Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Äitiyspakkaus vai raha?

Niisku - 26.09.2009 - 20:25

Kumpaan olette päätyneet ja millä perusteluin?

Esikoista odottaessa oli itsestään selvää, että otan pakkauksen . Nyt, kun esikoisen ja tämän uuden tulokkaan ikäeroksi tulee vain noin 1 1/2v, olen vielä hieman kahden vaiheilla, kumman otan. Esikoiseltä jäisi kuitenkin makuupussit, toppahaalarit ym. arvokkaammat tuotteet uudelle tulokkaalle. Toisaalta olisihan se saada taas uusi pakkaus hypisteltäväksi .


VASTAUKSET:


peppi - 26.09.2009 - 20:33

meillä kolme lasta ja nyt neljättä odotellaan. kaikille lapsille ollaan otettu pakkaus. mielestäni arvokkaampi ja enemmän saa siinä pakkauksessa kuin mitä sillä rahalla joka toisena vaihtoehtona.
pakkauksessa joka muksulle myös tuo peitto toppahaalarin ja makuupussin lisäksi.
ja onhan se niin ihanaa kun pääsee niitä pieniä vaatteita hypistelemään!
se oma mielipiteeni!


mamma-79 - 26.09.2009 - 20:43

Me taas päädyttiin toisen kohdalla rahaan, kun ikäeroksi tulee vain 1v 8 kk ja ajattelin, että turhaan on sit esim. kaksi makuupussia. Eihän se raha ole samanarvoinen, mut ajateltiin laittaa se sit sisarusrattaisiin.


Raakku - 26.09.2009 - 20:48

Meillä tulee ikäeroa 1v1kk ja otettiin tälle jälkimmäiselle avustus rahana.

Esikoisen pakkauksesta jäi suurin osa lähes käyttämättä, mieluummin ostan kaupasta/kirpparilta sopivankokoisia ja mieluisia vaateita ja tavaroita sillä rahalla. Oikeestaan meillä ei pakkauksesta käytetty muuta kuin makuupussia, peittoa ja kynsisaksia. Toppapuku palveli vaunuissa enemmänkin makuupussina pakkasilla, se olis ollu sopiva esikoiselle joskus kesä-heinäkuussa kun taas toppalakki ei menny koskaan esikolle päähän.


Muhvi - 26.09.2009 - 21:04

Meillä tulee ikäeroksi vajaa vuosi ja otettiin raha. Esikoisesta meilläkin jäi melkein kaikki käyttämättä pakkauksesta ja kun meille on tulossa toista sukupuolta oleva (sitä ei kyllä silloin tiedetty!), niin saadaan ostaa sitten "oikean" värisiä vaatteita tulokkaalle!


Laura79 - 26.09.2009 - 21:38

Ekalle otettiin pakkaus, mutta toiselle otettiin rahana. Ei oikeestaan tarvittu mitään muuta kun tuplavaunut ja niitä ei pakkauksesta saa. Muuten kaikki oli ensimmäisestä lapsesta valmiina.


Iitukka - 26.09.2009 - 22:34

Ekalle otettiin pakkaus, toiselle otetaan rahana. Meillä on kaikki tavara käyttökelpoista ekasta pakkauksesta, ja muutenkin tuota vaatepuolta ihan riittävästi. Muutama uusi vaate uudelle tulokkaalle on ihan kiva valita itsekin


KaNitaco+bobo - 26.09.2009 - 22:50

Itse aion ottaa tällä kolmannellekin sen pakkauksen. Eli molemmille on otettu aiemminkin pakkaukset ja oon vähän samoilla linjoilla kun peppi.


Äiskä A - 27.09.2009 - 12:31

Ekalle pakkaus ja tokalle, kolmoselle ja neloselle valitsin rahan. Ei ole nuo äp:n kuosit ja värit oikein iskeneet, joten siksi tuo raha on valittu.


ruusu87 - 27.09.2009 - 15:14

meillä on vielä mietinnän alla että otetaanko pakkaus vai raha... sillä rahasummallakin saa jo alennusmyynnistä kivan kasan vaatteita (ja vielä sen kokoisia ja juuri sellaisia kuin tarvitsee) varsinkin kun esikoiselta on jäänyt ne muut äitiyspakkauksen vaatteet ja tavarat. oikeastaan ainoa asia joka minua siinä äitiyspakkauksessa kiehtoo on ne kestovaipat...


mamma80 - 27.09.2009 - 17:46

rahan puolella kanssa täällä kallistumassa. esikolle otettiin pakkaus mutta ei esim toppapukua käytetty juuri lainkaan. oli mun mielestä jotenkin hankala. ensin ihan liian iso ja sitten kun sopiva niin niin kireät hihan- ja housunsuut ettei kunnolla saanut lapasia käsiin.


vanha - 27.09.2009 - 17:52

meillä otettiin 2 ekalle pakkaus,ja seuraavallekkin. Itselläni on oman "ajan" maakuupussi tallessa,ja siihen aikaan kuuluimmat vermeet äitiyspakkauksesta,ja on ollu ihana käyttää niitä omille lapsille


lizz - 27.09.2009 - 22:14

Ekalle pakkaus ja toiselle raha. Rahalle oli enempi käyttöä, kun esikoiselta on kuitenkin vielä melkein kaikki tallessa, on vaatetta ja kynsisakset ja harja jne. Esikoiselle ja toiselle tulee ikäeroa 1v8kk.


Vadelma - 28.09.2009 - 08:54

Täällä kans yks joka on suurimman osan kans samalla linjalla, eli toinen tulossa, ikäeroksi tulee noin 1v 2kk ja kaikki on esikoiselta tallessa edelliselle, ja kun ei pienten vaatteet mene miksikään, niin ovat käytännössä uusia, joten ei tarvita kyllä yhtään enempää vaatteita ja niistähän se pakkaus suurilta osin koostuu Eli rahana otetaan ja samoin kun joku jo mainitsi, mekin aateltiin käyttää se sisarusrattaisiin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|