Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Apua? Miten nyt menettelisi?

Töihinkö? - 20.09.2009 - 15:17

Siis kohta toi kotihoidontuki nuorimmalta loppuu. Töihin pitää mennä. Miten te olette menetelleet? etsineet töitä ja olleet kotona lasten kanssa rukoilemassa, että kaikki järjestyy, se työpaikka ja hoitopaikka. Vai oletteko kylmästi laittaneet lapset hoitoon ja etsineet sinnikkäästi töitä toivoen, että niitä kanssa löytyy?

Siis kun on niin vaikeeta. Työpaikkailmoituksia selasin ja monessa saisi aloittaa vaikka heti tai aika pian. Ei niitä hoitopaikkojakaan aina niin vain löydy. Voi apua kun vaikeeta. Siis lapsi hoitoon NYT ja etsimään työpaikkaa vai ensin se työpaikka ja sitten hoitopaikan hankinta...???? Sellainen aika vaan nyt, että pitäisi olla heti kärkyllä töihin menemässä, ei anna hyvää kuvaa, jos pitää sanoa, etten mä nyt vielä voi aloittaa, katsotaan sitten kunhan se hoitopaikka järjestyy...Vakipaikka olisi mahtava, mutta mulle käy kaikki, vaikka tuuraukset sun muut.


VASTAUKSET:


Pippuri - 20.09.2009 - 15:25

Mä olen aivan samassa tilanteessa, töihin olis palattava mutta työpaikkaa ei ole. Asiaa vaikeuttaa vielä se että omalle alalle palaaminen on hirveän ahdistava ajatuskin. Mä en vielä ainakaan ole pojalle hoitopaikkaa hakenut valmiiksi, vaan haen ensin niitä töitä. 2 viikossa hoitopaikan on järjestyttävä, sen sanoo laki. Vaikka ikävää se sitten kyllä on kun ei ole aikaa kunnolla tutustua, ja hoitopaikka voi sitten olla vaikka toisella puolella kaupunkia. Siltä kantilta katsottuna hoitopaikka varmaan kannattaisi hakea jo vaikkei sitä työpaikkaa vielä olisikaan. Vaikea tilanne, itse tosiaan painin saman asian kanssa ja olen pääni puhki miettinyt päätymättä kuitenkaan ratkaisuun.


Nennu - 20.09.2009 - 15:33

Olin lapsen kanssa (yh:na) koko alkuvuoden ja rukoilin.
Rukoukset kai kuultiin, kun työtä hain ja sain.

Laitoin siis www.mol.fi:n sivuille paikkavahdin ja 7.7. tuli ilmoitus avoimesta raameihin sopivasta paikasta.
21.7. olin haastattelussa saaden paikan saman tien.

Aloitin 3.8.

Kylmästi sen parin viikon aikana hankin hoitopaikan tytölle...
...ja loppu onkin historiaa.


mie - 20.09.2009 - 15:52

Hoitopaikka pitää löytyä kahdessa viikossa. Siis kanattaa hankkia ensin se hoitopaikka ja jos vaan mitenkään mahdollista, niin ensin osa-aikaisena (-päiväisenä) ja sitten kokoaikaisena, kun pääsee töihin. Tai sitten alkuaika tilapäisjärjestelyin: vaikkapa isälle lomapäiviä siksi aikaa, kunnes varsinaisen hoitopaikan saa.


Hain - 20.09.2009 - 17:32

lapsille hoitopaikan valmiiksi 4kk ennen kuin hoitovapaa loppui, ja ilmoittauduin työnhakijaksi (en työttömäksi). Työpaikka löytyi kuukauden etsimisen jälkeen, ja työt aloitan sitten kun hoitovapaa loppuu.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|