Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Millaiset välit

sisaruksiin?? - 20.09.2009 - 12:25

Olen tällä palstalla useastikin huomannut, että joillakin on todella huonot välit omiin sisaruksiin ja jopa kadehditaan sekä puhutaan pahaa siskoista ja veljistä!!!

Tämä on minulle niin vieras ajatus, koska rakastan siskojani todella paljon enkä koskaan haluaisi heille mitään pahaa. Olemme hyvin erilaisia kaikki, meillä on HYVIN erilaiset tavat kasvattaa lapsiamme ja


VASTAUKSET:


ap - 20.09.2009 - 12:26

vastatkaa tohon toiseen aloitukseen, tämä lähti käsistä


kitty70 - 20.09.2009 - 12:32

Hyvät välit on, tosin vanhimman sisaruksen kanssa ei ihan niin hyvät, mutta toimeen tullaan. Paremmat välit varmaan olis jos hän uhraisi itsekin vähän aikaa sisarussuhteisiin ja jättäisi miehen ja lapsensa paapomisen vähemmälle. Pikkuveljeni on minua 12 vuotta nuorempi ja on edelleen siskon kulta vaikka on jo iso mies! Ja kahden muun siskon kanssa ollaan niin samalla aaltopituudella ettei tosikaan. Totta on ettei kaikki tule niin hyvin toimeen sisarustensa kanssa


Moiks - 20.09.2009 - 12:39

Itsellä 10 vuotta nuorempi pikkusisko,joka nyt on "vähän" vaikeassa iässä Mutta odotellaan että tuo mullikkaikä menee ohi,niin toivottavasti välit syvenevät taas samanlaisiksi kuin silloin joskus ennenvanhaan


hispu - 20.09.2009 - 12:58

Mulla ja isosiskolla välit menneet poikki. Syy siihen on niin monimutkainen, etten sitä tässä viitsi alkaa setvimään. Pointtina kuitenkin, että on luonteeltaan niin kateellinen ja katkera ja purkaa sen kaiken minuun ja toisiin läheisiin . Tappelee tasaisin väliajoin kaikkien kanssa, ystäviäkään hänellä ei juuri sen vuoksi ole. Me haluaisimme olla tekemisissä heidän kanssaan, mutta hän on tehnyt ratkaisun, ettei halua meitä nähdä. Noh, jokainen tehköön omat päätöksensä ja eläköön niiden kanssa.
Pikkuveljeen on vallan hyvät välit ollut aina, nyt murkkuiässä, mutta viihtyy meillä hyvin ja käy yökylässä aina silloi tällöin.


asialliset - 20.09.2009 - 12:59

Harvoin nähdään, joten toimeen tullaan. Serkusten kannalta olis tietty hyvä jos "jaksais" useammin mennä vaan kaffelle istumaan, niin pääsis tytöt tutustumaan paremmin.
Mutta tiukassa paikassa tiedän, että voin luottaa veljeni tukeen täysin (esim isän sairastuminen).


nimettä nyt - 20.09.2009 - 13:45

Hyvät välit siskoihin. Veljen kanssa "pakosta" pitelen yhteyttä. En siedä vaimoaan, joka laittoi itse aiheuttamansa riidan päätteksi mulle tekstarin;"Mene vittu psykiatrille!" Veli oli hengessä mukana. Inhoon niitä, mutta lasten takia yritän sietää.


nöttis - 20.09.2009 - 14:18

ihan hyvät välit molempiin siskoihin, mulla sekä nuorempi että vanhempi sisko. nuoremman kanssa kyllä enemmän ollaan tekemisissä, hän perheensä kanssa haluaa kyläillä meillä ja pyytävät meitä heille jne., reissataankin joskus yhdessä jne.
vanhempi sisko taas ei juuri miehensä kanssa kyläile missään (heillä ei lapsia) ja heillekin on vaikea mennä, kun niin harvoin heille sopii. muutenkin ovat mielellään erillään kaikista sukujutuista ja sellaisista, me muut rakastamme esim. isoja perhe jouluja, he haluavat aina olla kahden. välit on isosiskoonkin hyvät ja aina on kiva nähdä ja juttua riittää, mutta ei me silleen läheisiä olla kuin nuoremman siskon ja hänen perheensä kanssa, koska kumpikin aktiivisesti ollaan yhteyksissä.

mutta yhtä rakkaita molemmat siskot, toki toivoisin, että vanhempi siskokin haluisi enemmän nähdä, mutta kunnioitan heidän omaa tahtoaan saada elää ja olla rauhassa, nähdään me sentään pari kertaa vuodessa. ja joskus hän jopa vastaa sähköpostiin ja joskus hällä on aikaa puhelimessakin rupatella.


Mulla - 20.09.2009 - 14:22

on tosi hyvät ja lämpimät välit omiin veljiini!! Kaikesta puhutaan ja autetaan mahdollisuuksien mukaan aina. Mutta kaikilla ei tosiaan näin ihanasti asiat valitettavasti ole....


ei - 20.09.2009 - 15:59

ole onneksi moisia.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|