Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Otatko rakennekynnet, oletko turhamainen ja tyhmä?

Ei turhamainen - 19.09.2009 - 21:57

Ei voi turhempaa olla kuin rakennekynnet. Mitä ihminen niillä tekee? Turha on naisten valittaa rahapulaansa, jos sitä rahaa liikenee 100 euron rakennekynsiin ja satanen kuussa kampaajalle ja kosmetologille. Vaate-, kenkä- ja meikkiostokset päälle. Oletko turhamainen ihminen, laitatko rahasi hömppään? Maksatatko miehelläsi omat hömppäsi vai tienaatko itse turhuusrahasi?

Anopissa ärsyttää turhamainen elämänasenne Vaatteita ja laukkuja on kaapit pullollaan. Ja uusia vedetään kaupasta kuin viimeistä päivää. Kenkiä akalla kuin Imelda Marcosilla ja rumat vaivaisenluut. On se ihanaa sipsutella liian pienillä korkokengillä, saa ainakin jalkansa pilattua. Kai se akankuvatus rakennekynnetkin kohta ottaa - turhamainen kun on. Että naiset voivat olla tyhmiä......!


VASTAUKSET:


haa - 19.09.2009 - 22:06

minustako kirjoitat! Muu täsmää, paitsi ne rakennekynnet. Niitä en halua. Ja joo, juuri mieheni kaikki maksaa!!!


hippa - 19.09.2009 - 22:08

Laittaisin vaikka varpaisiinkin rakennekynnet, jos rahaa olisi, ihan vaan piruuttani.
Turhuusrahani tienaan itse, paitsi ehkä en harrasta mainitsemiasi turhuuksia, mutta silti kuljen kultaista keskitietä eli kampaajalla käyn muutaman kerran vuodessa, kosmetologilla en juuri koskaan yms.
Ruusu en ole, mutta kukka kuitenkin ja nainen, joka ei ihan variksenpelättimenäkään halua kulkea.
Ei minua haittaa kuitenkaan, jos joku rakennekynnet hankkii, turhuutta tai ei, se ei ole minulta pois.


Oletko - 19.09.2009 - 22:12

ap ehkä kateellinen variksenpelätti, jota ottaa päähän hyvännäköiset naiset, jotka huolehtivat itsestään, kyllä siis, huolehtivat itsestään?????


haaveilija - 19.09.2009 - 22:31

No tämä ketju sai varmaan alkunsa mun aiemmasta ketjusta. Hmm,ehkä olen sit turhamainen,useemman vuoden olen haaveillut noista kynsistä.En kovinkaan kummosia summia kampaajiin,kosmetologeihin tms käytä. Parturissa käyn n 2kk välein tasottamassa tossa naapurissa,maksaa sen 20€

En oo piiiitkään aikaa edes kulmia/ripsiä käynyt värjäilemässä kun en ole hennonut..

Haluaisin vain että kädet olis aina huolitellut. Pahoitteluni,jos se on jotenkin sulta pois


aleksandra - 19.09.2009 - 22:32

Eiköhän tässä taas kerran kiistellä makuasioista. Itse ainakin tunnustaudun turhamaiseksi naiseksi ja omistan rakennekynnet joita käyn huoltamassa kahden viikon välein. Kampaajallakin tulee käytyä aika usein. Rahat tähän kuitenkin tienaan ihan itse. Luulen että ap:n kannattaa nyt vaan keskittyä siihen mikä itselle on tärkeää ja antaa sen anopin pilata jalkansa ihan rauhassa


mie - 19.09.2009 - 22:41

Ei kai turhamaisuus samaa tarkoita kuin tyhmyys. Kuka rahansa pistää mihinkin, varsinkin jos sitä on.
Joku koruihin toinen harrastuksiin jne.
Kuka mistäkin tykkää.
Jos varaa ei taas ole, tuskin monikaan turhamaisuuden laittaa etusijalle, vaikka joskus sanonta kuuluukin, että köyhät ne ulkonäöllä koreilee, mutta ei sekään tänä päivänä aina päde, sillä aikas halvalla ja helpolla voi näyttää huolitellulta, siistiltä, kauniilta ja ehkä varakkaaltakin.


mahtaako - 19.09.2009 - 23:20

ap:tä harmittaa kun anoppi pistää omat rahansa omiin juttuihin, eikä tue taloudellisesti poikansa perhettä?

Mä en ymmärrä miten aikuista ihmistä voi ärsyttää noin kovasti jos toinen aikuinen ihminen käyttää omia rahojaan ns. turhuuksiin? Eikös se ole hyvä käyttää rahaa, eihän sitä rahaa voi arkussa hautaankaa ottaa mukaan... vai pelottaako, että anoppi tuhlaan sun tulevan perintösi?

Millä perusteella omasta ulkonäöstä huolehtiminen on tyhmyyttä?


Voi.. - 20.09.2009 - 03:04

...tännekin sellainen mies joka tekee variksenpelättimestä edes varpusen... Kerran kuussa kampaajalla? (Huokaus.) No tosiaan kerran kuussa ja toisen kerran maassa....


justiina - 20.09.2009 - 08:12


Mielestäni en ole turhamainen nainen, jos käyn kerran kuussa kampaajalla ja 2-3 krt vuodessa kosmetologilla.
Hiukseni ovat lyhyet, joten niitä pitää leikata kuukausittain. Joka toinen kerta otan ns. koko hoidon eli värin ja leikkauksen, samalla laitetaan myös ripset. Tämä hoito maksaa sen 100e, leikkaus 26e.
Kasvohoito n. 85e/krt.
Mielestäni itsensä hoitaminen on panostusta henkiseen hyvinvointiin.

Mielestäni en osta vaatteita usein. Itse asiassa en pidä sovituskopeista eli vain tarpeeseen tulee hankittua. Suosin kyllä verkkokauppoja ja kotiin kuljetusta. Saa rauhassa sovitella ja miettiä tarviiko koko rääsyä.

Rakennekynnet omistin muutama kesä sitten. Eivät toimineet minun sormissani, en ota enää. Kynnet ovatkin sitten mitä ovat, ihan kauheen näköiset.


t - 20.09.2009 - 08:16

Niin, miksi syödä fileetä kun lantullakin lähtee nälkä. Tai juoda lasillinen punkkua sen fileen kanssa kun vettäkin saa hanasta. Mun elämä ei ole kurjuuden maksimointia enkä usko että kärsimällä kirkkaamman kruunun saa. Ainoastaan happaman mielen.

Mies olisi enemmän kuin tyytyväinen, jos tuhlaisin hänen rahojaan turhamaisuuksiin. Valitettavasti minua ei kiinnosta ap:n kuvailemat turhamaisuudet. Olen omasta mielestänikin liian jätkämäinen. Mutta hyvään ruokaan, designiin yms kyllä pistän rahaa menemään.


Kiira - 20.09.2009 - 08:17

En ole turhamainen tai tyhmä.
Minulla on työpaikka, samoin miehelläni.
En ole valittanut rahapulaani, kun mielestäni sellaista ei ole. Ehkä ensimmäisenä pihistäisin kosmetologikäynneistä jos näin olisi.

Mites ap itse?

Mahtavaa, että anoppisi nauttii elämästään!


hmm. - 20.09.2009 - 11:45

Joo mulla on geelikynnet. Eli geelit omien kynsien päällä. Mutta se onkin ainoa mihin menee rahaa. En käy kampaajalla, en kosmetologilla, ostan vaatteeni lähinnä kirpputorilta, enkä juurikaan meikkaa, joten ei siihenkään kulu rahaa. Enkä myöskään maksa kynsistäni 100€/krt, vaan 40€ viiden viikon välein. Ja otan ne, koska haluan kynsieni näyttävän kauniilta, sillä teen parturi-kampaajan työtä, niin ei ole kiva, jos kynnet on lyhyeksi kynityt, ja omat kynteni ovat niin heikot, että en pysty pitämään niitä pitkinä ja kauniina tässä työssä. Ja käteni ovat työkaluni, niin miksi niistä ei saa pitää huolta. Jos tämä on sinusta turhamaisuutta niin voi morjesta päivää.


Voi että - 20.09.2009 - 13:06

ap:tä harmittaa kun perintö hupenee anopin "turhamaisuuteen"


Moiks - 20.09.2009 - 15:03

samaa mieltä kuin voi että

taitaa miniä olla tosissaan kade anopille koetahan ajatella, että anoppi käyttää itteensä itse hankitun omaisuutensa--ihan oikein, koska ajattelet tolleen hänestä


yks turhamainen - 20.09.2009 - 17:23

Mulla oli ekaa kertaa rakennekynnet kesällä ja oli kivat, mutta omat kunnet kyllä meni surkeeksi sitte. Halusin kokeilla. Ja käyn kampaajalla kerran 2kk:ssa, pitkät hiukset joihin otan väriä ja leikkuuta. Kosmetologilla käyn silloin kun siltä tuntuu, aika harvoin. Kalliitahan nämä kaikki ovat, mutta kaikki on niin suhteellista. Olenkin enimmäkseen töissä ja kotona, en tuhlaa rahaa mihinkään muuhun ja kerranhan täällä vaan ollaan


niinpä - 20.09.2009 - 19:49

Eikös se ole jokaisen oma asia, mihin rahansa käyttää? Jos ap:n anoppi haluaa satsata itseensä niin mikä ettei. On varmaan uhrannut aikanaan rahaa ja aikaa perheeseen ja nyt on aika elää itselle. Suotakoon se jokaiselle, joka on lapsensa kunnialla kasvattanut!

Mulla on ollut rakennekynnet useaan otteeseen (välillä otatan pois käytännön syistä...) ja käyn kerran kuussa kampaajalla. En ole turhamainen vaan tavallinen työssäkäyvä äiti. Mun mielestä on vaan mukava tuntea itsensä huolitelluksi


Puff - 21.09.2009 - 09:19

En oo käyny parturissa kymmeneen (?) vuoteen x) Kerran olin hiusmallina eikä se mitään maksanu, ja nyt kasvattelen taas pitkiä kutreja.
Mut rakennekynnet pitäis saada ja oon jo pidemmän aikaa sunnitellut, toteutus vaan puuttuu. Mulla on niin hirveet omat kynnet, viimeeks ku vähänki pääs kasvamaan sitä valkeeta osaa ni paitaa päälle laitaessa lohkes puolet pois. Niin turhamainen ku olenkin, omistanhan kenkiäkin peräti 2 paria..


Aino - 21.09.2009 - 09:40

Tavallaan olen turhamainen, minusta on kiva tuhlata joskus rahaa kalliimpaan vaatteeseen tai kenkiin. Ja olen laukkufriikki, laukkuja on aika läjä kotona. Hierojiin voisin tuhlata vaikka kuinka paljon.

Mutta en käy usein kampaajalla (kun ei tämä kuontalo kasva mihinkään), pitkät kynnet ei oikein käy töissä näppäimistölle (eikä kakkapyllypesuun), enkä naamaankaan juurikaan satsaa, kun ei se siitä muutu.

Välillä tuhlaillaan miehen kanssa yhdessä johonkin turhaan, joka kyllä jälkeenpäin kaduttaakin. Välillä on kiva humplata itse tienaamiaan ylimääräisiä rahoja, mutta enhän tietenkään tinkisi mistään oikeista tarpeista sen takia.


Pia - 21.09.2009 - 14:00

Eikös se ole hyvä, että anoppi on turhamainen ja satsaa rahaa esim. ulkonäköön ja vaatteisiin. Eikö ois 100 kertaa kamalampaa, jos anoppi ois rapistunut alkoholisti ja kaikki rahat menis viinaan???

Sorry vaan, mutta mä en ymmärrä mitä kamalaa tollasessa anopissa on. Me kaikki ollaan erilaisia ihmisiä, ja jos omia rahojaan käyttää niin... Anoppisikin on varmaan sen ikäluokan ihmisiä ettei lapsena, nuorena ja perheenperustamisvuosina oo ollu varaa mihinkään "turhaan". Anna anoppisi nauttia.

Täällä on varmaan monta äitiä jolla anoppi tai oma äiti on alkoholisoitunut tai muuten vaan koko ajan pienessä sievässä, niin... Tollasta turhamaista anoppia voi kuitenkin mennä tapaamaan ja lapsetkin voi hälle jättää, toisin kuin näille alkkari-isovanhemmille.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|