Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Torstaita ja sormikkaita!

BadMama - 17.09.2009 - 11:50

Oltiin aamusta pikkusakin kanssa puistoilemassa. Lähtiessä aurinko paistoi ihanasti ja vain pieni tuulen vire heilutteli puiden lehtiä. Maa oli yhä yön jäljiltä kostea.

Olimme mielestäni varustautuneet hyvin. Meillä kaikilla oli päällä oli kevyttoppikset ja takit ja lakit, vaan ei sormikkaita. Hetki hiekkiksellä riitti kohmettamaan 2-vuotiaan pienet sormet . Pian sen jälkeen pitikin sitten jo lähteä kohti kotia...

Kylläpä harmitti . Luulisi minulla tuota kokemusta jo olevan, mitä lasten pukemiseen tulee. Mutta virheistä oppii... jälleen kerran . Huomenna otetaankin oikein kunnon tumppuarsenaali mukaan, että voi vaikka vaihtaakin !

Itsekin tässä yhä hytisen ja sulattelen oloani kahvin voimalla. Kotihommat odottavat tekijäänsä ja illasta pitäisi kiiruhtaa seiskojen vanhempain iltaan. Ruokakin pitäisi taas keksiä... Eilinen viiden litran lihapata kun katosi päivällisellä jäljettömiin .

Torstain jatkoja ja hyrrrrrrrrrrr !


VASTAUKSET:


hispu - 17.09.2009 - 11:58

Moikka vaan! Ulkona tosiaan oli kylmä :/. Tyttö nukkui pitkään aamulla, joten koitetaan mennä päivä yksillä päikyillä. Ulkoiltiin kanssa aamusta ja meillä tytön sormet kohmettuivat tumpuista huolimatta . Hiekkiksellä oli kyllä tumppujen päällä vielä kurarukkasetkin. Sisälle kun tultiin oli myös varpaat kylmät. Mitä ihmettä sinne pitäis jo päälle laittaa? Sitten meitä vastaan tuli teinejä T-PAIDAT päällä! Huhhuh! Kyllä se talvi sieltä vaan näyttää tulevan, ei auta..


BadMama - 17.09.2009 - 12:05

Minäkin nappasin aamulla tuon kuudesluokkalaisen pojankoltiaisen ovelta takaisin eteisen puolelle. Päällä oli farkut, t-paita ja verkkatakki!!! Meni vaatekerta uusiksi - kamalan nurinan säestämänä... Collage-paita on kuulemma ihan "tulikuuma"...


Salmari - 17.09.2009 - 12:11

Linkkupysäkillä oli poika jolla oli päällään vain sortsit (sellaset polven alle) ja t-paita, hytisi ihan kylmissään. Voi poikarassua, ei tainnut olla äiti laittamassa poikaa matkaan, eikä itsekään tajunnut katsoa mittaria. Vaikka luulis että huomaa olevan kylmä, kun menee ovesta ulos.


hispu - 17.09.2009 - 12:12

Tulikuuma . Kyllähän nuo isommat lapset tietty liikkuvat niin paljon, ettei varmaan ihan helpolla kylmä tule.. Päivällä yleensä vielä lämpenee suht.kivasti, mutta aamuisin saa kyllä laittaa jo kunnolla päälle! Itse olen ainakin niin viluista sorttia .


perheen äiti - 17.09.2009 - 12:25


Torrrrstaita vaan kaikille !
Meiltä lähti kuudesluokkalainen kundi ovesta varustautuneena vain t-paitaan ja collegehuppariin (tais sillä housutkin olla,toivon niin )
Anteeksi.. ryystän taas näitä röörejäni vähän tyhjemmiksi...kröööh!
Tuntuu tosiaan olevan hyinen ilma. Itsel vielä niin lunssanen olo,etten ole kuistia pitemmällä käynytkään.


Likat lähtivät aamusta pihaan ja hekin tulivat kohta takaisin kaivelemaan tummpuja näppiensä lämmittimiksi.
Toivottavasti jätkä ei ihan kalikaksi jäähdy koulupäivän aikana.

On niin out-olo ,että kaivellaan evääksi, mitä kaapista sattuu löytymään.Tehdään kunnon ruokaa,kun taas jaksetaan..(yskiä räyskyttää perään..)


heinähattu - 17.09.2009 - 12:42

Onpas meillä kutosluokkalaisia poikia! T-paita ja gollegehuppari päällä häipyi vastaava kundi myös tästä talosta aamulla....


BadMama - 17.09.2009 - 14:02

Vai sellaista "pukumuotia" muuallakin harrastetaan ... Ilmoittaakohan meidän "urhomme" kotiin päästyään, että kaikki muut olivat yhä kesäpaidoissa ja hän yksin siinä sikakuumassa collagepaidassa...

Voi perheen äiti . Nyt vain lepoa (niin kuin se vain on mahdollista...) ja lämmintä juomista. Kyllä se väki jotakin sieltä komeroista nälkäänsä löytää ja äiti kokkaa sitten taas, kun on voimissaan . ISO HALI!!!!!


juu - 17.09.2009 - 14:04

Ja täällä yks äiti, joka miettii miten pikku 3v päiväkerholainen pärjää, kun jäivät ulkoilemaan ja varustin tytsyn jälleen kerran päin mäntyä Tällä kertaa liian vähän päälle.


Saara2 - 17.09.2009 - 14:26

Täälläkin oli kaikilla tuulipukua päällä kun ulos lähdettiin.Tuo 5v tyttö sai kamalan hepulikohtauksen kun joutui laittamaan sormikkaat käteen..Kamala huuto siitä että kun ne mukamas äristää ja puristaa...Mutta kyllä se äristys j puristus unohtui sitten ajan myötä ulkona.


perheen äiti - 17.09.2009 - 16:45

Käväsin nukkumassa, ja hyvää teki..kylläkin pönttö ihan sekasin..ja tukossa Kiitos halista

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|