Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

--

--- - 14.09.2009 - 10:00

Internetissä pätee aivan samat säännöt kuin "oikeassa elämässä." kunnianloukkaus ja toiseksi ihmiseksi tekeytyminen(identiteetin varastaminen) on yhtä tuomittavaa. nimimerkin takana on aina joku ihminen ja ip-osoite voidaan jäljittää.


VASTAUKSET:


arvaa - 14.09.2009 - 10:09

Etkö kohta kyllästy jo itsekin tähän saman asian jankuttamiseen?


minä - 14.09.2009 - 10:10

Mihin tämä liittyy?

Tämä on yhtä turhaa kuin tuuleen kuseminen.


-- - 14.09.2009 - 10:13

en ole kyllä tästä aiemmin tänne kirjoittanut.. sivusta olen palstan touhua seurannut. liittyy siihen mitä täällä on kirjoteltu ja väitetty ettei nimimerkkiä voi syyttää mistään.


minä - 14.09.2009 - 10:15

No eipä ole tähän mennessä yhtäkään oikeudenkäyntiä tämän asian takia käyty.
Tämä on täällä joka päiväistä, niin nimimerkin väärinkäyttö, "kunnianloukkaus" kuin myös tämä samaisen viestin laittaminen JOKA PÄIVÄ!


arvaa - 14.09.2009 - 10:18

Meno täällä on ollu jo samantyylistä ainaki sen pari vuotta mitä oon täällä pyöriny. On "lainattu" toisen nikkiä, kirjoteltu hävyttömyyksiä, menty hyvän maun äärirajoille ja yli ja edelleen täällä meitä samoja "konkareita" hengaa. Tämä palsta EI sovi herkkänahkaisille, heille sopii paremmin rekisteröitymisen vaativa keskustelufoorumi. Jos ei tykkää, ei täällä tarvi hengata, niin yksinkertaista se on. Kukaan ei pakota.


-- - 14.09.2009 - 10:24

No eipä ole tähän mennessä yhtäkään oikeudenkäyntiä tämän asian takia käyty. : niin ei VIELÄ!

Tämä on täällä joka päiväistä, niin nimimerkin väärinkäyttö, "kunnianloukkaus" kuin myös tämä samaisen viestin laittaminen JOKA PÄIVÄ!: en tiedä kuka muu laittaa samanlaisia viestejä? itse laitan tämän nyt ekaa kertaa sivusta seuranneena ja sei ole rikollista vaikia saman viestin laittaisi joka päivä.



Tämä palsta EI sovi herkkänahkaisille, heille sopii paremmin rekisteröitymisen vaativa keskustelufoorumi. Jos ei tykkää, ei täällä tarvi hengata, niin yksinkertaista se on. Kukaan ei pakota.: ei sovikkaan! nyt ei ole kyse herkkänahkaisuudesta vaan kunnianloukkauksesta tai identiteettivarkaudesta. rekisteröitymistä vaativa palsta tai ei, kukaan ei voi täällä nimettömänä kirjoittaa sillä kirjoittaja saadaan selville joka tapauksessa. kukaan ei tosiaan pakota tänne, mutta miettikää niitä joille tämä on ainoa kontakti muihin äiteihin?





voi itku! - 14.09.2009 - 10:24

joka palstalla itket tätä samaa asiaa. Anna jo olla!


-- - 14.09.2009 - 10:26

en anna olla. haluan että tänne voi kirjoittaa kuka tahnansa ilman jatkuvaa loukkaamista! minä en suinkaan itke.


-- - 14.09.2009 - 10:27

mistä tiedät että viesti on joka palstalla? oletko yhtä aikaa toiveilija, odottaja, sinulla on vauva ja olet isomman lapsen äiti? veikkaan että seuraat kaikkia palstoja vain siksi että pääset aukomaan päätäsi?


minä - 14.09.2009 - 10:29

No ne joille tämä on ainoa kontakti muihin äiteihin menee varmaan niille palstoille jossa vaaditaan rekisteröitymistä, jollei sitten täysin masokistin vikaa ole.


voi itku - 14.09.2009 - 10:33

joo, mä olen superkyylä


-- - 14.09.2009 - 10:35

voi itku: sinä itse sen sanoit, en minä. onko tu voi itku nimimerkkisi?

ja mitä tulee tohon rek. vaativiin palstoihin: kyllä niilläkin auotaan päätä ja loukataan toisten kunniaa yms


Voi kauhistus - 14.09.2009 - 10:36

Olenkohan minäkin nyt tehnyt jonkun rikoksen, kun lueskelen Toiveilijoiden ja Odottajien palstaa, vaikka en itse ole kumpikaan


voi itku - 14.09.2009 - 10:41

niin siis mitähän sä itse teet jos laitat kaikkiin osioihin saman viestin. Sä et käsittääkseni määräile täällä, missä palstoilla voi käydä. Ja sitä paitsi on ihan todennäköistä että joku saattaa olla toiveilija/odottaja, vauvan äiti ja isomman lapsen äiti yhtä aikaa. ja lopputulema: Ihan kuin sillä nyt olisi väliä, koska tämä nyt vaan on keskustelupalsta jossa voi käydä ihan lapsettomatkin "aukomassa päätään"


minä - 14.09.2009 - 10:46

No onko mielestäsi: -- - nimimerkki? En alkaisi sinuna moralisoimaan jollet itsekään kirjoita nimimerkillä. Kuten jo varmasti pitkään taustailleena tiedän että -- -, ---, - -, on käytössä ja yleensäkkin anonyymeja.

"en anna olla. haluan että tänne voi kirjoittaa kuka tahnansa ilman jatkuvaa loukkaamista!"
Noh, kaikki ei aina mene niinkuin haluaa, minäkin haluaisin montaakin asiaa mutta maailma on joskus julma ja pitää oppia elämään sen mukana.

Vai mitä ajatteljit tehdä sen eteen? Haasta jonkun oikeuteen?

Oot hauska


arvaa - 14.09.2009 - 10:48

On se nyt helvetti sentää vaikea ymmärtää. Täällä ei ole pakko olla! Mun nikki on varastettu sen miljoona kertaa, vittuiltu on yli äyräiden, kirjotettu niin uskomattoman törkeetä tekstiä että olis voinu sensuroida koko sonnan MUTTA edelleen olen täällä. KOSKA se että jollain NETIN nimimerkillä on niin paha olla että pitää rääpiä sitä nupoliaan turhankin paljon ei paljon mun persettä kutita. Kyllä täälläkin välillä banni pamahtaa mutta rekisteröitymisen vaativilla foorumeilla paljon herkemmin. Ja niissä on pakko kirjottaa just sillä OMALLA nikillä. Ja jos on rikos lukea muitakin palstoja niin iskekää mulle ja raudat ranteisiin! Ja ole niin ystävällinen ja selvitä mulle miten tällä palstalla voi varastaa identiteetin?! Täällähän on vain ja ainoastaan keksitty NIKKI, ei oikea nimi jonka voisi varastaa. Esim, mun nikki olis "perse" ja joku käyttäis samaa nikkiä. Menenkö poliisille sanomaan että joku muu esiintyy "perseenä" tuolla samalla palstalla jossa MINÄ olen "perse"?! ;D


Jaa - 14.09.2009 - 10:50

Voiko identiteettivarkaus tapahtua sivustolla, missä ei ole rekisteröitymistä, tai millään muullakaan tavalla ei voi varata tiettyjä nimimerkkejä? Eihän joku satunnainen sana, mitä nikkinä käytetään, ole kenenkään identiteetti? Vai?


minä - 14.09.2009 - 10:50

minä käyn, vauva, äitiparkki, parisuhde ja lemmikit puolella. Haasta minut oikeuteen! Joskus saatan kurkata myös odotus puolelle, vaikka en odota muutakuin miestä kotiin.


-- - 14.09.2009 - 12:00

ei ole pakko olla ei. enkä oo sanonu et on rikos olla nikitön tai käydä joka palstalla, teenhän sitä itsekkin. mut jos tunnettais täällä nikillä perse ja joku tekeytyis perseeks niin se on rikos. vittuilu ei ole rikos, loukkaaminen on.


arvaa - 14.09.2009 - 12:07

Mitäs kun monesti on ollu toiveilupuolella vaikka "sanna" ja odotuspuolella toinen eri "sanna" ja sitte tänne tulee äitiparkkiin joku uusi joka myös käyttää nikkiä "sanna"? Kaikki rikollisia? Salli mun nyt nauraa tälle asialle... (ai et? No naurattaa kuitenkin) Ja ole kiltti ja ota tämä nyt sitten vaikka vittuiluna kun se on kerta sallittua mutta loukkaaminen ei. Mitäs sitte kun joku vittuilu loukkaa jotakuta? Onko se rikos vai nou?


-- - 14.09.2009 - 12:10

tarkoitan sitä että joku TEKEYTYY TOISEKSI. TOKI SAA KÄYTTÄÄ ERI NIKKIÄ VAIKKA JOKA PÄIVÄ. OTA ASIOISA SELVÄÄ ESIM. OIKEUSAPUTOIMISTOSTA .TARKOITAN LOUKKAUKSELLA KUNNIAN LOUKKAUSTA, EN VITTUILUN AIHEUTTAAMAA LOUKKAAMISTA.


arvaa - 14.09.2009 - 12:14

Olisin siis voinu yhessä vaiheessa haastaa puol palstaa oikeuteen... Höh, eipä tullu tehtyä. Arvaappa miks? Koska tämä on VAIN netti, kasvottomia, anonyymejä nimimerkkejä tietokoneruudullani. Sammutettavissa, hävitettävissä koneen muistista. Enkä ota selvää, ei riitä kiinnostus. Eikö sullakaan ihan aikuisten oikeesti ole parempaa tekemistä kun noin vakavasti suhtautua yhteen perkeleen äitiparkkiin?! (mullahan ei siis ole kun jaksan sun kanssa junakiskoja vääntää)


** - 14.09.2009 - 12:45

Hei, yks päivä kirjoitin tänne nimimerkillä --. Olet siis juuri syyllistynyt identiteettivarkauteen

Ja asiaan: Jos maailma olisi ideaalinen, täälläkään ei olisi näitä "nikkivarkaita" eikä muutenkaan kukaan aukoisi päätään täällä. Oishan se kiva, mutta pelkästään sun haluamisella ja lakipykälien esittämisellä tämä asia ei muutu. Aiheuttaa vaan ärsyyntymistä kun joku on noin naiivi ja luulee voivansa saada aikaan muutoksen ja häiriköi näitä palstoja sitten tällä tavalla.

Kyllähän se on kurjaa kun tahallaan kirjoitellaan jonkun erikoisella nikillä, mutta sille ei vaan voi mitään. Ja mun mielestä tuo ei vielä ole identiteettivarkaus, koska täällä voi ihan kuka vain kirjoittaa ihan millä nikillä lystää. Tällaiset "nikkivarkaat" ovat kyllä säälittäviä reppanoita joiden tarkoituksena on vaan aiheuttaa mielipahaa. Mutta niin kauan kuin tämä toimii ilman rekisteröitymistä se on sallittua, valitettavasti.

Ja voisitko lopettaa tuon "huutamisen"? Ei anna susta kovinkaan hyvää kuvaa, kun jääräpäisesti huutaa omaa mielipidettään kuuluville.


Chala - 14.09.2009 - 14:04

Kunnianloukkaus määritelmänä pätee vasta jos sä aiheutat henkilölle todistettavasti haittaa yksityis- tai työelämässä tms. kertomalla hänestä perättömiä ja saaden ihmiset uskomaan niihin. Netissä jos joku kirjoittaa tuntemattomista ihmisistä mitä tahansa paskaa niin se on väärin ja todella säälittävää, mutta ikävä kyllä tuollaisesta on kunnianloukkauksena aika vaikea lähteä ennakkotapausta repimään koska se nyt vaan ei sitä määritelmää nykyisellään täytä.

Ja identiteettivarkaus on vähän eri asia kuin kirjoittaa palstalla millä tahansa nimimerkillä kun palsta ei vaadi kirjautumista eikä näin ollen kukaan voi vaatimalla vaatia tiettyä nimimerkkiä itselleen.

Jos tarpeeksi vakavaksi hommat menee niin tottakai nettihäiriköinnistä voi tehdä rikosilmoituksen ja fakta on että ne ip:t tallentuu ja poliisi pystyy selvittämään yllättävän helposti kuka on kirjoittanut, mitä, missä ja milloin. Että kyllä kannattaisi miettiä kahteen kertaan ennenkuin laukoo ihan mitä tahansa.

Perhekerhon sivuilla nyt vaan on ihmisiltä turha odottaa ihmeitä, eikös se ole moneen kertaan todistettu että tänne on pesiytynyt pari mielipuolta jotka ei lähde kulumallakaan, eikä täällä ole sellaista ylläpitoa joka näihin tarpeeksi puuttuisi että asiaan jotain muutosta tulisi, ikävä kyllä..


arvaa - 14.09.2009 - 14:07

Ihanaa suakin "nähdä", Chala!


taitaa - 14.09.2009 - 16:46

toi ap olla se kamala mansikka, joka riehuu monella palstalla täällä.


Nennu - 14.09.2009 - 19:16

Amen.


mansikka - 15.09.2009 - 08:23

mä en ole kyllä riehunut yhtään mitään. omalla nikillä kirjoittelen ja vastaan asiallisesti nikittä joidenkin kysymyksiin. ei kaikkia nikittömiä viestejä voi laittaa mun piikkiin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|