Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

puolihoito vs all inclusive

matkalle - 26.09.2009 - 12:02

en ole kumpaakaan ikinä ottanut, nyt ajateltiin ottaa Tjäreborgilta mutta kun all inclusive on tuplasti sen hintainen kuin puolihoito niin onko se tuplasti sen arvoinenkin? siis mitä muuta siinä tulee lisäksi kuin juomia (tuskin alkoholi?) ja jätskiä pari kertaa päivässä? Puolihoidossahan on aamiainen ja päivällinen.


VASTAUKSET:


Nennu - 26.09.2009 - 12:30

Tuolla sivuilla
http://www.tjareborg.fi/category/category.aspx?categoryid=24

puhutaan myös vapaa-ajan palveluista ja jonkun toisen firman sivuilla ihan alkoholistakin, että jos baari on käytettävissä, se tarkoittanee alkoholia.
Riippuu tietysti siitä kuinka paljon aikoo juoda , kannattaako all inclusive ottaa.

Mie en ottais, koska en juurikaan ulkomailla juo, oli lapsi mukana tai ei.
Minusta juoda voi ihan kotonakin, jos juotattaa. Turha on maksaa kauhiat summat siitä, että pääsee ulkomaille juomaan.

No, lapsen kanssa matkustaessani on ihan ok, jos aamiainen sisältyy hintaan.
Se helpottaa aamutouhuja, mutta muuten minusta on kyllä kiva syödä matkalla eri paikoissa.


ap - 26.09.2009 - 12:41

no sepä, ei mekään kännäämään lasten kans alettais, mies saattais ottaa kaks olutta päivässä ja minä lasin viiniä. kiitos tuosta linkistä se vaan ei kunnolla valoita mitä se oikeasti käytännössä tarkoittaa


minä - 26.09.2009 - 12:43

en ottaisi all inclusivea koskaan.sehän tarkoittaisi että todennäköisesti makaisin hotellin altaalla,pää täynnä ilmaista viunaa ja päivästä toiseen ahmisin itseni täyteen vain hotellin tarjoamia ruokia.ja seurailisin muita turisteja tekemässä samaa..
en siis itse tykkää tälläisestä tavasta matkustaa.haluan reissuilla aina kokea uuttaa,nähdä paikallista eloa,ihmisiä,tapoja..syödä mitä erikoisempia ruokia tai tavallisia kuitenkin eri ravintoloissa..yleensä on matkoilla tullut suosikki ravintola missä sitten ollaan käyty pari kertaa.
mutta siis jos sinä haluat matkaltasi helppoutta ja huolettomuutta niin ota ihmeessä koko hoito.ystäväni oli juuri koko hoidolla ja he tykkäsivät.
mutta siis kysymykseen vastaus... =) ...riippuu mihin maahan olet menossa?!siis onko kallis tai hintansa arvoinen jos on puolet kalliimpi kuin puolihoito...


ap - 26.09.2009 - 13:07

ei nyt oikein mene putkeen, nyt älysin kun tuijottelin tuota tjäreborgin linkkiä että mehän ollaan menossa finnmatkoilla eikä tjäreborgilla... mutta sama kysymys ja samat vastaukset varmaan firmasta riippumatta?


siis - 26.09.2009 - 14:39

mihin maahan te nyt olette menossa?


kaikkihan - 26.09.2009 - 21:15

riippuu niin siitä millaista lomaa haluatte. Jos ajatus on löhöillä hotellin altaalla, niin all inclusive voi olla hyvä vaihtoehto, jos taas seikkailette ja retkeilette kovasti niin tuskin kannattaa mitään alinclusivea ottaa, joka "sitoo" teidät hotelliin.

Meillä oli kesällä turkin alanyassa allinclusive, se oli hyvä vaihtoehto, koska halusimme helpon löhöloman, eikä turkki meitä maana oikeen nappaa. Hotelli oli hyvä, oli kuntosalit ja oma vesipuisto Aurinko paistoi ja koko perheellä oli rentoutunut mukava olo.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|