Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

helppiä kohdunsuun pehmenemiseen??

vane - 02.10.2009 - 13:21

mitäs kikkas konsteja vois olla? kohdun kaula on lyhentynyt ja se on hyvä homma, on sentään jotain tapahtunut. ois kiva jos ei tarvis ruveta käynnistelee vaan lähtis itse tulemaan. ti ois käynnistys. auttaako reippaat kävelylenkit tai jotain, sauna, seksi, siivous?? huomenna sit 3ässää


VASTAUKSET:


chicken - 02.10.2009 - 13:28

mä en tiedä auttoiko mua mikään noista mutta samalla viikolla kun lähtö tuli niin tein paljon kävelylenkkejä ja saunoin, se yks ässä jäi kokeilematta siivosinkin alkuviikosta, tyttö sitten syntyi sunnuntaina eihän noi pahaakaan tee, eli siitä vaan reippailemaan itse lähdin aina lenkille kun vähänkin supisti, yritin saada niitä voimakkaammiksi toivottavasti sulla alkais viikonloppuna tapahtumaan, ei tarttis käynnistää. tsemppiä loppumetreille ja tuu sit kertomaan kuinka kävi


vane - 02.10.2009 - 13:45

on tää kamalaa! tänään olin lääkärissä ja se oli mies :/ siis inhottavaa.. oli siitä jotain hyötyy, meni ainakin mieskammo kun huoneessa oli viel 2 mies opiskelijaa ja jos sattuu mieskätilö olee synnytyksessä .. ni nou panik.. onneks omakulta oli mukana! pitääkin mennä reippailee tänään kun muksu herää. onko muuten kellään tietoo miten nopeesti se kohdunsuu voi pehmetä? ois kiva jos se sentään ois pehmentynyt tiistaiseen mennessä jos ei säännöllisiä supisteluja ois tullukaan. ei tarvis sairaalssa niin kauaa kärvistellä.

niin ja yks kyssäri liittyen isyyslomaan.

kun mies ottaa vapaata nyt tiistaina ja oletetaan että lapsi ei synnykkään silloin , saako sairaalsta pomolle poissaolo tod.(lääkäritod) jos aloittaa sen isyysloman heti vasta kun lapsi syntyy. vai pitääkö se loma aloittaa kun lapsi ei ole vielä syntynyt?


KaNitaco+bobo - 02.10.2009 - 14:25

Meillä isännällä alko isyysloma siitä päivästä, kun synnärille synnyttään lähin.
Sitä en tosin muista saiko sairaalasta jonkun lapun, mut töihin oli ilmotettu että suurinpiirtein sen ja sen päivän tienoilla jäisi pois. Esikoinen män viis päivää yli ja toinen neljä.

Sitten tuosta "käynnistämisestä", niin meillä ainakin tais auttaa tuo kolmas ässä eli se seksi. Siinä lauantai iltana ennen nukkumaan menoo touhuttiin ja sitten tulikin neljältä aamuyöstä herätys kun supistukset alko. Olin neljä senttii auki, kun synnärille päästiin vähän jälkee kuudeks.

Ja kyllähän sitä sanotaan että se käynnistyskapselikin mikä tuonne alas laitettaisiin, mikäli käynistettäs, niin sisältää samoja ainesosia kun spermassa on ja sitten kun siihen yhdistää orgasmin, niin se voi hyvinkin edeistää synnytyksen käynnistämistä.


Piki78 - 02.10.2009 - 18:33

Siihen ei auta kuin cytotec, jonka ssat käynnistyksessä, ellei sitten spontaanisti käynnisty. Teveisin: kaikkea kokeillut Ei tosiaan kannata rasittaa itseään ennen käynnistystä vaan levätä ja kerätä voimia!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|