Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Aamupäivää äitiparkkiin!

Sonja - 16.09.2009 - 10:28

Miten teillä on päivä lähtenyt käyntiin? Tästä tuli taas sellanen päivä, että saa juosta paikasta toiseen Eskarilaisen viemisten ja hakemisten lisäks pitäs viedä tyttö lääkäriin. Illalla olis vielä harrastukset. Mies on nyt koulussa ja illalla lähtee opiskelijakavereiden kanssa saunailtaan. Taitaa tämä äippä olla illalla aika poikki...


VASTAUKSET:


Kettu - 16.09.2009 - 10:45

No täällä myös olisi niin paljon tekemistä että henki tässä vielä lähtee. Jos seuraavasta 2 viikosta selviän niin sitten mulla ei taas vähään aikaan ole mitään hätää.

* Ketuttaa kun ei tiedä yhtään millon pitää lähteä töihin.
* Tällä viikolla pitäisi siivota kunnon suursiivo.
* Muutto olisi taas edessä.
* Isän 50-v juhlat edessä.
* Tässä kuussa vielä loppuu rahat totaalisesti.
* Tenttiin pitäisi jaksaa lukea.
* Ja matot on likaisena homeisessa varastossa kun pitäisi jaksaa pestä.


hispu - 16.09.2009 - 10:49

Täällä pidetään pyykkipäivää... Äkkiä sitä pyykkiä kertyy, muutama päivä on nyt jäänyt pesemisestä väliin ja sen kyllä huomaa! Toinen koneellinen on jo vauhdissa...

Keittiötä puunasin aamulla melkein tunnin! Näppäränä heitin tacokastikepurkin (lasia siis) lattialle ja siruja kiiri ymräri kämppää . Miten ne palat voi lentää niin pitkälle?! Asiaa ei yhtään helpota tuo pieni taapero, piti köyttää hänet sitteriin, koska muuten olis varmasti loukannut itsensä siruihin..

Eipä tänne muuta kummempia, tytön herättyä suunnataan taas ulos... Tutut kuviot täällä siis .

Tsemppiä Sonjalle vauhdikkaaseen päivään! Ja muille myös .


mammutti - 16.09.2009 - 10:52

Täällä kans tohinapäivä, pyykkiä pitäs pestä tääläkin urakalla ja siivotakkin vähän, jos jaksaa Kohta pitääkin laittaa neiti unille ja kun sieltä herää niin pitää lähteä moikkaamaan kaveria ennenkuin hän poksahtaa, menossa viikolla 39, jännät paikat siis kun saa meijän neiti taas uuden kaverin Keittiön kaappejakin pitäs alkaa siivota, ottas vaikka tavotteeks 2-3 kaappia per päivä, syyssiivousta siis. Pesettekö muuten ikkunat syksylläkin, jos olette pesseet ne keväälläkin?


Kirsikka666 - 16.09.2009 - 10:58

Heipsan!
Tohinalla täälläkin lähdetään kohta liikkeelle. Peräkärryn jo laitoin kiinni tuonne vetokoukkuun, tarkoitus siis on lähteä ystävää auttamaan. Pari sohvaa kun pitäisi hänelle hakea. Samalla näen hänen tyttärensä, viimeistä kertaa siinä jamassa, raskaana on kovasti, yli lasketun ajan menty noin viikolla nyt, seuraavaksi siis toiveissa nähdä ihana pieni tuhisija!
Ihanaa touhupäivää kaikille, ja touhutontakin niille, joilla on rauhallisempaa!


piitu - 16.09.2009 - 11:24

Aamulla heräsin klo 6 (niin kuin aina), vaavit ja miehen herätin seiskalta. Pojan kanssa käytiin kaupassa jo ennen klo 9 aamupuuroa. Kymmenestä saakka ovat nukkuneet ulkona ekoja päikkyjä. Suklaakuivakakku uunissa ja jauhelihaperunaviipalelaatikko odottaa uuniin pääsyä. Tänään ei ole siivottavaa, kun eilen siivosin koko kämpän ja pesin 10 ikkunaa sisältä ja ulkoa.
Tämän päivän siis vaan olen, no joo illalla on vesijumppa...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|