Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Hienostelevat ihmiset

- 21.09.2009 - 15:28

Ärsyttää sellaiset ihmiset, jotka hienostelevat esim.Autollaa, vaatteillaan ym.
Täytyy näyttää muille, et meillä menee tosi hyvin.
Siis miksi?
En ymmärrä miksi täytyy korostaa, jotain asiaa???
Miksei voi olla ihan normaalisti


VASTAUKSET:


Moi - 21.09.2009 - 15:34

jospa se on HEILLE normista ?

keskity omaan elämääsi enempi, kuin vahtia toisten leveilyjä


no - 21.09.2009 - 15:49

jos joku haluaa kulkea hienoissa vaatteisa ja ajella uusilla hienoilla autoilla, suotakoon se heille. Yhtä normaalia, kuin ihminen, joka kulke tuulipuvussa ja ajaa ladalla.
Kateus taitaa taas puhua.


Minä - 21.09.2009 - 15:56

No heillä on yleensä huono itsetunto ja tavaroilla täytyy (ainakin yrittää) sitä hieman pönkittää.


hah - 21.09.2009 - 16:09

vaikka minä pukeudunkin hyvin, uusiin vaatteisiin ja uusimman muodin mukaan niin en mielestäni halua leuhkia sillä, tahdon vain olla hyvännäköinen, itseni ja mieheni takia, ja miksei myös muiden takia, mutta ei ole tarvetta minulla leuhottaa sillä asialla, myös mieheni pukeutuu hyvin, lapsemme puetaan hyvin ja ystävämmekin pukeutuvat hyvin. Tottakai osaan pukeutua myös löhöilyvaatteisiin mutta vain kotona, ihmisten ilmoille lähden vain lauttautuneena enkä siksi että haluan esittää että meillä menisi hyvin

Omistamme myös kaksi uutta autoa, eikä todellakaan sen takia että haluaisimme leuhottaa, pitäisikö meidän ajaa jollain 70 luvun ladalla vain sen takia että emme häiritsisi niitä ihmisiä jotka sellaisella oikeasti ajavat??

Ja ei, minulla ei ole todellakaan huono itsetunto, vaan aivan normaali

Jos joku ihminen todella ajattelee että korostan sitä että meillä menee hyvin sillä että pukeudun hyvin ja ajan uudella autolla, niin siitä vain, luuenpa että hällä on ennemminkin se huono omatunto...


kerro - 21.09.2009 - 16:11

Miten autolla tai vaatteilla hienostellaan.Onko mielestäsi hienosteluauto tyyliin lexus vai käykö esim. uusinta mallia oleva toyota..Miten vaatteilla hienostellaan, onko esim.marimekko sulle hienosteluvaate vai onko rima jossain dolce&gappanan kohdilla? Ei sellaisten tavaroiden hankinta ole välttämättä huonon itsetunnon kohottamista jos siihen on oikeasti varaa.


Niin - 21.09.2009 - 16:21

ja eikö yhtä lailla huonosta itsetunnosta kerro se, että pitää tulla tänne palstalle haukkumaan näitä "hienostelijoita". Jos rahaa kerran on, miksi en sitä käyttäisi? Mielelläni ostan Vuittonia ja Pradaa kun kerran voin. Harmi jos se pilaa jonkun päivän


Ap - 21.09.2009 - 16:29

Tarkoitin ihan tavallista tallaajaa, joka kulkee esim.Jakkupuku päällä arkipäivänä kauppareissulla.
Pesee ikkunoita valkoinen paitapusero päällä.
Pukeutuu ylikorostetusti.
Tai huomiota herättävästi.


? - 21.09.2009 - 16:31

Eikö sinulle ole tullut mieleen, että se jakkupuvussa ruokakaupassa käyvä saattaa olla tulossa suoraan töistä? Pitäiskö välissä käydä vaihtamassa tuulipuku päälle että varmasti näyttäisi samalta kuin sinä


Mimmi - 21.09.2009 - 16:33

Kylläpä ap on kateellinen ja säälittävä ihminen! Mistä näitä tällaisia aloituksia nykyään sikiää, kun useassa on viime päivinä haukuttu niitä joilla menee paremmin kuin itsellä?


huh - 21.09.2009 - 16:44

ja se ikkunoita pesevä valkoinen paitapusero päällä oleva ihminen on saattanut ottaa kaapistaan jo rikki menneen paitapurosen, voi herranjestan tätä aloitusta... taitaa ap. olla keskenkasvuinen kakara tai sitten ei muuten vaan ole kaikki inkkarit kanootissa


heh - 21.09.2009 - 16:49

Ja epäilemättä ap kiikaroi ikkunoistaan naapureita, jotta saa kaikki yksityiskohdat selville. Tähän voisi myös mainita, ettei ko. henkilö ole penaalin terävin kynä


Onneks - 21.09.2009 - 16:52

me kaikki ihmiset ei olla samasta puusta veistettyjä tuulipukukansalaisia.Toiset haluaa laittautua kun menevät ihmisten ilmoille ja suotakoon se heille.Ja jos he haluavat vaikkapa imuroida korkkarit jalassa niin mitä sitten..Yritä nyt ap vähän relata.


Jep - 21.09.2009 - 16:57

Mä ainakin toisinaan imuroin sukissa ja korkkareissa, ihan silkasta ilosta Tuntuu siivouskin sujuvan sutjakammin.


huh - 21.09.2009 - 17:00

ja paskaa puhuu ne joita vituttaa olla huonompi


kyllä - 21.09.2009 - 17:04

Jep nyt valehtelee, tai sitten hän imuroi kerran vuodessa

Minä oon ainakin aina paljain varpain imurin kanssa liikkeellä.


tikru - 21.09.2009 - 17:17

Tuli mieleeni tytön ystävän äidin ilme, meidän ovella...
Yks päivä tytön kaverin äiti soitti ja kysyi heittääkö hän meidän tytön kotiin, kun urheilutapahtuma loppuikin aiemmin kuin piti.
Kiittelin kovasti ja sanoin että meillä onkin siivouspäivä kesken ja olin varautunut tytön hakuun vasta 20min päästä...
Hän toi tytön katsoi minua päästä varpaisiin kummalisella ilmeellä, jutellen kuitenkin normaalisti...
Myöhemmin tajusin että mitä mulla oli päällä, harmaakimalle toppi (koska se on viilein),
hyvin istuvat farkut (pidän aina farkkuja),
Hiukset nutturalla hopeisten tikkuklipsien kanssa (ainoet nutturaklipsit ja edelleen se kuumuus)
Meikkivoide naamassa (ei siis muuta meikkiä...)
Mies vaan naureskeli että ehkä kaikki ei siivoo Bilehile kamppeissa...
En siis yrittänyt hienostella vaan ne vaatteet vaan tuntu parhaimmilta siinä kuumuudessa... Ilme oli kyllä hyvä...
Ei siis vällttämättä kaikki ole hienostelua, vaan ihan normia elämää...


Ap - 21.09.2009 - 17:22

Täällä kai saa sanoa mielipiteensä.Ja minä olen edellä kirjoittamieni sanojen takana.
Kovasti hyökkäsitte minua haukkumaanEipä haittaa


tikru - 21.09.2009 - 17:26

Mielestäni en kyllä hyökännyt sinua haukkumaan, kerroinvain oman "hienosteluni" syyn...
Mut jos jep imuroikin PELKISSÄ sukissa ja korkkareissa... Pitääpä koittaa sitäkin joskus miehen iloks kun lapset on yökylässä...


lässyn lässyn - 21.09.2009 - 17:27

kateellinen ja muita kyttäävä ihminen tämä aloittaja


Ap - 21.09.2009 - 17:33

En tarkoittanut sinua tikru, vaan muita haukkoja
En ole kade, mitä muka kadehtisin?Miksi kyttäisin?
omassa elämässäkin on tarpeeksi tekemistä, joten ei tarvii muita kytätä.
Sananvapaus ja mielipiteeseen on oikeus myös minulla, vaikka se ei kaikkia miellytä.


no - 21.09.2009 - 17:36

kai sun pitää vähän kytätä jos voit sanoa että naapuri pesee ikkunoita paitapuserossa ja kaupassa ihmisiä jakkupuvussa...


ja - 21.09.2009 - 17:40

jos ärsyttää niin hirveästi, että siitä täytyy oikein aloitus tehdä, niin ei näytä olevan omassa elämässä kuitenkaan ihan tarpeeksi. Älä vedä hernettä nokkaan noin herkästi. Aloitit typerällä aiheella ja odotit ilmeisesti kommentteja joissa oltaisiin oltu samaa mieltä. Nyt kävi näin. sori.


Sipriina - 21.09.2009 - 18:30

Harmi että tuollainen asia ärsyttää. Minä vain ainakin tykkään olla hyvännäköisissä vaatteissa jopa kotona. Verkkareita ja oloasujakin löytyy tyylikkäitä, ei tartte niissä cittarin 15 vuotta vanhoissa aleverskoissa olla. Ja mun miehellä on aika hyvä liksa, joten se tykkää laittaa myös ulkonäköönsä ja esim. autoon rahaa.
Ihmisten asenne kummastuttaa. Just sain oikeesti pelottavan vihaiset haukut serkultani, kun oltiin ostettu Alvar Aallon suunnittelemia huonekaluja, että miten voidaan ostaa niin jumalattoman kallista??! Eikö se ole meidän asia mihin rahamme laitamme ja miltä kotimme/automme/ me itse näytämme? Kyseessä ei ole tarve näyttää kenellekään että hyvin menee, vaan yksinkertaisesti se että me nautimme elämästämme, haluamme tämän lyhyen ajan jota täällä vietämme asua mukavasti, pukeutua mukavasti ja ajaa kivalla autolla. Jos se on joltain pois niin surullista. En mäkään kitise kenellekään kenenkään vaatteista tai autosta.


niinpä - 21.09.2009 - 19:00

mutta monta kertaa jos kadehditaan, vaatteita, autoja tai asuntoja, se ei ole välttämättä merkki vauraudesta vaan rohkeudesta ottaa kaikki velaksi.


ei nyt - 21.09.2009 - 19:21

Olen huomannut, että niillä joilla on kallis ja hieno auto, harvemmin on sitä rahaa... . Nuorilla miehillä se esim. tarkoittaa usein, että asuntoa ei todellakaan ole, vaan asutaan vuokralla. Silmälumetta siis . Itse ajan mieluummin tavisautolla ja maksan asuntolainaa!


Nennu - 21.09.2009 - 21:37

Minustakin turha hienostelu on rahvaanomaista eli moukkamaista eli tyhjänpäiväistä eli...

... niuin, kun jotkut sielut nauttinevat jonkinmoisesta esittämisestä: on auto, on vene, on hienoa.

Kuka mitenkin.


kukinhan - 21.09.2009 - 21:59

saa elää tulotasonsa mukaan, tai olla elämättä!
Ne joilla euroja on PALJON, harvoin näyttävät sitä.
Tunnen joitakin oikeasti rahallisesti rikkaita ja vaikuttavat kyllä hyvinkin mukavilta ja ehkä vaatimattomiltakin ihmisiltä!
Köyhäthän ne tuppaa rahoillaan leveilemään

On tietty niitäkin ihmisiä,joille materia on muuta hyvinvointia tärkeämpää ja sitä kerätään ympärille, vaikka sitten velaksi. Mutta heidänhän on asiansa.


M - 22.09.2009 - 00:32

Mä taidan olla niitä köyhiä, jotka leveilee rahoillaan! No, ehkä en sanoisi sitä rahoilla "leveilemiseksi", mutta yritän parhaani mukaan antaa ulospäin toisenlaista vaikutelmaa! En halua vaikuttaa köyhältä muiden silmissä. Enkä oikeastaan tunne itsekään olevani köyhä, vaikka rahaa ei ole paljoa. Ihan tyytyväisesti kuljen kirpputorilta ostamissani merkkivaatteissa ja ajelen vanhalla autonromulla. Asun vuokralla ja kasvatan ihanaa lasta muilla keinoilla, kuin ostamalla viimeistä trendiä olevat syöttötuolit ym. (Tähän mennessä ainakin lapsi on saanut syötyä ihan perus-syöttiksessä!)


no - 22.09.2009 - 07:31

kaikkein vähiten ymmärrän, miten tavallinen mies voi laittaa kaiuttimiin 9000e?!!!! Yksi miehen kaveri osti just semmoset ja on varmaan keskituloinen... no jokainen arvostaa eri asioita...

Rahalla voi helpottaa elämää kummasti, esim. ostaa semmoisen auton, jolla ei harmita ajalla stressaavissa ruuhkissakaan, voi ostaa sellaista ruokaa kuin haluaa, käydä ravintolassa ja sit jos vielä pääsee lomailemaan ulkomaille pari kertaa vuodessa...!
Suomi on sosialistinen maa, mikä tarkoittaa etei rahoilla saa leveillä, vaan mieluummin rikkaan tulee olla oikein vaatimaton, että häntä kunnioitetaan...
Minusta on hienoa jos joku rehellisin keinoin rikastuu, enkä toisaalta kadehdi yrittäjiä, jotka tekevät 12h-päivää perhe- ja sosiaalisen elämän kustannuksella.


tsau - 22.09.2009 - 08:28

hmm.. jos ap tarkoitit hienostelevalla sitä että tosiaan on chanelvitoset ja iltameikki ja niiiiin luxus vaatteet ja käveleekin pikkurilli pystyssä ja vielä jotain "fifiä" huhuilee nin semmosta en minäkään ymmärtäis. Mut eipä meidän tarvii kenenkään hienoutta tai hienostelemattomuutta älytäkään..


Aino - 22.09.2009 - 12:23

Jos näen kaupassa, roskia viemässä tai koiraa ulkoiluttamassa ihmisen jakkupuku päällä, ajattelen vain automaattisesti, että hän on tulssa suoraan töistä. Itse taas kuljen kuluneissa farkuissa ja tennareissa myös töissä, joten en varmaan erotu iltapäivällä kaupassakaan massasta.

Auto pitää olla hieno ja nopea. Mitä hienompi ja nopeampi, sen hauskempaa. (Jossain vaiheessahan tulee raha vastaan tässä.) Se vaan on niin minulle, sen verran juppi olen. Kämppä nyt ei kovin hieno ole, eikä kuljeta merkkivaatteissa kukaan. Ja lainaakin on kivasti.


njaah - 22.09.2009 - 15:37

Mun mielestä aloittajan mainitsemat asiat ei oo hienostelua. Musta hienostelu on sellaista pikkurilli pystyssä teen siemailua jossain fiinissä teesalongissa jousikvartetin säestäessä taustalla


samaa mieltä - 22.09.2009 - 20:10

kuin njaah. Hyvä auto, riittävän iso ja kaunis koti ja tyylikkäät vaatteet ei ole hienostelua. Katsoppa aloittaja peiliin: sieltä taitaa katsoa vastaan aika katkera ihminen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|