Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Tammikuun tantat

mammy - 27.09.2009 - 14:38

1.1 kristina77(3), Castle(2), Helmiina(1)
2.1 Reijamarjaana(2), ninni(2), Rakel(1)
3.1 Jonttufantti88(1)
4.1 julppe(1)
5.1 josekata, Ransu, Tirppaliisa(3)
6.1
7.1 fasu(1), masc(1), helmi83
8.1 Saareli(8), helmis08(2)
9.1 Pähkinä(2), Tansku (2), elberi(2), Maikkuliini(2)
10.1 Mammutti(2), Virve(5)
11.1 Lilian(2), taotao(2), Lissu(2), Talviaurinko(1)
12.1
13.1
14.1 Mammy(2)
15.1
16.1 Martha(2)
17.1 Tiuku(1)
18.1 ~Jenni~(2), Kaisa(1)
19.1 Jonna(1)
20.1 Hömppäliisa(2), Anjuska(2), helmijohanna(2)
21.1 ##Viivi#(2), Usva(1)
22.1 maarit(3)
23.1
24.1
25.1 Tammimasu(2)
26.1 liinamaaria(2)
27.1 Kay (1)
28.1 Papu, jessika (2)
29.1 Hiutale(1)
30.1 Norsku(2)
31.1 Mamma85(3), Mamma:-)(3)

Moi-

Tässäpä tää viikonloppu taas vierähti, rauhallisissa merkeissä.
Vointi jatkuu samana: jonkun verran liitoskipuja. Ei muuta oleellista.
Odottelen kovasti keskiviikon ultraa, että saa taas tietää missä mennään kaulan kanssa. Ihan varmaan taas lyhentynyt ja tuntuu, että kohta ollaan vaan vaakatasossa. Ostin jo isomman kassinkin mihin saa pakata sairaala varustukset mukaan..kaikkeen on siis varauduttu.
Nyt on sellanen olo, että pitää varata kampaajalle aikaa ja laittaa rahaa omaan hyvinvointiin... meni jotenkin mieli maahan, kun miehen kotiintulo näyttää venähtävän pitemmäksi Mutta eihän se mereltä voi uimallakaan tulla vaikka välillä tekis mieli sanoa, että "ui kunhan vain tulet kotiin".
Tekis mieli tilata jalkahoitoonkin aika kun enään en taivu mahan takia jalkoja hoitaan.

Kohta tulee kaveri kaffelle kivaa saada aikuista seuraa!


VASTAUKSET:


Tiuku - 27.09.2009 - 15:20

mammy: Voi että, toivottavasti keskiviikkona ei selviäisi mitään huomattavaa lyhentymistä, ettet tosiaan joudu mihinkään vuodelepoon tai vastaavaan.

Mie olen huomannut nyt parina yönä, että tuohon oikeaan lonkkaan sattuu, eli varmaan on nuo liitoskivut täälläkin päin tulossa ajankohtaiseksi.

Eilen yöllä taisi tulla minulla ensimmäiset "kunnon" supistukset, meinaan siltä ne vaikutti ja tekivät varsin ilkeää. Pessimistinä tietenkin heti pelästyin, että onko se menoa nyt tai jotain.. Mutta ei niitä tosiaan tullut kuin kaksi ja sitten pojukin potki, joten kaipa hällä oli kaikki vielä ihan hyvin.

Ja edelleen jatkuu minulla yölliset heräämiset. Ei mitään tietoa mistä niitä tulee, mutta joka yö kuitenkin heräilen joskus 3-5 aikoihin. Hieman ärsyttävää, mutta minkäs teet. Siihen päälle se, että poikakin aloittaa joskus potkunyrkkeily-harjoitukset, niin yritä siinä sitten saada unta


masc - 27.09.2009 - 16:00

täällä kyllä pitäisi tarttua roskapussiin ja imurin varteen, mutta just pääsin kotia salilta ja hetken aattelin rentoutua tässä koneella/sohvalla josko sitten yrittäis uudelleen.

mulla on aika vähänpuoleisesti mammavaatteita (yhdet farkut ja yks hm mama s-koon paita, joka on vielä liian iso mun mahalle ) ja on vähän ilkeä välivaihe menossa. kun nuo omat paidat alkaa käydä lyhyiksi, mutta sitten kun noita mammapaitoja kokeilee kaupassa, tuntuu, että hukun niihin onneks masu on nyt saanu selkeesti kuitenki kasvuspurtin, että josko sitä pian sitten pääsis siirtymään niihin. jo on aikakin, että alkaa toi masu näkyä (vieläkin aikas pieni), kun kuitenkin viikkojakin jo 25+3


fasu - 27.09.2009 - 16:38

Täällä vähän pelästyttiin eilen. Mulla on ollut jo jonkin aikaa aika runsasta supistelua (ei kipeää). Toissa iltana sitten yltyivät, muuttuivat kipeiksi ja yks supistus kesti aina pitkään, useita minuutteja. Töihin olis pitänyt eilen mennä (ja tänään ja huomennakin), mut sinne jo soitin, etten nyt pysty. Levossa (=makuulla) olo tuntui kohtuullisen hyvältä, mutta heti kun nousi ylös supistelut alkoivat. Ja niihin liittyi vielä kokoaikaista menkkamaista jomotusta ja vihlontaa alapäässä. Eilen illalla kävin päivystyksessä. Kohdunkaula oli yli 4cm uä:llä mitattuna. Ja muutoinkin vaikutti, ettei supistukset olleet pehmentäneet paikkoja. Ja vauva ei ollut moksiskaan, siellä se ultrassa heilutteli käsiään. Itse supistelin ihan koko ajan lääkärin tutkiessa. Tulehdus- ja pissanäytteet otettiin kanssa, tuloksia odottelen ens viikolla.

Nyt olen viikon saikulla ja lääkärin määräyksestä lepoa. Lääkäri sanoi, että voi olla, että tilanne menee ohi ja pääset vielä töihin tai sitten joudut olemaan saikulla loppuajan.

Nyt mennään eteenpäin päivä kerrallaan.

rv 25+3


martha - 27.09.2009 - 17:21

Onneks fasulla kaikki oliki hyvin!!

Mie olin taas osastolla tarkkailussa istukan vuodon takia. Ei mitään kauheaa, mutta kirkasta verta kummiski. Kaikki hyvin ja lepoa lisää niin kauan kunnes istukka nousee ylemmäs. Torstaina on taas kontrolli josko se ois jo noussu.

Masc: mulla ei oo yhtään mamma paitaa olemassakaan. Olen ostanu vähän pidempiä alpaitoja ja pitäny muuten omia vanhoja vaatteita niinku esikoiseltaki..


hömppäliisa - 27.09.2009 - 17:59

Täällä kans ootellaan miestä kotiin, lähti eilen metsästämään kaverinsa kanssa. Ollaan siis oltu tytön kans kahdestaan reilu vuorokausi ja todella mukavaa on ollut. Ollaan "salaa" herkuteltu täällä

Mulla vointi ollut tasaisen hyvä, mutta siivouksen yhteydessä oli hiukan selkäkipua. No, onpa sentään tytölle nyt oma huone siivottuna, ens viikonloppuna saadaan sinne vielä sänkykin ja sitten vaan opettelemaan siellä nukkumista Tuntuu vaan niin karulle ajatella, että tuo aamujen ilopilleri nukkuisi eri huoneessa kuin minä itse. Mutta pakkohan se on vauvalle tehdä tilaa viimeistään sitten kun se syntyy.

Just aamulla yhdelle kaverille päivittelin, että kun ei ees harjotussuppareita oo ollu, vaikka esikoisen kohdalla kyllä näillä viikoilla olikin. Mutta eipä tuo haittaa, vielä niitä kerkiää tulemaan.

Hyviä vointeja kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa!!!


elberi - 27.09.2009 - 20:24

Täällä voidaan ihan hyvin.. ainokaisina vaivoina on selkäkivut ja lonkkakivut.. niin ja närästys..

Missä nuo teidän liitoskivut tuntuvat? itsellä on aina välillä millon mitäkin kipuja, mutta en osaa yhdistää niitä mihinkään tiettyyn juttuun..

Masu tuntuu jo kovin isolta, mikä vaikeuttaa tuota esikoisen kanssa touhuamista (pukemista yms.) ja kurjaa kun tuota nostelua ei voi oikein välttää ja siitä ei selkä tykkää yhtään..

Harjoitus suppareita on aina välillä.. mut muuten siis kaikki ok.. nyt menossa siis rv 25+1


Helmiina - 28.09.2009 - 08:20

Huomenta!

Hui, ompas fasulla ollut jännät paikat. Peukut pystyyn, että suppailut loppuu ja kaulaa riittää vielä viikoiksi.

Mulla on nyt sit kait alkanut "ne kuuluisat liitoskivut". Eli selkärangan nikamat on alkaneet löystyä ja siitä syystä juilii pakaroiden päälle. Kipu tuntuu myös kireytenä, eli öisin asennon vaihtaminen voi olla hankalaa. Hassua, että kuitenkin hierominen auttaa?!? Yks ilta mies hieroi juuri ennen nukkumaan menoa ja hitsi, että nukuin hyvin! Joutuukin reppana nyt sitten säännöllisesti hieromaan.

Liikkua olen jaksanut hyvin ja eilen alkoi karkkilakko Lievittääkseni tuskaa, tein sitten pannaria ja sen kanssa nautittiin vaniljajätskiä ja mansikkahilloa. Ehkä vähän huijausta, mutta ah niin hyvää.

Masumussukka on ollut n. viikon ajan varsin aktiivinen. Kunnon jytää pitää mahassa vähän väliä, ja hyvä niin. Eilen taas vähän supisteli, mutta aika kivuttomasti, joten en ole ressannut niistä.

Reipasta viikonalkua!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|