Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

suklaa maistuu liian hyvältä

taotao - 05.10.2009 - 16:03

apuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suklaa on alkanu maistumaan mun suussa niin taivaalliselta ettei mitään rajaa, miten sen osaiski nyt jättää sinne kaupan hyllylle..

alkuraskaus menikin ihan hedelmillä ja suklaa tuntu ällöttävältä ajatuksenakin mutta toista se on nyt!! onneks hedelmät ja muu terveellinen ruoka maistuu edelleen mutta mutta se suklaati..

muita himoitsijoita???


VASTAUKSET:


Elwiira - 05.10.2009 - 16:37

Samoja 'ongelmia ' täällä alkuraskaudessakin teki mieli ja useasti ostin mutten voinut syödä, tekee hirveesti mieli edelleen kyllä kaikkia hedelmiä missä paljon nestettä. Suklaan syöntihimo iski kunnolla vasta 22 viikon aikoihin, etenkin brejk tai tupla, mutta kaikki menee kyl tarvittaessa Kävin sokerirasitustesteissä missä kaikki oli ok, mutta pakollisia kun edelliset vauvat olleet isoja. Täytyy silti koittaa taistella himoa vastaan ettei tulisi hirveesti kiloja


Terhi - 05.10.2009 - 16:50

Täälä on kanssa yksi suklaanhimoitsija tai oli. Tyttö on jo syntynyt reilu kuukausi sitten, 02.09 mutta juuri raskauden puolenvälin jälkeen se alkoi. Söin varmasti viimiset 2kk raskaudesta joka päivä minttu crokant suklaa levyn ja kokista mikään muu ei voinut olla parempaa Muistan aina sunnuntaisin kun mies lähti tai lähtee kyllä edelleen niin armeijaan takasi ja tuli telekarista rokkarillemorsian niin sillon oli pakko olla suklaata ja kokista En edes ajatellut kiloja siinä kun se oli ihan mahoton himo. Mutta nyt kun pienokainen on syntynyt niin himo loppu kyllä heti synnytykseen. Mies kävi kaupassa ja toi kaks suklaalevyä niin toinen on vieläkin jääkaapissa. Ja itsellä kyllä tulikin reilu 15 kiloa raskaudessa mutta enään reilu 2kg jäljellä.

Eli jo himottaa niin syökää


Enni - 05.10.2009 - 16:58

täällä kans yks kenellä hirveä himo suklaaseen, erityisesti tummaan minttusuklaaseen ja normaalioloissa en voi sietää tummaa suklaata himo alkoi puolessa välissä raskautta ja tuntuu että pahenee vain koko ajan. onneksi enää pari viikkoa la niin jos himo loppuisi siihen. jotai positiivista olen himosta yrittänyt keksiä ja yksi sellainen on että levyt on max.100g kokoisia joten ei tule sen enempää kerralla syötyä painossa himoa ei kyllä huomaa sillä 6kg on vasta paino noussut ja suklaata menee paljon!


K@tti - 05.10.2009 - 17:13

Mulla kans alko puolessavälissä suklaa maistumaan. Ja jostain vasta luin että jos raskaanaoleva syö säännöllisesti suklaata, vauvasta tulee hyväntuulinen ja rauhallinen


taotao - 05.10.2009 - 17:15

ihanaa kun muutkin kärsii samasta "ongelmasta"

esikon kanssa muistaakseni meni kanssa suklaata varsinki lopussa, sokereissa ei ollu ikinä häikkää ja vähän yli kolmekilonen synty mutta nyt jotenki enempi miettii niitä sokerin haittoja kun ekassa raskaudessa.

mutta suklaasta en luovu (korkeintaan koitan hillitä himoa) ja kiloista koitan olla liikaa murehtimatta

hauskaa viikkoa kaikille!


Elwiira - 05.10.2009 - 17:44

No mutta tuohan oli mukava kuulla että suklaan syönnillä saa rauhallisen ja hyväntuulisen vauvan Mahtaisko johtua endorfiineista Niimpä turha stressata kiloja hirveesti, yleensä paljon jää synnärille ja sit vaa reippaasti vaunuilee ja vauvauintiin vaikka


Dyli79 - 05.10.2009 - 19:02

Mulla ollut kanssa suklaahimoa, varsinkin snickers on ykkösenä listoilla Yleensä en edes hirveästi suklaasta välitä, mutta raskaus ilmeisesti tekee tepposet.
Muutenkin kaikki herkut kyllä maistuvat, pelkona vaan mullakin se iso vauva, vaikka sokeriarvot ja rasitus ok.

Mielestäni himo alkoi raskausviikon 33 paikkeilla..


vierailija - 05.10.2009 - 21:23

Neuvolassa sanottiin, ettei pitäs kovin sitä suklaata syödä, koska nostaa verensokeria kovasti. Ja se taas kasvattaa vauvaa isoksi. Tiiä sit mikä on oikeesti totuus, tai mitä nykyjään suositellaan tehtäväksi.


Terhi - 05.10.2009 - 21:56

Minulla kanssa sokerit koko raskaudessa hyvät ja vauva painoi syntyessään 3110g ja 48cm eli eikään iso vaan keskipainoinen juuri hyvä vaikka suklaata söinkin Neuvola täti sanoi mulle loppuraskaudessa että kun syö makeaa niin vauva ei halua tulla masusta pois kun saa makeaa siellä


Miarah - 06.10.2009 - 07:45

Täällä sama vika mut onneksi tulee vain aaltoina..mulla kun tuo raskausajan diabetes niin ei saisi syödä...pysyy onneksi aisoissa eli kun tulee niin otan palan tai kaksi ja imeskelen niitä sit niin pitkään kun mahdollista...vie pahimman himon

Mulle kelpaa melkein kaikki suklaat mut nimenomaan Fazerin sininen tai tummanruskea pitää olla et on täydellistä ..hih!


Voi voi - 06.10.2009 - 13:13

minulla ei tuollaisia ongelmia ole ollut. Pystyn kontrolloimaan syömistäni ja mitä laitan suuhun. Tarkoitus on pitää kroppa kunnossa, eikä kantaa ylimääräisiä kiloja synnytyksen jälkeen.
En muutenkaan oikein tajua, kuinka aikuiset naiset puputtaa karkkia päivästä toiseen.


masc - 06.10.2009 - 13:33

mulla ei ihme kyllä oo ollu kovaa himoa suklaaseen :O mikä on toisaalta ihan hyvä, kun allerginen oon (lievästi vaan). ennen himoitsin etenkin kismettejä ja muita patukoita, enemmän kun ihan levysuklaata. mutta nyt! en ollu ees tajunnu ennen tätä ketjua, etten oo pahemmin alkuraskauden jälkee syöny suklaata :O satunnaisesti rivin valkosuklaata, kun mies on sitä vieressä syönyt. välillä jäätelöön tulee hirveä himo


kuules - 06.10.2009 - 16:54

voi voi: ei se todellakaan tarkota et jos makeaa himoitsee, tartteis syödä itsensä muodottomaks. Mulle ei koskaan aikasemmin ole suklaa maistunut, mut raskausaikana se alko sit maistumaan.Vauvelilla la. käsillä, eikä painoa ole tullut kuin vajaa 6 kg vaikka olen suklaata syönyt. Eli tuskin siitä jää ylimääräisiä kiloja kannettavaks..


Riikka - 06.10.2009 - 19:55

Täytyyhän tässä jotain huveja ja syntejä olla..
Täälläkin yksi suklaan orja..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|