Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

pahalta näyttää...

apila - 01.10.2009 - 12:39

Kirjoittelin tuossa olisikohan viikko sitten siitä, kun oli ehkäisy pettänyt...

Tänään sitten huomasin, että väri ei tartu tukkaan! Oon ainakin kuullut, ettei väri tahdo tarttua jos on raskaana. Väri oli vielä kastanja eli hieman punertava, niin ei kyllä minkäänlaista tietoa punertavuudesta?!
Pääkin on alkanut hilseilemään samalla lailla, kun aloin odottaa tuota esikoistani. Pissi on välillä neon-keltaista, niin kuin viimeksi... Kaikki on kuin kopioitu viime alkuraskaudestani! Flunssakin tarttui ja oudosti nuo finnit alkaneet kadota. Välil semmonen fiilis, kuin menkat olis alkamassa muttei alakaan.. Alavatsassa turvotusta. Ja heti seuraavana päivänä, kun tämä vahinko oli tapahtunut, silloin varsinkin ihmeellisesti nipisteli alavatsaa kuin menkat olis tulollaan.

Mä kyllä hyvinkin tiedän, että ei ole tässä vaiheessa vielä mitenkään mahdollista se että olisi raskausoireita. Mutta onkohan sitä herkempi tuollaisilla oireille, kun on jo kerran kokenut kaiken? Vähän kuin hoksaa kaiken aikasemmin.

En kyllä ole miettinyt koko asiaa sen enempää, mutta tulee noita tilanteita eteen kuin flash backkinä.

Mitäs te olette mieltä, kuvittelenko vaan?


VASTAUKSET:


- 01.10.2009 - 13:00

mulle tuli kanssa sellasia ahaa elämyksiä "olen elänyt tämän ennenkin"
Mulla oli hormonikierukka. Tein ihan vitsillä testin ja se oli positiivinen.
Pääsin monen mutkan kautta ultraan ja siellähän masussa se "tyyppi uiskenteli", joka ne raskausoireet oli aiheuttanut.. Kierukasta ei näkynyt jälkekään.
Mulla on takana yksi kuparikierukka raskaus.
Tää on nyt mun 4.lapsi.
Lääkäri ei osannut muuta selittää kuin että mun "anatomia" ja kierukka ei vain sovi yhteen.oliko - 01.10.2009 - 13:07

sulta tippunu se kierukka huomaamatta pönttöön, kun ei näkyny jälkeäkään?


- 01.10.2009 - 13:11

Mä en todellakaan tiedä mihin se kierukka on mennyt, lääkärikin epäili että olisi tippunut huomaamatta pönttöön.
Mä vuodin aika reilusti sen laittamisen jälkeen joten on hyvinkin voinut tippua. ja edellinen kierukka oli lähteny pois paikaltaan ja perhesuunnittelussa ultratessa lääkäri otti sen pois.
Ihmettelin kyllä lääkärille sitä että miten sitä ei muka huomaa se vaan sano että se on niin kevyt että voi mennä huomaamatta.
Mutta aika epäreilua/ kamalaa on kertoa kavereille (ketkä oikeesti yrittää hartaasti lapsia )
että hupsis meille kävi nyt taas näin..


täällä - 01.10.2009 - 13:16

mä jännäilen yhä täällä... Tissit hellänä ja menkkamaista jomottelua ollu...sama kuin esikonkin kanssa...Pakko käydä hakemassa testi...


apila - 01.10.2009 - 13:32

mä: mun anoppi on saanut mun aviomiehen samalla lailla!
kierukka oli vain mystisesti kadonnut ja miun mies saanut alkunsa

täällä: mie en viiti vielä testata, kun niin vähän aikaa vasta mennyt Kauan sulla on aikaa mennyt siitä kun "vahinko" tapahtu? Ilmota mulle mitä testi näytti!


Simpukka - 01.10.2009 - 14:10

"Kateellisena" luen teidän juttuja... Täällä haluttais olla taas raskaana... Toinen 1kk, hih!!
Tsemppiä!! Toivottavast plussaatte jos se on oma toive!!


Mimi - 01.10.2009 - 14:32

Hei, nythän mä sen hoksasin... Olin kampaajalla pari viikkoa sitten ja väri on jo nyt ihan haalistunut. Raskaudestahan se tietenkin johtuu!! (vaikkakin olen vasta alkumetreillä.) Syytin jo mielessäni sitä kampaajaa Kannattaa siis lukea näitä...


apila - 01.10.2009 - 14:33

simpukka, hih, miullakin on tuo esikko 2kk Oon enemmän aatellut asiaa ja olisihan se mukava olla raskaana.. Mutta taas toisaalta, kun ei ole oma painokaan vielä laskenut lähtökuoppiin niin millainenkohan sotanorsu musta tän seuraavan raskauden aikana tulis?! :O 7kg olisi vielä jäljellä ja tosta ekasta nousi 20kg paino!
Ei haluais menettää omaa muotoaan ihan täysin, haluis olla miehen mielestä haluttava... Eihän se nytkään ole mua moittinut, sanonut että näytän niin laihalle sen monen kuukauden jumbovatsan jälkeen. Mut tää löysä nahka mahassa ei oikein mua miellytä :I


apila - 01.10.2009 - 14:48

mimi, mulle on joskus kerrottu että punertavat värit eivät tahdo tarttua (tai muutkaan värit), eikä permistä kannata ottaa kun meinaa saman tien tukka suoristua.
Mun yhdelle tutulle kävi sillä lailla, että tukka alkoikin vääntyä kiharalle raskausaikana! Miksei mulle voi käydä niin? *omistaa tikkusuorat hiukset, mitkä menee päätä myöten*


masc - 01.10.2009 - 16:44

mulla kanssa kulahti väri alle parissa viikossa molemmilla kerroilla, kun oon värjänny raskausaikana. aattelin, että saattais siitä johtua, mutta en nyt menis vannomaan

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|