Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Vielä varhaisultrasta

Jannu - 08.10.2009 - 08:22

Eli tuohan siis tehdään sisäkautta mutta onko merkitystä onko rakossa virtsaa vai ei? Mulle ei sanottu mitään...


VASTAUKSET:


Pisamatar - 08.10.2009 - 08:30

Silloin kun mulle tehtiin varhaisultra ekassa raskaudessa n.rv 7 niin mulle tehtiin vatsan päältä (ja hyvin näkyi, riippuu siis monesta seikasta mitä kautta tehdään ja näkyykö) eikä sanottu pissaamisista mitään.

Itseasiassa mulle ei koskaan ole sanottu mitään niistä ja olen mennyt kaikkiin ultriin (joita lienee tehty yht.7) koko asiaa ajattelematta. Aina on näkynyt hyvin. Itse ajattelen, että jos erityistä ohjetta ei tule, ei ole väliä onko rakko tyhjä, täynnä vai jotain siltä väliltä. Jos se olisi merkityksellistä, asiakas ohjeistettaisiin kyllä. Tsempit!


Sisu - 08.10.2009 - 08:38

mä oon aina joutunu olemaan ihan pissat housuissa siellä,varsinkin ku on viel kohtu kallistunu taaksepäin ni kiva ku on mahan päältä kuvattu ja jouduttu painaa niin perkuleesti mut mulle tosiaan aina sanottu et ei saa käydä vessassa. Hyvä ajatus on mun mielestä et jos meet ja kysyt sitä kun ilmoittaudut ja sit jos ei tarvi ni meet nopsaa veskiin vielä,ei ne aikataulut kinä pidä paikkaas ja sä oot siellä kuiteski aikasin intoa täynnä!


taotao - 08.10.2009 - 08:54

mun käsittääkseni pitää olla käynyt vessassa, muutenhan se virtsarakko peittää näkyvyyttä kun on kohtu vielä niin pieni???


Tiuku - 08.10.2009 - 08:55

Varhaisultraan ei ainakaan tarvinnut olla täyttä rakkoa, siitä luultavasti olisi ollut vain haittaa, kun tosiaan sisäkautta tehtiin.

Rakenneultraan, joka sitten tehtiin ulkoisesti, taasen toivottiin täyttä virtsarakkoa, jotta saataisiin hyvä kuva. Sanottiin kuitenkin että ei sitä nyt yötä myöten tarvitse pidätellä, vaan noin tunti ennen aikaa kun jättää pissaamatta, niin se riittää ihan hyvin.

Mutta tosiaan, jos erinäistä ohjetta ei ole tullut, ei se ainakaan sinun vika voi olla, jos olet käynyt pissalla, vaikka "ei olisi pitänyt".

Mie sain ihan lapun, jossa kerrottiin näistä ultrista ja siinäkin mainittiin, että toiseen ei tarvinnut täyttä rakkoa ja toiseen tarvittiin.


Kuutti - 08.10.2009 - 09:26

En ole koskaan saanut mitään ohjeistusta ultria varten, joten ainakin minä olen tyhjentänyt rakon ennen ultraa, eikä mitään sanomista ole asiasta tullut. Kuvatkin ovat olleet ihan onnistuneita. Eli tuskin tuolla on väliä?


Helmiina - 08.10.2009 - 09:27

Mulla piti aina olla täysi rakko kun tehtiin mahan päältä. Jos tehtiin sisäkautta, niin ei ollut väliä. Tämä siis koski niin useampia varhaisultria kuin kahta rakenneultraakin.


Sunflower - 08.10.2009 - 09:33

Mulla meinas viimeks rakko revetä ku ajeltiin sinne kaarinaan varhaisultraan ja juoksin mitään ajattelematta vessaan ennen tutkimuksia. Mulla ainaki oli näkyvyys ihan hyvä ilman pissaaki.. ja alakautta tehtiin.


Dabria - 08.10.2009 - 09:40

Mulle tehtiin mahan päältä se ultra ja hienosti näkyi pikkunen. Rakon piti olla täysi parhaimman näkyvyyden takaamiseksi. Pystyttiin mittailemaankin ihan ok, vaikkakin hieman epätarkasti kun on vielä niin mini toinen.


Miarah - 08.10.2009 - 09:44

Mulle tehtiin sisäkautta ultra kun noita makkaroita tossa masussa on
Sanoi että rakko tyhjänä..


VOI TEITÄ - 08.10.2009 - 10:13

että te jaksatte aina jauhaa samasta aiheesta, hoh hoijaa.


Wilma - 08.10.2009 - 11:02

Alakautta tehtävässä ultrassa pitäisi olla tyhjä rakko. Itsellä kävi niin, että ultraaja totesi, ettei täällä kohdussa mitään ole (vkolla 5-6). Vessasssa käynnin jälkeen kuitenkin näkyi ruskuaispussi.
Mahan päältä tehtävässä ultrassa suosittelevat, että rakossa olisi virtsaa, mutta varmasti näkyy ilmankin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|