Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

näin sitte kävi...

helmijohanna - 03.10.2009 - 12:35

Viikko siten lauantaina alko supisteluja tulee sen verran että päätettiin käydä tarkistamassa.Noh ottivat sitten yöksi tarkkailuun,kun kohdunkaula lyhentynyt huomattavasti jsa auennut sisältäpäin.jäinkin sitten Phks:sään tiistaihin asti jolloin piti päästä kotiin.Tutkimuksen tehtyä lääkärit päättivät että siirretään Taysiin.jes,eli täällä taas.
Vuodelevossa wc ja suihkulupa on,muuten ei muuta saa tehdä.Ja monen monta viikkoa vielä edessä,yksi takana.
Tosi tarkkoja ovat tuon taustan takia eli kun Edellinen syntyi jo viikolla 25,jsa nyt viikkoja vasta 24+3.
että tälläistä.elisessä tutkimuksessa oli kaula taas hieman lyhentynyt,saa nähdä miten käy.
Hei mihin palstale immeiset poistuvat??
ja miten muut tammit?


VASTAUKSET:


SRC - 03.10.2009 - 14:23

En ole tammikuinen, vaan nyt heinäkuussa kolmannen lapseni saanut, mutta muistan sinut ja tarinasi täältä. Hiljaisempaa on täällä, itsekin olen käynyt uutta parkkia tsekkaamassa vauvapuolelta ja ihan hyvälle vaikuttaa.

Sinulle toivottelen jaksamista ja pikkuiselle vielä monen monta viikkoa masussa!

Aurinkoa päivääsi halauksen kera!


Usva - 03.10.2009 - 14:25

Täällä rauhallista viikonloppua vietätään kotisohvalla.. Mulla supisteli tiistai aamuna todella pahasti ja tiheesti koiraa lenkittäessä, ajattelin kuitenkin mennä töihin (katsomaan pärjäänkö) ja siitäkös ne supistelut lisäänty, soitin neuvolaan ja kotia heti passittivat ja iltapäivällä oli neuvolalääkäri joka katsoi sitten kohdunkaulan tilanteen ja ettei paikat olis auennu. Kohdunkaulaa oli jäjellä n. 2cm ja muuten kaikki ok ja pari päivää kirjotti saikkua ja käski ottaa rauhallisesti, ja siihen se mulla sit helpoitti, kutakuinkin. To ja pe olinkin jo sit töissä normaalista, vaikkakin hiukan rauhallisemmalla tahdilla ja varovasti kokeillen että pystynkö siihen. Nyt siis viikonloppu vapaa ja toivotaan,että supistelut ei alkais uudelleen. Mulla nyt se 24+2 menossa joten samoilla päivillä mennään Helmijohanna. Toivotaan, että sinun tilanne rauhottuu ja vauvakin jaksaa siellä masussa köllötellä rauhassa. Koitahan saada aika kulumaan ja parempia vointeja. Pidetään teille peukkuja!!


äiti - 03.10.2009 - 14:44

Miksi ne ei laita sulle lankaa? Mä aikoinaan sain keskenmenon/ennenaikainen synnytys rv24 ja sen takia mulle on jo kaksi kertaa seuraavissa raskauksissa laitettu varmuuden vuoksi lanka pitämään paikkoja kiinni. Ainakin kysy et laittaisvat hätälangan????
mullekin ne kertoi hätälangasta silloin kun rv24 synnytys käynnistyi mutta se oli kuitenkin liian myöhäistä , mutta olisi auttanut jos olisi saatu supparit loppumaan ja aukeaminen pysähtymään.


mammy - 03.10.2009 - 16:59

Helmijohanna- jaksamista vuodelepoon ja monta viikkoa pikkuiselle lisää sinne masuun !!!!
Mulle sanottiin aikoinaan tuosta langasta, että eivät sitä mielellään laita infektioriskin takia (?).

Itselle kuuluu ihan hyvää. En ole ainakaan huomannut, että olis ollut supisteluja. Mutta aika rauhallista elämää kyllä viettelen. Lepäilen myös paljon. Olen alkanut lukemaan paljon kirjoja. Ootko lukenut Himoshoppaaja kirjoja...tosi hauskoja ja mieltä keventäviä muusta stressistä.Suosittelen, hyvää ajankulua!
Minulla oli keskiviikkona kaula 3.2cm ja se mitataan taas 2vk:n kuluttua. Mutta nyt tilanne näyttäs rauhalliselta.

Kaikkea hyvää toivotellen!!!


Neppari - 03.10.2009 - 18:50

vauvapuolelta kirjoitan,

Tsemppiä sinulle kovasti. Rankkaa tuo sairalaassa makaaminen...toivottavasti pääset kotiin sitten kun tilanne sallii. Ja ennen kaikkea tärkeintä että pikkuinen pysyy siellä missä kuuluu, ainakin mahdollisimman pitkään. Minkä ikäinen esikoisesi on? Vierailevatko usein luonasi?

En nyt niin kriittisillä viikoilla, mutta itse jouduin rv.32+1 9pväksi sairaalaan lepohoitoon ja supistusten estolääkkeille. Vauvan pää painoi alas, olin sormelle auki ja kohdunkaula oli alle 2cm. Oli ankeeta kun samassa huoneessa kävi käynnistystapauksia ym pyörähtämässä ja minä vaan jäin sinne kun muut lähti synnyttämään... toisaalta oli kiva saada seuraa aina välillä.
Mulla auttoi kun oli hyviä kirjoja, tv ja mies kävi joka ilta kattomassa... Kun pääsin sairaalasta niin tuntui ihan mahtavalta, viikon otin tosi rauhallisesti ja sitten kummasti olo parantui (ilmeisesti vauva vaihtoi asentoa) niin että pysyi masussa kunnes syntyi rv38+0.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|