Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Pakko raskautua!!

salaisuus - 19.09.2009 - 17:25

Siis mulla on ihan hirvee vauvakuume. Mies vaan pistää vastaan. Miten saisin sen ylipuhuttua tai mitä tässä pitäis tehdä? Esikko 3v enkä haluais kauhean isoa ikäeroa lapsille. Miten saisin kovisteltua sitä vähän? Vinkkejä kiitos! Mieli tekis jättää pillerit pois,mutta niin edesvastuuton en sentäs ole ( vaikka mieli tekisikin).


VASTAUKSET:


En - 19.09.2009 - 18:30

mä edes väkisin yrittäis, ajaa vaan miehen kauemmas... Mieti sit kun lapsia on kaksi ja käyt täällä itkemässä, miks mies ei osallistu perheen ja kodinhoitoon ja on paljon poissa kotoa, kun ei alunperinkaan halunnut esim. toista lasta. Mä en ymmärrä tollasta väkisin vänkäämistä.


ap - 19.09.2009 - 18:38

Mies haluaa kyllä lapsen, mutta ei vielä.


No - 19.09.2009 - 18:41

onhan tuossa sitten vaihtoehdot vähissä. Lapsi hankitaan silloin, kun se KUMMALLEKIN sopii. Kovistele ukkoasi niin saatat jäädä yksinhuoltajaksi.


jospa - 19.09.2009 - 19:12

Nyt tällä välin sitten hankit vaikka koiranpennun ja paijailet sitä


- - 19.09.2009 - 21:04

Ennenkö ekaa(1v3kk) ajateltiin puhuttiin et kaveri sit joskus ja nyt tuli semmonen olo et tähän saumaan se olis hyvä joten ilmotin miehelle autossa et oon aatellu jättää pillerit pois kuukauden päästä, sillon se sano vain et "jaa" sit kuukauden päästä ilmotin et niin ne pillerit jää nyt. miehen vastaus "no mikäs siinä" kohta se puhui jo toisesta tytöstä
Itse ajattelin että pysyi mies tai ei niin 2 lasta haluan ainakin että toiselle on se leikki kaveri ja sisarus.
Itse kun olen niin tiiviisti tekemisissä kaikkien sisaruksien kanssa ja tiedän miten tärkeitä ne mulle on.
Miehelle tuo ekakin on ollut niin kaikki kaikessa vaikka tietenkin on suhdetta koeteltu raskaus/vauva aikana ja pitkillä töillä mutta lämpesi kyllä ajatukselle todella nopeasti

Puhu suoraa ja selvästi, tuntuu ettei miehistä saa koskaan kunnolla selkoa


Niin - 19.09.2009 - 23:49

Jolleivät puheet auta,niin ehkä kannattaa sitten antaa vaan ajan kulua. Pillereiden poisjättäminen silloin,jos mies ei halua lasta samaan saumaan,tuo suuren epäluottamuksen liittoonne. Nämä asiat ovat yhteisiä ja myös miehen tunteita on ajateltava.


jos - 20.09.2009 - 03:41

mies ei halua vielä lasta niin miksi tyrkyttää asiaa, tuskin tyrkyttämisellä ainakaan asiaa parantaa vaan päinvastoin.. ethän sinäkään tykkäisi jos miehesi jankuttaisi vaikka sinun tupakanpoltosta jos polttaisit, kyllä päätös lähtee aivan omasta itsestään, ei toisen painostukseta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|