Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Maalismasut

Anny - 30.09.2009 - 10:52

Moikka
Mitäs teille kuuluu??
Meille kuuluu hyvää olen tuntenut vauvan potkuja silloin tällöin. Alkoi ekat potkut n.3 viikkoa sitten tai hipaisuja ne silloin olivat.Nyt vajaan viikon kunnon kosketuksia. ihan alamasussa ja tykkää oleilla vasenmalla puolella masua niin kuin isoveljensäkin aikoinaan. Eilen illallakin tuli kunnon potku sarja on se niin ihanaa tuntea vihdoin potkuja. Odotan kovin rakenneultraa niin saisin vähän tietoa milloin se LA olisi kun nyt on haarukka 2.3-12.3.10. Olo on ollut hyvä.Närästää vaan aika herkästi ja väsyttää mutta se on pientä se Eli täällä mennään 18+1 tai 16+5


VASTAUKSET:


Saaruska - 30.09.2009 - 11:30

Tännekkin ihan hyvää rv 16+1 menos ultran mukaan , mut menkkojen mukaan viikkoja olisi vasta 12+1.
(Mul o ollut menkat vaik olen ollut raskaana. )
Todella erikoinen ilmiö , mut niin se lääkäri meinasi.

Jeeps aina ennen näil viikoil olen jo tuntenut vauvan liikkeet ,mut nyt en jostain kumman syystä tunne niit vielä ollenkaan.
Ei hätää koska jos vatsa murisee tyhjyyttään tulee todella huono olo ja olen melko varma ,et silloin on vaavilla kaik hyvin.
Eli en epäile et olisi kuolla kupsahtanut!


Chala - 30.09.2009 - 14:09

Hello. Viikkoja olisi niinkin paljon kuin.. ootas kun lasken.. 17+4 ja rakenneultra häämöttää kahden viikon päässä. Kaks viikkoa on potkut tuntuneet ja toissailtana mieskin sai tutustua tulokkaaseen kun Hipsu monotti isiä käteen oikeen kunnon rumpusoolon Joka päivä on menoa ja meininkiä mahassa, taitaa tulla samanlainen väkkärä kun esikostakin. Onpahan sitten vastusta toisilleen ettei toinen jää jalkoihin

Pitääkin lähteä jääkaapille, sama ongelma kuin Saaruskalla että kun tulee liian nälkä niin olo on aika kamala ja sitten syöminenkin on tuskan takana.


Marsuli - 30.09.2009 - 17:18

Haudihou.
Täällä käynnissä 18+1, väsyttää kauheesti. Tänään oli kolmas neuvolakäynti; kaikki ok, paitsi hb alhaalla. Kävin hakemassa apteekista rautaa ja d-vitamiinia, jospa se olo piristyisiSf-mitta oli 19, alkoi sitten senkin käyrän mittailu. Neuvolan tätsä suositteli ulkoilua, kun sais ittensä liikkeelle..hohhoijaa.


mamma80 - 30.09.2009 - 20:06

rv 16+3 mennään ja nyt rupee elämä voittaa mitä nyt närästelee välillä mut väsymys ja etovuus hävinnyt potkuja on tullut jo jokusen viikon mutta viime viikolla lkoi tuntumaan jo selkeesti ja eilen oli sellainen treenipäivä että huhuh veikkailin mmiehelle että taitaa seuraava maradona masussa olla noion niinkun urheilun kannalta perjantaina olis seuraava neuvolakäynti ja rakenneultra häämöttää lokakuun lopulla.


mamma80 - 30.09.2009 - 20:07

no johan oli kirjotusvirheitä


elli - 01.10.2009 - 10:59

tänään neuvola -onneksi, kun olen ihan kuutamolla viikoistani!! Niitä on joko 14, 15 tai 16....!! Vuoden äiti täällä taas. Ehkä en muista lähteä synnyttämäänkään... Koitetaan edes tuo neuvola saada käytyä!

Työasiat stressaa sen verran -tai siis se, jatkuvatko ne ja missä, jos jatkuvat- että on ihan kaikki viikot ja päivät sekaisin. Väsymystäkin oli kaksi viikkoa enemmän kun enää pitäisi olla, mutta se oli varmasti työ- eikä raskausperäistä. no tänään saa tietoa hemoglobiinin tasosta, ehkä sekin on tipahtanut.

Ruoka maistuu (varsinkin kaikki epäterveellinen) ja maha kasvaa. Esikoista olen ehtinyt näkemään ihan liian vähän viime viikolla, mutta nyt pitäisi helpottua. Ihan isän ja kummisedän tyttö ollut viime viikon, mutta meneehän se niinkin!

Tsemppiä pimeneviin iltoihin!


Elmi - 02.10.2009 - 10:10

Täällä ootellaan kärsimättömästi niitä liikkeitä/potkuja...hiljasta on ollu...Nyt viimepäivät oireena olleet kivuliaat vihlasut..yskiessä (mulla on kaamee flunssa...), aivastaessa tai sitte ihan vaan ylösnoustessa...mutta taitavat kuulua asiaan tässä vaiheessa kun muita oireita ei juurikaan oo..toi väsymyskin jo hieman helpottanut..nyt siis rv 17+4...maanantaina seuraava neuvola ja josko sitä kohta puoleen alkais sitä ultraa varailee tuolta yksityiseltä...Ja nyt on sitte iskenyt kaamee ostomania...rahaa ei kyllä oo, mutta haluis ostaa vauvalle jo jotain..oon tähän asti saaannu pidettyä itteni kurissa...no seuraavaa tilipäivää ootellessa

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|