Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Supistuksista..

markka - 27.09.2009 - 22:18

Ihan vaan kyselisin, että onko kellään kokemusta siitä kuinka kauan on tullu epäsäännöllisiä, mutta kipeitä supistuksia ennen kun on synnytys lähtenyt käyntiin?

Entäs onko ne supistukset kuitenkin avannut paikkoja?

Täällä kärvistellään kipeistä, mutta epäsäännöllisistä supistuksista päivittäin, mutta niitä ei kuitenkaan tule kun ehkä 5-10 supistusta per päivä.

Jos jollain kokemusta samankaltaisista supistuksista ennen synnytystä niin haluisin kuulla että kuinka kauan on mennyt synnytykseen?

Itellä nyt viikkoja 35+1 ja oon ollut sairaalassakin ja levossa supistuksien takia jo aikasemmin.


VASTAUKSET:


Laura79 - 28.09.2009 - 06:15

Mulla tullut tässä tokassa raskaudessa kipeitä suppareita jo monta viikkoa. Välillä tulee ihan muutama ja sit saattaa olla päivien tauko, mut sit on ollut niitä päiviä että suppareita tulee monta tuntia. Nyt rv 40+ 3 ja koko viime yön tullu kipeitä supistuksia 10 min välein. Toivottavasti jatkuis ja tihenis niin pääsis hommiin. Viimeks en päässyt kun yöllä suppaili monta tuntia.


markka - 28.09.2009 - 09:03

Mulla nää supistukset tosiaan menee jo ihan reisiinkin ja polttelee siellä aikaslailla. Esikko meni aikaslailla yli ja siitäkin oli 35 viikolla tosi kipeitä supistuksia, mutta niitä tosin tuli vaan muutama ja sit loppuajan sai olla ihan rauhassa. Nyt on kuitenkin tullu jo aikas paljon, mutta toivotaan että mennään kuitenkin 37 viikolle että pieni olis täysaikanen.


Enni - 28.09.2009 - 09:26

mulla oli ekassa raskaudessa paljon, lähes päivittäin epäsäännöllisiä kipeitä supistuksia rv32 alkaen. välillä niitä tuli jopa tunnin parin ajan säännöllisesti ja sit saattoi olla päivä taukoa ja tuli taas muutama. vihdoin kun supistuksia alkoi tulla säännöllisesti rv40+5 (koko päivän) niin sairaalaan mennessä paikat oli just ja just sormelle auki ja kanavaa jäljellä. tyttö syntyi lopulta hätäsektiolla pari päivää myöhemmin kun supistukset ei tehneet tulosta..


Emppu - 28.09.2009 - 10:38

Mulla oli eka raskaudessa iso ongelma noiden kipeiden supistelujen vuoksi ja jo 30 viikolla makuutettiin jne. Laps kuiten syntyi vasta 40+5. Synnytyssupisteluja oli yhteensä 3vuorokautta : )
Nytki herkästi supistelee ja välillä pitkään säännöllisesti ja napakasti, mut ei verrattavissa kuitenkaan edelliseen raskauteen. Jäin niiden vuoksi viimeviikolla saikulle, nyt rv 31+4.
Se on kyllä tympeetä noi voimakkaat supistelut ku mitään ei pysty oikeen tekemään! Jaksamisia!


Tuskainen - 28.09.2009 - 11:04

Huomenna tulee täyteen 39 vkoa ja kipeitä supistuksia on tullut jo muutaman vkon ajan, välillä epäsäännöllisesti ja välillä säännöllisesti parikin tuntia mutta sitten ovat loppuneet. Tylsää tämä on varsinkin yöllä kun ei sitten tule oikein nukuttua.

Nyt lisäharmia aiheuttaa erittäin kovat vatsakrampit. Äitipolilta neuvottiin lepäilemään ja ottamaan panadolia, mutta lepoa hiukan "häiritsee" tuo 1v 10kk vanha esikoinen, jota hoidan kotona.
Onko muilla kokemuksia kovista vatsakrampeista ja mikä on auttanut? Kuinka olette esim saanut nukuttua?

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|