Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Aamujen aamua

^^Nimetön^^ - 21.09.2009 - 08:32

Hyvää huomenta!
Kyllä on vaikeeta näiten teinien ylös nousu, vanhin lapsista ei meinaa millään nousta aamulla.
Tänäkin aamuna tulis sitten kiire, eikä kerinnyt syödä aamupalaa, vaan vauhdilla kouluun.
Toinen lapsista herää yleensä tuntia aikaisemmin, kun koulu alkaa.Näin ne lapset ovat erilaisia

Oletteko katsoneet kadonneen jäljillä???
Nenäliinoja tarvitaan.


VASTAUKSET:


Maalisäiti09 - 21.09.2009 - 08:38

Huomenta vaan.

Täällä meni viime yö ihan punaselle ristille. Pikkunen mies on kauheassa nuhassa ja unta tuli viime yönä äidille ja isille noin 3½ tuntia ja sekin tuli erissä....Kauheasti ei väsytä kun kahvia sai, mutta huomaa, että elimistö käy jotenkin ylikierroksilla. Aamuyö meni vessassa "höyryhuoneessa"

Ensi yötä en halua edes etukäteen miettiä. Kamalia nuo pikkuisten flunssat, kun nenä on niin tukossa, että ei pysy pitkään auki. Kaikki konstit on jo käytössä, sipulit, valkosipulit, sängypääty koholla, höyryhuoneessa olo, kipulääke, Vicks-harso, keittosuolatipat, väljät vaatteet, nenän imeminen...yms. Mut aika kait vaan auttaa.

Katsoin sen eka jakson kadonneen jäljillä, oli ihan hyvä. Eilen ei tullut katottua, kun oli tuota rumbaa illalla jo.
BadMama - 21.09.2009 - 09:27

Huomenta vaan !

Meillä aloitettiin aamu raivoisasti . Teinitytöt riidellä ripsauttivat heti silmien auettua (tai suiden...) jostakin kaunistautumispussukasta... ja vanhimman lähdettyä kouluun käänsimme nuoremman kanssa huoneen ympäri yhden ripsivärin vuoksi - LÖYTYI ! Samalla pääsin taas saarnaamaan huoneen siistinä pitämisestä .

Nyt kahvia... ja kahvia... ja kahvia... (tylsä ja märkä ja harmaa maanantaiaamu) ja sitten kiskomaan kuriksia pienten päälle. Puisto odottaa !

Maanantaita kaikille !


kitty70 - 21.09.2009 - 09:41

Huomenia vaan! Täällä myös vähän hankala aamu, kaikki pojat oli ihan väsyksissä vaikka aikasin illalla kaikki meni kyllä nukkumaan. Hoputtelua, hoputtelua. Eskarilainen ei meinannut millään päästä lähtemään, ja vielä kun piti pyörillä mennä.. Ehdittiin just ja just eskariin puoli ysiks. Ihan aamu kyllä täällä k-phjanmaalla, arska paistaa

Siivousta olis tiedossa, kunhan sais nyt aloitettua. Koiruus tarvis ruokansa, joten lähdenpä sitä laittamaan!


Kaisa_kissa - 21.09.2009 - 09:52

Huomenta!

Vaikka tänään onkin maanantai, niin meillä on mennyt aamu kyllä ihan hyvin. Tsemppiä vain teinareitten äiteille. Onneksi meillä ei vielä ole sellaisia (ellei mua sitten sellaiseksi lasketa ).

Tänään mies käy taas verikokeissa ja lääkärissä. Me pojan kanssa lähdetään kohta tutustumaan sateiseen luontoon rattaiden ja koiran kanssa. Mulla ei itseäni varten ole mitään suunnitelmia, kuin sitä pirun referaattia. Ehkä jotain tomaattikeittoa voisi tehdä lounaaksi, mutta muu onkin sitten vielä sadepilvien peitossa.

Hyvvee maanantaita vain teille kaikille!


hispu - 21.09.2009 - 10:02

Huomenia!

Täällä on leikitty koko aamu. Tyttö sai viikonloppuna uuden lelun, leikkimikron ja sillä on nyt laitettu ruokaa taukoamatta . Leikkiruoka mikroon, yhdessä painetaan nappia, sitten alkaa hurina joka on niiiiin kiva ja ihmeellinen. Sitten "piip piip piiiiip" ja ruoka on valmis. Ovi auki, ruoka pois ja ovi kiinni. Sitten sama uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja.... . Voi sitä leikin riemua .

Muuten aika rauhallista ollut täällä. Paikatkin on sen verran siistissä kunnossa, ettei suurempia tarvitse siivota. Tänään iltapäivällä olis vielä muutaman puun kaato. Kukahan ne puut vielä karsii ja pilkkoo??

No joo, kunhan tyttö herää, suunnataan mekin puistoon. Täällä Turun suunnalla on lämmin ja sumuinen aamu!


AQQA - 21.09.2009 - 10:21

Huomenta huomenta...

Kamala aamu, niinkuin aina.
Ja vielä kamalampi päivä tulossa. Tai oikeastaan 2 seuraavaa.. Koko viikko!!!

Kaikki lähti siitä kun 6kk sitten etsittiin mukavaa vuokra-asuntoa jonne voisi nyt asettua vähän pidemmäksi aikaa. Alkaa kyllästyttämään tämä jatkuva muuttaminen.

Viimein löytyi sellainen jossa oli vieläpä suur remontti meneillään. Keittiö, tapetit, pesuhuone kaakeleineen.. Eli pääsimme muuttamaan kuin uuteen asuntoon. Hinta oli ainoa miinus. Vuokra oli korkea mutta päätettiin että kyllä me saadaan se kitsastettua jostakin muusta..

Nyt herännyt kysymys että miksikä tämä remontti onkaan tehty? Sanoi silloin että lapsiperhe on asunut niin vaihtaa siksi tapetit...

Täällä haisee NIIN home, nyt kun asunut niin huomaa remontti jäljestä että sen on tainnut tehdä taloyhtiön oma remppamies eikä mikään ammattilainen. Pesuhuoneen ovenkarmit ja listat on maalattu vain vanhojen maalien päälle jotka kupruilee sieltä nyt irti. Kaakelit on sotkettu jollakin laastilla. Kaikki on vain isketty kiireellä niin että näyttäisi hyvältä.
Oltiin viikonloppu reissussa ja jätettiin KAIKKI ikkunat mitkä vain sai niin auki, mutta silti kun tultiin niin haisi home, JA OLI VIELÄ LISÄKSI NIIN PIRUN KYLMÄ ETTÄ! Aamulla heräsin niin kurkku ihan rikki ja hengitys rohisee. Viikonloppu oli niin taivaallista kun sai nukkua raittiissa ilmassa..

Kaiken huippu on se, että homemittauksia ei tehdä koska talkkari sanoo että täällä ei voi olla hometta.

No me ollaan lähdössä täältä ens 15. päivä. Tänään tulee joku mies katsomaan tätä asuntoa, hävettää ja meinaan sanoa heti että ei kannata tähän muuttaa. VARSINKIN JOS ON LAPSIA!

Ja huomenna tulee tuholaistorjujat myrkyttään tämän kämpän ja me joudutaan lähtemään evakkoon. En vielä tiedä minne mutta koko päivä joudutaan oleen pois.

Ketuttaa niin! Mielettömän kallis vuokra ja ihan paska kämppä, sokeritoukkia, hometta, ja joudutaan vielä lähteä evakkoon! Ja hyvitykseksi kaupunki sanoi että: kun muutatte niin pesette kaikki vaattenne ja ette vie sinne uuteen pahvilaatikoita tai muutakaan pahvia missä toukkien munia voisi olla. Voi vain kuvitella kuinka suuri vesilasku tulee kun pesee kaikki vaatteet kaapista!!

Ja nyt pitäisi alkaa siivoamaan kaikki kaapit sitä perhaan tuholaista varten! Argh!

JA ON MUUTEN PAHAA KAHVIAKIN VIELÄ!


AQQA - 21.09.2009 - 10:25

Niin ja vielä siihen edelliseen talonhankinta suunnitelmaan. Se on vielä täysin auki, meidän Paratiisissa olevan unelmatontin vierestä (20m) menee junarata jossa on vilkas junaliikenne. Kävin koiraa siellä lenkittämään ja unelmat murskaantui kun nousin sen mäen päälle joka siinnä "takapihalla" oli. Rata meni aivan sen takaa...


Taustalta - 21.09.2009 - 10:28

AQQAlle haleja ja jaksamista. Toivottavasti seuraava asunto on paljon parempi!


perheen äiti - 21.09.2009 - 11:17

Voi AQQA-parka Joskus elämä on..
Empatiat ja sympatiat täältäkin Jospa se alkaisi elo kohta tasottumaan, toivotaan kaikki niin

Meillä oli maanantaiaamuksi ihmeen virkeää porukkaa, kaikki muut paitsi äiti
No äitihän kyllä paisteli vielä iltamyöhällä sämpylöitä, muiden jo ollessa höyhensaarilla..niin onhan siihen syynsäkin

Plikat kokoaa majaa, monettakohan kertaa tälle aamua..?? Tuolla pikkuveljellä kun on vähän erilainen käsitys sohvatyynymajan arkkitehtuurista Ja petivaatteet ainakin tuulettuvat ja kokoavat helmoihinsa latioilla pyöriskeleviä pölytolloja. Neidit kun tarvitsevat lisää rakennusmateriaalia...levittävät peittojansa majan suojaksi


Minttu - 21.09.2009 - 12:37

Päivää!

IHANA viikonloppu takana.. Aivan huippuihana oli Nightwishin kiertueen päätös... huokaus... Ääni ei kulje vieläkään oikein kunnolla!

Mut nyt kyllä vätystää aika lailla, kun yöunet jäi viikonloppuna vähiin ja matkustaminen muutenkin aina vähän rehjaannuttaa. Mut kyl se vaan tästä sit kuitenkin alkaa viikko käynnistyä..

Ja nimetön; juu mie oon seurannu sitä kadonneen jäljillä ja AINA on saanu tähän asti volista - herkkis kun olen.

AQQAlle halitus!

Mukavaa maanantaita kaikki!


Menni - 21.09.2009 - 13:09

AQQalle : Plääh , kuullostaa tosi kurjalle . Itse olin viimeviikolla hoitelemassa erään sukulaiseni asioita juuri hometaloon liittyen .
Vajaan viikon , kun viivyimme kyseisessä asunnossa sain kaikkiin matkassa olleisiin vaatteisiin niin vahvan homeen hajun , että kokemuksesta tiedän sen olevan taas viikkojen prosessi ennen kuin ne saa hajuttomiksi
Olemme tapelleet jo pitkään tuon pirhanan talonrötiskön kanssa , johon liittyy niin monia mutkikkaita kuvioita , että niistä saisi romaanin kirjoitettua , mutta nyt hiukan päästiin asiassa eteenpäin, kun saimme kaupungin terveystarkastajalta ja rakennustarkastajalta lausunnon ja luukku meni niiltä tein asumiskieltoon , mutta paljon on vielä tekemistä, että saadaan kaikki asiat hoidettua .
Pääasia , että pääsette tuosta kämpästänne eroon, kun ei se home ihan "huvikseen" haiskahtele, kyllä sitä silloin yleensä jossakin on , jos hajukin tuntuu .
Toivottavasti kahvi rupeaa päivemmällä taas maistumaan hyvälle ja kyllä se aurinkokin sieltä taas pilkahtelee ...


AQQA - 21.09.2009 - 20:28

Kiitoksia, voimahalit ja tsemppaukset tuli perille.

Nyt on kämppä kuurattu lattiasta kattoon ja joka ala kaappi ja laatikot on tyhjänä huomista tuholaista varten. Ja ne jotka kävivät tätä tänään katsomassa oli oikein mukavan oloinen perhe. Yritin nätisti sanoa että huonopuoli tässä on se että ilmastointia ei ole ja että jos raikkaan ilman haluaa on pidettävä ikkunoita auki. Mutta ei ne ollut moksiskaan. Mutta olenpahan ainakin sanonut, taakka putosi harteilta.

Nyt sitten vielä pakkaamaan kuivakaapista kaikki pelastamisen arvoinen kannellisiin rasioihin. Jee.

Menni: Kurjaa on tuon loputtoman pesemisen kanssa, ei muuten. Tätä asuntoa ei tule yhtään ikävä. Jos olisi oma, olisi melko pissassalirissä.
Nyt kokeilemaan uudestaan sitä kahvin keittoa

Hyvät yöt kaikille.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|