Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Pahoinvointimorkkis

Jeti - 27.09.2009 - 15:28

Moikka!

Onko muilla odottajilla ollut ahdistusta siitä, että itse voi jatkuvasti huonosti, ei jaksa mitään ja kaikki hommat (kotityöt ja muiden lasten hoito) kaatuvat miehen niskaan?

Tää alkaa olla tosi kurjaa, kun tiedän, ettei mieskään millään jaksaisi hoitaa ihan kaikkea. Ja mä vaan istua möllötän valittamassa, että nyt etoo. Vaikka kuinka haluaisin, en pysty hillumaan imurin kanssa tai kirmaamaan esikoisen perässä... Vaikka ei tää paikallaan olokaan mitään auta sinänsä, mutta kun väsyttää..

Miten ootte kamppailleet alkuraskauden 24/7 -pahoinvointia vastaan?


VASTAUKSET:


Betty - 27.09.2009 - 17:24

Moi!

Tiedän tunteen Itse oon oksentanut aamusta iltaan kolmessa aijemmassa raskaudessa, noin 20rv asti. Nyt pelkään aivan kauheesti koska se kamaluus taas alkaa... nyt rv 5+2 eli jos aijemmat pitää paikkansa se wc:n halailu alkaa muutaman päivän kuluttua ryminällä. Meinaan koittaa kaikki niksit ja vinkit mitä vaan löydän... Ensi viikolla suuntaan apteekkiin ostamaan sea band rannekkeet. Jaksamista sinulle ja tsemppiä pahoinvoinnin pyörteisiin


Minjus - 27.09.2009 - 18:41

Voi ei joo tiedän tunteen...
Mä just pahoinvoinneista selvinneeenä ymmärrän kyllä ihan täysin ton tuskan.. Mullakin tää raskaus oli pahempi kuin eka koska nyt oli vielä toi esikoinen muiden hoidettavana.
Ja muutenkin kun oli ihan paha mieli jatkuvasta pahasta olosta ja oksentamisesta niin kyllä se paljon pahensi kun ei pystynyt edes omaa lasta hoitamaan

Mulla kummassakin raskaudessa on loppunut noi voinnit 15. viikolla. Onko sulla ollut samanlaista oksentelua myös ekassa? Milloin siinä helpotti?

Voin vaan lohduttaa niin että päivä kerrallaan kyllä se aika kuluu vaikka ei siltä tuntuskaan.

Mua helpotti tosi paljon kun pääsin sairaalaan nestetiputukseen 8.viikolla.. sen jälkeen alkoi edes jotain pysyä sisällä..

Tsemppiä tosi paljon!!!


mamma->88 - 28.09.2009 - 09:22

moikka. olen aivan samassa tilanteessa ja pahoinvointeja on tosi paljon, ja lisäksi kauhean väsynyt olo. mulla nyt rv17 ja tuon miehen lisäksi tulee morkkis töiden takia kun pahoinvoinnin takia joudun olemaan sieltä pois


Tirriäinen - 28.09.2009 - 11:57

Juu samanlainen on olotila.. harmittaa kans tosi paljo ku ei jaksa/pysty esikon kanssa touhuamaan saatika antaa miehelle yhtään aikaa ku kaikki aikaa menee makaamiseen ja siihen keskittymiseen ettei se yrjö lennä joka lauseen mukana :/ Hyvin mies on kuitenkin vielä jaksanu.. tai sit ei ole kehdannut ainakaan sanoa mitää. Yhteistä hyvää ku tässä kärsitään..


Jeti - 28.09.2009 - 12:19

Kiitos kaikille ja tsemppiä myös teille!

Esikoisen kanssa en oksentanut kertaakaan ja kuvottikin vaan joskus aamulla junassa.. Se oli niin pientä ja satunnaista, etten edes osaa sanoa, milloin se loppui.

Eilen ja tänään onkin tullut uusi "kiva" ilmiö: Mietin, että voi, onpas hyvä olo kerrankin - kunnes ihan puskista tulee oksennus... Jee. Mutta parempi kuin se ihan jatkuva ällötys, vaikka kammoankin oksentamista.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|