Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Huomenta!

huomenia - 25.09.2009 - 07:03

Huomenta vaan!


VASTAUKSET:


caffe - 25.09.2009 - 07:30

huomenta, huomenta! Mittari näytti jo mukavasti miinuksen puolta. Jee!
Täällä kaikki ruokittu ja lehti luettu. Nyt vain odottelen että pikku-mies heräilee niin alemme valmistautua meidän molempien neuvolaan.


Miia - 25.09.2009 - 07:38

Oikein hyvää huomenta

Aurinkoinen päivä näyttäs tulevan. Ulkoilemaan siis, mikäli nuhanenillä ei ole kuumetta. Nukkuvat vielä autuaina, kun ei tarvinnu hoitoon herätä.

Pyykkäystä ja vähän jos järkkäilis paikkoja Ei nyt jaksa alkaa kunnolla siivoaan.


BadMama - 25.09.2009 - 08:49

Hyvät huomenet täältäkin !

Mies ja pienemmät koululaiset on laitettu jo hyvän aikaa sitten ulos ovesta ja nyt teinitytöt särpivät silmät sikkuralla omaa aamiaistaan keittiössä . Neideillä on tänään taksvärkkipäivä ja äidillä onkin heille jo yhtä sun toista "värkättävää" varattuna...

Eilen alotin keittiön komeroiden koluamisen ja sama jatkuu tänään . Pikkupojat kehittivät heti hauskan tiskikoneleikin kymmenistä muovikipoista ja sadoista irtokansista, joita kaapeista esiin kaivautui . Kipot ja kupit vetolaatikkoon, laatikko kiinni, sihinää, laatikko auki ja astiat pois... ja sama taas alusta .

Nyt menen nappaamaan vielä kupin kahvia ja sitten laitan nuo "tehotytöt" hommiin . Itse aloitan päivän vessojen pesulla ja illasta pitäisi koko kodin olla taas putsingissa !

Mukavaa perjantaita kaikille parkin mammoille ja ihanaa tulevaa viikonloppua !!!


kurr - 25.09.2009 - 08:53

Heräiltiin puol kasin aikaan ja tuntui melkoisen viileälle ilma ja eihän tuolla ulkona ollutkaan kuin pari astetta lämmintä!

Laitoin siinä sitten heti kahvit valumaan ja hellaan tulen jotta saisin aikaiseksi ihanaa lämpöä tupaan. Seinäkello raksutti unettavasti, olisi ollut ihanaa mennä vielä peiton alle lämpimään, mutta ei antanut aika myöden, oli vain alettava laittaa koululaisille aamupalaa.

Aloin paistamaan kananmunia lapsille ja siinä samalla kahvikin alkoi tuoksua ihanasti ilmassa ja tuli ritisi hellalla.. Tunsin itseni äärimmäisen onnelliseksi.

Lapset mutusteli ruisleipää ja juuri paistettuja munia tyytyväisenä ja minä vain istuin ja nautiskelin kahviani ja ihailin jokaista lastani siinä ruokapöydän äärellä.

Lapset nyt koulussa ja minä alan viemään mattoja ulos..

Hyvillä mielin toivottelen hyvää viikonloppua!


heinähattu - 25.09.2009 - 09:14

Huomenet!!

Toimeksi pitäisi saada, pyykkivuori ja imuri kutsuu..
On ollut hulinaviikko takana, joka päivä ohjelmaa. Nyt kun rauhallinen aamu, eikä tarvitse sännätä mihinkään, kahvi maistuu

Mutta on niin hulinaviikonloppukin edessä, että pakko saada edes nuo pyykit mallilleen. Muuten saa sunnuntaina lähteä sukkaostoksille vielä iltamyöhään jonnekin että saa pojille puhtaat aamuksi kouluun. Niinkin on joskus käynyt.

Palaillaan, iloisen kirpeät viikonloput kaikille!!

-Syksy, se maistuu sellaiselle hedelmäkarkille, jossa on hapanimelä sokerikuorrute päällä


Wera** - 25.09.2009 - 09:19

Huomenta.

Kahvimuki kourassa istun ja nautin, mutta kohta pistän hulinaksi kun asioille pitää lähtiä.

Koiran vein äskön ulos, ja kyllä syöksyinkin takaisin sisälle kuin rasvattu salama -siellähän on melkein pakkasta!! Mutta ei se haittaa, ihanaa että ilmat viilentyy. Yövaatetuksessa vaan vähän kirpaisi...

Sehän on muuten perjantai ja viikonloppu ovella! Mitähän kivaa viikonlopuksi olisi tiedossa?


heinähattu - 25.09.2009 - 10:28

Ei tämä ole tottakaan!

Siskoni on kuin Taivaan lahja! Soitti, että milloin te voisitte häipyä viikonlopuksi, että hän pääsee lapsia hoitamaan


USKOMATONTA! Nyt äkkiä suunnittelemaan ja hotellia varaamaan. Voi, kun vois tuon pikku-ukkelinkin jättää, oliko raju tissiltä pois tippuminen, kaksi yötä !?!?

Saan uudet saappaat käyttöön

No, lokakuulle tämä lysti menee väkisin, mutta ihanaa odottaa!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|