Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

mieskätilöt

-- - 29.09.2009 - 08:55

Mitä mieltä olette mieskätilöistä? Olisiko teillä väliä, kumpi auttaisi teitä synnytyksessä, nainen vai mies?


VASTAUKSET:


J21 - 29.09.2009 - 08:58

Mua ei kyllä haittaisi yhtään jos olisi mieskätilö. Oli mulla molemmissa raskauksissa miesgynekin ja ihan asiallinen ja kiva tyyppi on ollut ja oli.. Työtäänhän se kätilö vaan tekee.


peppi - 29.09.2009 - 09:01

samaan yhdyn J21:sen kanssa. mulla oli ekassa synnytyksessä kolme kätilöä ja sairaalan synnytyspuolen ylilääkäri(mies) auttamassa meidän pikku miestä maailmaan. ei haitannut kyllä yhtään siinä tilanteessa vaikka mies siellä jalkojen välissä pyöri.


öö - 29.09.2009 - 09:17

mitä sitten kumpi on? sama kai tuo kuhan saa lapsen maailmaan. ei siinä vaiheessa paljon kiinnosta kätilön sukupuoli. meillä on kans mies gyne, joka käy neuvolassa.


Pisamatar - 29.09.2009 - 09:30

Mulle on aivan sama kumpaa sukupuolta kätilö on. He hoitavat työtään ja ovat ammattilaisia, sukupuolesta viis. Onhan tosiaan niitä mieslääkäreitä ja gynejäkin iso nippu! Niin ja onhan miesasiakkaitakin aika paljon hoitoalalla ja he "joutuvat" esittelemään sukukalleuksiaan tms. useimmiten naishoitajille eli varmaan sekin tuntuu monista heistä joskus kiusalliselta.


marsu - 29.09.2009 - 09:40

Mul oli mies ultraaja kun olin kohduntyhjennyksessä keskenmenon jälkeen ja kyl mua hieman inhotti kun valuin verta seulana ja mies teki ultran alakautta. Mut eipä synnytys tilanteessa kätilön sukupuolella väliä oo kuhan työnsä osaa.


Sunflower - 29.09.2009 - 09:43

Mulla oli esikoisen synnytyksessä mieskätilö ja hän oli aivan loistava! Ei parempaa olis voinu toivoo. Kieltämättä ensin oli kyllä vähän ennakkoasennetta ku tajusin, että tää synnärin oven avannut mieshenkilö on tosiaankin mun kätilö, mutta ne haihtui nopeasti. Toivottvasti tähän toiseenkin synnytykseen osuis yhtä hyvä tuuri.


M - 29.09.2009 - 10:11

Mulla on pelkkää hyvää sanottavaa miehistä naisentautien alalla. Huonompia naisia niissä ammateissa olen tavannut kuin miehiä.


KaNitaco+bobo - 29.09.2009 - 10:33

Mulla kätilöt on toistaseks ollu naisia, enkä ole vielä edes ko sairaalassa törmänny mieskätilöihin. Mutta lääkärit on ollu kaikki miehiä.

Molemmilla kerroilla anestesialääkäri oli mies ja sitten hätasection suorittäneet lääkärit oli miehiä.

Tuossa jälkimmäisessä "normi"synnytyksessä oli mies lastenlääkäri avustamassa poitsun maailmaan.

Juu siinä tilanteessa sillä ei ollu oikein väliä onko mies vai nainen kun avustaa synnytyksessä. Sitä oli jotenkin niin horkassakin että ei ollu mitään väliä kuka sinne huoneeseen tuli.


Jeti - 30.09.2009 - 13:04

Synnytyksessä ei tosiaan huomais, vaikka olis mikä..

Mutta mulla oli jostain syystä vähän nolo olo, kun kävin alkuraskauden verenvuodon vuoksi tarkistusultrassa. Just kun se mies näytti, että katkarapu kohdussa voi hyvin, se työnsi tuolinsa silleen, että mun jalkaterä työntyi sen haarojen väliin... Työntyi tosiaan, sillä miehellä oli vähän liikakiloja. Ois kyllä varmaan ollut melkein yhtä epämiellyttävää saada jalkansa naisenkin haaroväliin..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|