Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

mirena-kierukka

kotiäiti - 17.09.2009 - 09:20

heips!

Haluaisin kuulla kokemuksia kierukan laitosta. tiedän että särkylääke otettava ennen laittoa, eikä itse laittaminen niin mietitytäkään. särkeekö vatsaa laiton jalkeen? miten pitkään? tuntuuko kierukka yhdynnässä? voiko puuhailla saman tien, vai vaatiiko toipumisajan?


VASTAUKSET:


EN ottanut - 17.09.2009 - 09:44

lääkettä, eikä mitään oireita mistään eikä missään vaiheessa.


......... - 17.09.2009 - 09:47

ei koskenut laitto pieni nipistys, eikä jälkeenkään, ei tunnu yhdynnässä, vois heti "puuhailla", mutta mulla ainakin pientä vuotoa oli n pari viikkoa. Poisto ei sattunut. Ekalla kerralla menkat jäi pois puolenvuoden jälkeen, toisella kerralla tuli vain yhdet ja jäi pois!


Salmari - 17.09.2009 - 10:12

Kun vaihdettiin uusi kierukka, niin se laitto sattui kyllä ihan sikana. En muista että ekan kierukan laitto olis niin paljoa sattunut. Loppupäivän kyllä makasin vaan särkylääkkeen voimin, seuraavana päivänä oli jo ihan ok.
Muuten ei kierukka tunnu. Toi eka päivä oli kyllä ihan kauhee. Eikä tietenkään kotona ollut kuin pari särkylääkettä...onneksi on kultainen mies, joka sitten haki niitä lisää...


mulla - 17.09.2009 - 12:52

laitto ei sattunut mutta epämiellyttävältä tuntui. supistukset ja vatsakipu alkoivat noin 30min laiton jälkeen, joita jatkuikin vuodon kanssa noin 3kk...Seksiä harrastettiin seuraavana päivänä laitosta, minä en tuntenut kierukkaa mutta mies edelleen tuntee joskus poistolangat.


ehkäisy uusiksi - 19.09.2009 - 19:04

No mulla on Mirena kierukka, joka tosin on 3 vuoden päästä osoittautunut ettei sovi minulle lainkaan, aiheutti saman tulehduksen kuin kupari kierukka 7 vuotta... poistaan sen nyt ens viikolla...
Lapsia en aio hankkia neljättä jne... vaan vaihdatan toiseen ehkäisyyn.

Kun se laitettiin niin ensin tiputtelua ja ei tarvinnut mitään sen ihmeempiä... ainoastaan en käynyt uimassa ja tiputtelua oli...
Koko kierukan ajan on aina tiputtelua joka kk... eli mulla ei koskaan ollut aikaa jolloin ei olisi tulult mitään tiputtelua tään 3 vuoden aikana minään kuukautena.


ehkäisy uusiksi - 19.09.2009 - 19:07

yhdynnässä ei ole mies tuntenut lankoja lainkaan ja sit minäkään en ole tuntenut koko aikana sen olemassa oloa vain langat ku olen käyttänyt tambonia tiputteluun uimassa käydessäni.


maaria - 06.10.2009 - 18:20

Mulle laitettiin tänä aamuna ja sattui ihan hirveästi. Lääkärikin sanoi, että normaalia vaikeampi laitto... Olin kyllä varautunut kipuun, mutta silti yllätti. Nyt tuntuu vähän alavatsassa menkkakivun tapaista, mutta ei toistaiseksi mitään isompaa. Saa nähdä miten jatkossa tämän kanssa sitten menee.
Mulle sanottiin, että tulehdusvaaran takia pariin päivään ei pitäisi olla yhdynnässä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|