakin tulla kirjoittelemaan...

Mutta kukin tässäkin asiassa tyylillään, pääasia että imetetään!


Inger - 29.09.2009 - 09:55

Imettäminen voi olla se päivän ainut rauhallinen hetki, jolloin ehtii istua koneella. Mitäs pahaa siinä on? Miten se vauva kärsii äidin käden pienestä liikkeestä? Te Pyhimysäidit kai olette imetyksen aikana jossain korkeammassa yhteydessä lapseenne vai miten?


piste - 29.09.2009 - 09:58

minun vauva ainakin itse monesti pitelee silmiä kiinni vaan,saa siinä sitä sitten toki tuijotella! ja onneksi itse oon niin tumpelo imettäjä etten osaa tehdä mitään ylimäärästä


Jep - 29.09.2009 - 10:19

Silloin kun vielä imetin, käytin ajan "hyödyksi" hoitamalla asioita netissä. Imetystyyny takasi lapselle hyvän asennon. En tunne itseäni mitenkään huonoksi äidiksi vaikka näin tein. Etenkin kun on useampi lapsi perheessä, on pakko välillä soveltaa saadakseen myös sitä omaa aikaa. Järjen käyttö myös tässä asiassa sallittua puolin sun toisin.


AQQA - 29.09.2009 - 10:20

Meillä vauvaan ei oo saanut mitään katsekontaktia muutenkaan imettäessä. Vauva katsoo mun kasvoja vain jos minä katson pois. Heti kun katson vauvaan se kääntää katseensa.
"Siinä varmaan joo vauva saa hyvän kontaktin äitiin...": Eiköhän siinä oo kontaktia jo hyvästi kun se vauva roikkuu tississä kiinni.

Toisille vauvoille se on tärkeää että imetyshetki on rauhallinen kahdenkeskeinen juttu, mutta tässäkin vauvat ovat yksilöitä.


mie - 29.09.2009 - 11:27

Jos sinäkin olisit joutunut pitämään vauvaasi tissillä n oin 8 tuntia vuorokaudessa, kuten minä esikoistani, niin kyllä siinä olisi ikävä tullut, jos ei olisi mitään muuta voinut tehdä. Silloin mulla ei olut nettiä, mutta onneksi oli telkkari, lehdet ja kirjat.


Neppari - 29.09.2009 - 12:38

Meidän pojukaan ei näytä kaipaavan seurustelua silloin kun imetän, tuijottaa vaan kainaloon tai on silmät kiinni...! Eli imettäessä yleensä viihdytän itseäni tv:n avulla ja monesti teen voikkarit että saa syödä samalla. Osittaisimetän, ja sylissä pulloa imiessä poju taas tykkää katsella silmiin. Johtuisko siitä että rintaa imiessä vauvan on enemmän keskityttävä imemiseen, ei siinä katsekontaktiin riitä energia!


Voi jösses! - 29.09.2009 - 13:18

Kyllä pitää olla hinku tännekin jos ei malta rauhassa ensin imettää lastaan..


Isot lapset - 29.09.2009 - 13:30

jo minulla. Ei meilläkään vauva äitiä halunnut aina silmiin tapittaa, mutta minä otin sen ajan itselleni ja ihailin olentoa jonka olimme saaneet aikaiseksi Siitä ei vain saanut tarpeekseen.. Eri asia tietysti jos rasitteeksi asti tissillä roikkuu, mutta normaalitapauksessa kyllä yritin välttää kaikkea muuta tekemistä, ja hankalaltakin tuntui yrittää - joskus - jotain samalla hommailla.
Ja niin se aika kului - liian nopeaan, lähes aikuiset ihmiset nurkissa pyörivät..


mari - 29.09.2009 - 13:40

Täällä samat mietteet kuin "isot lapset"-nikillä..

Se on ihana yhteinen hetki.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|