Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Keskenmeno

Huolestunut - 28.09.2009 - 20:05

Heippa kaikki.

Täällä taas tällainen vähän ikävämpi kysymys.

Elikkäs pelkään pahoin että itselläni on menossa tämä erittäin odotettu rakaus kesken. Raskausviikkoja on tälä hetkellä kasassa 8-12. Niin epäsäännölliset kuukautiset että tarkalleen ei osaa sanoa.

Koko viimeviikon on vuodatellut ruskeaa tuhrua ja sitten eilen se muuttui verestäväksi ja tänään tullut pelkkää verta. Lähinnä vessassa istuessa ( pönttoon ja paperiin) mutta nyt illemmalla myös siteeseen. Tosin vielä ei ole ollut sen suurempia vatsakipuja. Ehkä vähän kuin olisi ilmavaivoja...

Kovasti yritän olla herättelemättä toiveita että kaikki olisi sittenkin kunnossa...

Joten tarvitsisin teidän apuja ja kokemuksia!
Minkä laisia vatsakipuja teillä on ollut kun on menny kesken? Miten kauan teillä on tullut vuotoa, jos ei olekaan mennyt kesken?

Neuvolaan olen jo soittanut ja siellä he tavalliseen tapaan neuvoivat vaan odottelemaan.

Kiitos jo valmiiksi auttaneille.


VASTAUKSET:


Tnttarella - 28.09.2009 - 20:08

Mulla kaks keskenmenoa, molemmat noin rv7+. Ekassa oli ihan helvetinmoiset kivut (vietiin ambulanssilla sairaalaan) kun taas toisessa ei mitään kipuja, pelkkää vuotoa.


josekata - 28.09.2009 - 21:46

Moi. Mulla taas oli samanlaiset oireet kohdunulkoisessa. mutta maha kyllä tuli toiselta puolen melko kipeeksi myös. Toi ruskea vuoto vois viitata siihen. sinuna menisin ultrauttaan heti huomenna.


Tash - 28.09.2009 - 21:53

Mulla kanssa ollut kaksi keskenmenoa, toinen rv 7+2, toinen rv 7+4.

Molemmat menneet saman kaavan mukaan, eli:
Ensin alkoi ruskea tuhruvuoto, mitä tuli siis vain paperiin pyyhkiessä. Sitä kesti noin viikon verran. Sen jälkeen vuoto muuttui pikku hiljaa kirkkaammaksi, ja todella pieniä "hyytymiä" tuli myös. Edelleen vuoto oli niukkaa, juurikaan ei siteeseen tullut mitään. Kun tätä oli ollut 1-3 päivää, vuoto muuttui runsaaksi ja saattoi tulla myös isompia hyytymiä, ja todellakin tarvitsi sidettä jo. Tämän mukana tulivat myös kivut, menkkakipujen tyyliset, tai miten sen nyt sanoisi... Kamalia kipuja en tuntenut kummassakaan keskenmenossa, vaan ehkä "keskiasteisia" tai miten sen parhaiten kuvailisi...

Ainiin, ja toisessa keskenmenossa raskausoireet loppuivat kuin seinään päivää ennen tuhruvuodon alkamista :o


K@tti - 29.09.2009 - 12:59

Mulla oli km. viikolla 9. Aamulla alko alavatsalla jomottaa ja parin tunnin päästä oli verta pikkareissa. Mulle oli vielä varattu sille päivälle lääkärineuvola ja ultra jo aikaisemmin.. lääkäri sit totesikin et homma selvä.. Iltapäivällä alko sit vuotaa enemmän ja tuli kovemmat kivut. Yöllä oli sit pakko lähtee sairaalaan kun en enää pystyny olemaan kotona. Seuraavana aamuna tehtiin sisätutkimus ja sain valita joko kaavinnan tai tablettityhjennyksen. Sain pillerit mukaan ja parin päivän päästä otin ne. Ja se sai taas aikaan hirvittävät supistelut ja kivut.. Vuotoa kesti n.viikon verran samoin supistelua.


ap - 30.09.2009 - 09:37

No vietettiin sitten sairaalassa koko eilinen päivä kun mahakivut ihan tajuttomat. Pillereillä sitten tyhjennettiin kaikki pois.

Ei tullut kevät vauvvaa meille.

Toivotaan sitten syksylle.

Ihanaa odotusta teille muille.


K@tti - 30.09.2009 - 10:46

Halaus sinulle ja jaksamista. Onnea uudelle yritykselle sit myöhemmin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|