Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

vuotoa

minni - 03.10.2009 - 10:04

aamulla sitä sitten tuli ,ruskeaa vuotoa viikot 10+4. paperiin pyyhkiessä vain ettei vielä ainakaan valumalla tule.. masu e ole kipeä.. voi kamala! tätä mä olen niin pelännyt koko tän alkuraskauden ajan( kun niitä km on ollut aiemmin) miten mä kestän odottaa maanantaihin et pääsis neuvolaan kuunteleen sydänäänet.!! ( kamala viikonloppu ja jos vielä muuttuu veriseksi niin toivo on mennyt ( onko muilla ollut vuotoja??


VASTAUKSET:


Mimi88 - 03.10.2009 - 10:12

jos se vuoto on vähäistä ja valkovuodon sekaista niin täällä on ihan samoilla menty..alkuraskaudessa huomasin rusehtavaa vuotoa useasti,mutta koska ei ollut kipuja en sen kummemmin siitä välittänyt,nyt viikkoja jo 30+6 ja vieläkin välillä huomaan että valkovuodon väri vaihtelee minusta huolta ei tarvitse kantaa jos ei ole kipuja tai kirkasta verta..olen ajatellut sen johtuvan kohdun kasvusta,verisuonia katkeilee yms..


Betty - 03.10.2009 - 11:06

Voih, toivotaan että kaikki olisi hyvin! Ystävälläni oli noihin samoihin aikoihin vuotoa ja koko raskauden ajan vuodot jatkuivat, kaikki oli kuitenkin hyvin ja terve lapsi syntyi. Tiedän ettei kirjoitukseni varmasti paljon lohduta mutta muillakin on ollut samoja ongelmia ja silti asiat on kääntyneet parhain päin Pidän peukkuja ja lähetän tarrasukkia sinne...


Miarah - 03.10.2009 - 11:41

Älä kuule vielä nakkaa kirvestä kaivoon...mulla oli viikolla 9+ verinen oikein ryöpsähdysvuoto ja vuodin kirkasta verta, ja varmoja oltiin et kesken meni...no..mentiin polille itkusina jonottamaan..ne ultras ja kaikki oli hyvin!
Luulivat siinä vaiheessa että olis ollu pieni hematooma kohdussa mikä vuosi, mutta sitten nt-ultrassa lääkäri sanoi että taisi olla istukan siirtymisestä johtuvaa.

Eli ei kaikki vuoto ole paha juttu Toivoa vaan peliin ja tsemppiä!!!

- Miarah ja Joshua rv. 31+5 -


Tuulia82 - 03.10.2009 - 12:28

Mulla tuli kans edellisiltana... pyyhkiessä ja vähän sit siteeseenkin rv 7+5. Uskoisin kuitenkin että tuli vain limakalvoilta, kun oli niin vähäistä. Mulla kaksi lasta ennestään ja molempien aikana on ollut pieniä vuotoja välillä ja silti on ollut kaikki ok. neuvolassa silloin sanottiin että mulla on verestävä ja helposti vuotava kohdunkaula. usein sit varsinkin tihkutti jos oltiin ukon kans jotain touhattu. Koita nyt pitää vielä hermot kasassa. Vaikka vaikeaa se on jos on ollut jo ennenkin keskenmenoja. Kuitenkin ei noin pieni vuoto noilla viikoilla tarkoita pakosti mitään.


mamma80 - 03.10.2009 - 13:38

älä vielä luovuta mulla oli kanssa tästä kakkosesta alkupuolella vuotoa just vessassa käynnin yhteydessä huomasin pyyhkiessä. ei ollu mitään kipuja vain rusehtavan punaista tihutusta. neuvolasta kysyin asiasta ja sanoi että ihan on normaalia niin kauan kun ei runsaaksi muutu ja kipuja ole. nyt mennään 16+6


on - 03.10.2009 - 13:45

myös viime raskaudessa tullut viikolla 14 ja viikon tiputti ruskeaa vuotoa. neuvolassa sydänäänet tarkisteltiin ja kaikki hyvin. tyttö nyt 1v6kk ja nyt toista odotan 10 viikolla ja pelkään jos taas tulee vuotoja. ne on niin pelottavia..... käy neuvolassa oman mielen rauhoittamiseksi.


Jeti - 03.10.2009 - 19:54

Säikähdys!
Mutta ihanan rauhoittavia viestejä täällä on tullut.
Mun vuoto ihan alussa oli kirkas verinen ryöpsähdys, joka kesti vain muutaman tunnin (missä ajassa kuitenkin jo ehdittiin Jorviin ja takasin). Kyllä se pisti varpailleen..
Toivotaan parasta!!! Kerro sitten kun tiedät, miten masussa menee!


Nikitön nyt - 04.10.2009 - 14:47

Älä huoli. Mullakin tuli vuotoa ja raskausviikkoja oli jo 17. Kaikki oli kuitenkin kunnossa ja vauva on kohta syntymässä. Syytä vuotoon ei koskaan löytynyt ja koko raskaus on sujunut loistavasti siitä huolimatta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|