Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

sisu HOI!

Betty - 08.10.2009 - 10:26

Hei!

Muistat varmaan mistä alemmassa ketjussa puhuimme? Eli kävit ultrassa ja viikkosi oli 2vkoa heitolla eli rv7 oli rv5. Saanko kysyä miten viikkosi olivat niin sekaisin? Laskitko ne menkoista?

Itselläni kuukautiset olivat ihan normaalit eli niistä laskettiin mutta toisin kävi kun ultran kuvaan ei ilmestynyt kuin jotain epämääräistä... Raskausrengas ja ei vielä pyöristynyt hohtu.

Muistatko mitä sulla siellä silloin näkyi?

Kiitos etukäteen


VASTAUKSET:


vierailija - 08.10.2009 - 10:59

hei betty! laitoin oman kertomukseni sulle koska mulla oli sama tilanne kuin sulla...(kohtalotoveri(ko)?) mä haluan sulle nyt koko sydämmestäni toivoa kaikkea hyvää... ja totta on myös se että jos alkio on kiinnittynyt myöhemmin voi viikoissa olla heittoa... onko sulla ollut vuotoja? minkäänlaisia? mä kävin tiistaina itse ultrassa kun alkoi tulemaan ruskeaa vuotoa... mutta kuinka ollakkaan sieltä löytyikin alkio ja sydämen syke. Itse olin jo toivoni menettänyt... joten jaksamisia sulle jos kaikki ei mene hyvin älä syytä itseäsi!! tiedän miltä susta tuntuu ihan oikeasti... haleja ja voimia sulle!!


Betty - 08.10.2009 - 11:14

Vierailija; Muistan sun kirjoituksen hyvin Kiitos kun laitoit viestiä! Ihanaa että kaikki on nyt sulla ja masulla hyvin Mulla ei ole ollut mitään vuotoja, ainoastaan alavatsa joskus kipristelee... lääkäri totesi jos on tuulimuna niin se tulee joskus itsekseen ulos mutta yleensä vasta rv 10 paikkeilla. Tämä 2vkon odottelu on kurjaa, aika ei kulu ollenkaan. Olen ollut pari päivää huonovointisena, lapset ovat olleet vähän ihmeissään.

Millä viikoilla olet nyt? Itsellä pitäisi olla 6+6
Jaksamisia sinulle ja vaihdetaan kuulumisia


vierailija - 08.10.2009 - 12:26

tosiaan viikot 7 nyt kun tiistaina muuttui hieman pidemmälle... eli mulla vikat menkat alkoi 21.8 ja kesti tasan 5 päivää... joten kun tein testin viikkoa ennen alkavia kuukautisia olin ihan varma raskaudesta, mutt koska olen kokenut itse kohdunulkoisen raskauden epäilin ettei kaikki ole ihan kunnossa.... ja lääkärit olivat ihmeissään kun testi oli jo positiivinen tavallaan ennen aikojaan, näin käy yleensä kohdunulkoisessa raskaudessa koska se kiinnittyy väärään paikkaan "nopeammin" ja hcg:tä erittyy... ja epäilivät vaikka mitä muuta... mutta kolmas ultra toden sanoi!!!


Sisu isolla S:llä - 08.10.2009 - 16:08

Eli aluksi,tääl oon joskus törmänny myös sisuun,mä oon sitte Sisu

Diih. mä laskin juu siis menkoista. Mutta muistan myös kun sanoin miehelle kun touhuiltiin (sain myöhemmin siis tietää sen n.ajankohdan vau.fi:n laskurista) nii et juu,ei tässä enää mitään toivoa ainakaan vaavista ole

Siellä "näkyi" eli ultraaja pappa näki(tehnyt työtä (35vuotta) ) niin sellainen hapero rinkula,mitä mä en kyllä näe vieläkään vaikka kuvakin saatiin, ja tietokoneen nuoli sitä osottaa. Uskottelin itelleni kauan et sen näen mut myöhemmin kysyin mieheltä ni sano et ei hän kyllä siinä mitään oo nähny,enkä mäkään oikeesti !


Betty - 08.10.2009 - 17:02

Sisulle . Ehkä mulla on sittenkin toivoa, jos muillakin on ollut näkymättömiä rinkuloita

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|