Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

millasta kohtelua?

eppuliini - 16.09.2009 - 09:56

tuolla alempana on ketju jossa kyseltiin nuorista äideistä..

millasta kohtelua ootte saanu esim. neuvolassa ja asioilla, vaikka kaupungilla... onko ihmiset kattonu kieroo ku nuori äiti ja vauva.. ?

mulla lähinnä hyvin on suhtauduttu,yleensä ihmiset tulee juttelee ja ihastelee tyttöä ja sitä et hyvä ku nuori äiti jaksaa leikkiä ja peuhata lapsen kansssa.. varsinki vanhemmat ihmiset


VASTAUKSET:


Mitä - 16.09.2009 - 10:22

tarkoitat nuorella äidillä ? Olen 26-v ja mielestäni nuori äiti ja ihan normaalisti muhun suhtaudutaan, miksei suhtauduttaisi...?


Kirsikka666 - 16.09.2009 - 10:35

Joskus minäkin olin melko nuori äiti. Ihan hyvin kohdeltiin joka paikassa. Muutamat vanhemmat sukulais- ja tuttavanaiset olivat kyllä hieman sanoisinko epäkohteliaita!


minä - 16.09.2009 - 10:35

No ymmärtäisin että tämä nuori äiti tarkoittaa alle 20:stä.
Mielestäni yli kaksikymppinen ei ole niin nuori äiti että mitenkään erikoisesti kukaan voisi suhtautua.

Edelliselle: 26.v on silti vielä nuori


hmm - 16.09.2009 - 10:36

Mä olin 15 kun tyttäreni syntyi. Paljon kommentoitiin ja arvailtiin mun kykyä hoitaa lasta. Ehdotettiin keskeytystä ja adoptiotakin.
Hyvin meillä on kuitenkin mennyt. Likka on nyt 17v lukiolainen.


ikuisuuskysymys - 16.09.2009 - 11:26

jotkut voi olla 16 vanhana valmiita vanhemmuuteen ja hoitavat muksunsa oikein mahtavasti ja jotkut sitten ei taas oo valmiita vanhemmuuteen ja vastuuseen 30 ikäsenäkään vielä.Itsekeskeisiä 30 naisia näkee paljon eivät osaa laittaa lastaan missään etusijalle elämässä..Älkää kommentoiko kielioppivirheitä, kiire!


Kiira - 16.09.2009 - 12:45

Minun mielestäni 15-18 vuotias on teiniäiti ja 18-21 vuotias "nuori äiti".
Mielestäni jokainen, ikää katsomatta saa jossain vaiheessa joltakin jotain arvostelua tai asiatonta kohtelua liittyen äitiyteen yms.
Ehkä vaan nuoremmat äidit tuovat asiaa esille vaan enemmän tai ovat herkempiä kritiikille. En tiedä.


H21 - 16.09.2009 - 13:33

Olin 19 kun sain tyttäreni. Tyttö liikkuu joka paikkaan kanssani (kuntosalia, viikonlopputöitä ja harvakseltaan olevia vapaailtoja lukuunottamatta). Hän on kohta puolitoista vuotias, ja täytyy sanoa että hattua nostan itselleni. Itse olen perhettä ja arkea eteen vienyt ilman apuja (vanhempani kun asuvat kaukana ja siskoni muuttaa taas ulkomaille). Hyvinhän tässä ollaan pärjätty ja todella iloisen ja tyytyväisen tytön äiti olen, en voisi kuvitellakkaan elämää ilman häntä. Yo-juhlani olivat keväällä, ja kuten puheessakin tyttöäni muistin, "Niin elämän sinulle annoin, niin elämän sinulta myös saan".

Varmasti jotkut katsovat vähän pitkään ja joka nyrpeänä, kun tytön kanssa kaupungilla tai kaupassa kuljen. Mutta kerta itse tietää hoitavansa hommat hyvin, ei tuntemattomien mielipiteet paljoa maata järisytä .. Kerran minulta jopa kysyttiin, olemmeko siskoksia. Otin moisen kommentin enemmänkin imarteluna ..


H21 - 16.09.2009 - 13:35

Pitää siis lisätä, että vaikka sanoinkin "itse vieväni perhettä eteenpäin", niin kyllä seiniemme sisältä myös se isähahmo löytyy .. Hänellä vain on melko raskas työ ja omat kiinnostuksen kohteet, joten aika yksinpä tässä tulee tyttö hoidettua . En valita, asiat voisivat olla paljon huonomminkin ja en varmaan edes haluaisi olla tytön kanssa yhtään vähempää!


P. S - 16.09.2009 - 14:08

Se joka kattoo säälivästi tai jollain tavalla ilkeästi lasta ja äitiä
ei kunnioita itseään, koska ei kunnioita toistakaan, tämähän on ihan selvää .

Nykypäivänä ihmiset ovat paljon röyhkeämpiä kuin vaikkapa 20 vuotta sitten!
Pitää vaan itse pitää häntänsä pystyssä, niin tekee kissakin!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|