Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

huomenta tammikuut

hömppäliisa - 24.09.2009 - 08:38

Täällä satelee vettä ja tämä mamma ei olisi millään jaksanut nousta ylös sängystä. Oli eka yö, että vauva piti mua hereillä, potkutteli masussa minkä kerkis.

Mitenkäs muilla lähtenyt päivä käyntiin? Mulla ois tänään tarkoitus koittaa keritä tehdä jotai keramiikka juttuja täällä kotosalla, mikäli tyttö nukkuu pitkät päikkärit.

Ihanaa, vauvalle on nyt tulossa kaksi ihanaa kietaisubodya... Oon jo alkanut vauvan vaatteita pesemään vähän kerrallaan, kun tuon esikoisen kanssa tulee niin valtavasti pyykkiä, ettei tahdo kuivumaan mahtua... Ja sisarusvaunutkin ovat hankittuna


VASTAUKSET:


mammy - 24.09.2009 - 08:50

Huomenta-

Täällä päivä lähti käynti laulamalla "paljon onnea vaan...". Nyt istun lattialla ja annan välillä neuvoja legon ohjeissa. Poika täyttää tänään 7v Suuri päivä, kyllä tätä on sit odotettukin!!!
Isukki on merellä, mutta juhlitaan perheen kesken kun koko perhe on onnellisesti taas kasassa.

Täällä kyllä masuasukkin on ollut rauhallinen. En ole siitä pahemmin murehtinut ennenkuin sit eilen kun Peppi mietti oman vauvansa liikkeitä. Aloin sit laskemaan, että liikkuuuko se ylipäätänsä, mut kyllä mä sain sit min 10 liikettä/t. Mutta rahallinen tuntuu olevan. Pitäsikän nyt sitä alkaa murehtia kun muut murheet alkaa oleen taka-alalla..

Nyt aamupalanlaittoon ja päivänsankari kouluun.

Kakunleipomisella jatketaan!


Castle - 24.09.2009 - 09:48

Onnea vaan tein poitsulle Mammy.

Mä oon lukenut kans jostain että tarttis vauvelin liikkeet tuntua kuin monta kertaa se nyt olikaan tunnissa. Itse en oo siitä kauheesti murehtinut. Ilmoittelee kuitenkin silloin tällöin olemassa olostaan. Päivällä vähemmän ja illalla alkaa aikamoinen hyörinä vatsassa. Ja yöllä jos herään niin liikkeet tuntuu. Toivottavasti ei enteile vauvan rytmejä eli päivällä nukutaan ja yöllä sitten kukutaan.

Meillä olis häät 3.10. ja tarttis löytää jotain kivaa päälle pantavaa. Vatsa on sen kokoinen että entiset näyttää paremminkin hupaisilta. Onko kenelläkään tietoa mistä löytyis jotain kivaa vatsakkaille eli mekkoa tai vastaavaa. Asun Turun suunnalla eli onko täällä jotain kauppaa tai sitten noita ketjuja.


mammy - 24.09.2009 - 10:02

" Minulle tekisi hyvää lähteä vetämään pää täyteen. Synnytyksen jälkeen pistän ykköset päälle ja lähden salmiakkikossupullon kanssa teknobileisiin. Horjahtelen korkokengät jalassa ja tupakka suupielessä jossain kadunkulmassa ja huutelen: " Im back! "


"Miehiä täytyy kohdella välillä vähän vauvoina. Heidän täytyy antaa olla siinä luulossa, että heidän elämänsä on monin verroin raskaampaa kuin meidän naisten, ja yrittää hyvittää se heille kaikilla tavoilla.
Muistan jonkun psykologin sanoneen, että naisten tapa tehdä miehistä nallukoitaan ja pallukoitaan on tuhoisaa parisuhteelle. Haluammeko tehdät heidät vaarattomiksi, kastroida heidät kutsumalla heitä pupuiksi sun muiksi? Nyt sellainen ehkä vähenee. Kohta ei voi olla enään pupuja, kohta ollaan aikuisia. "


- Anna-Leena Härkönen, kirjasta Heikosti positiivinen


tanja84 - 24.09.2009 - 13:08

Heippa vain kaikille tammikuun odottajille...Voisin minäkin liittyä teidän joukkoon..Elikkäs laskettuaika olis 29.01.2010 Meijen perheeseen kuuluu minä, mieheni ja 1v1kk vanha tytön tyllerö..
Rakenneultrassa käytiin viime viikolla ja masussa näytti kaiken olevan ihan kohdallaan.sukupuolta emme kysyneet. Mutta mua rupes mietityttää kun mammy tuossa aikaisemmin sanoi et oli tunnustellu liikkeitä tunnin ajan ja oli saanu ne 10 liikettä laskettua.Täältä löytyy ainakin niin rauhallinen masuasukki et en tunne juurikaan liikkeitä joskus silloin tällöin mutta voiko vaikuttaa kun on etuseinässä istukka niin noin paljon ettei vielä juurikaan liikeitä tunnu? Niin ja siis viikkoja kasassa olis 21+6...Esikoinenkin oli masussa todella rauhallinen..No nyt tällaisia pohdintoja..Esikoisestakaan en ollu kauheen aktiivinen kirjottelija eli saas nähdä kuinka nyt käy..Kovasti olen seuraillu taustalta teidän kuulumisia
Torstaipäivän jatkoja kaikille tasapuolisesti...


mammy - 24.09.2009 - 14:21

Niin en mäkään olisi muuten miettiny liikkeitten määrää, mutta kun sit joku "murehti" rauhallista masu asukkia niin aloin sit itekin tarkkailla omaani ja...sit murehtia. Luotan, että kaikki hyvin. Kyllä se sielä tuntuu liikkuvan!

Niin ja tervetuloa joukkoon "tanja84" !!
Itse kirjoittelenkin tänne lähes päivittäin kun olen saikulla eli päivät kotona ja sit vielä mies töissä ja poika koulussa. Eli koukussa ollaan


masc - 24.09.2009 - 14:23

mulla oli neuvola rv 22+1 ja siellä sano täti, että kuhan kerran päivässä rekisteröit liikkeet. mutta varmaan nyt jo kuuluis tuntua paljon enemmän, tänään nimittäin 25+0 jee.

käytiin äidin kanssa vähän kirpparia kiertämässä. eihän mulle jäänyt melkeen mitään ostettavaa, kun äitini nappas jo kaiken, että tän mä ainaki voin hänelle ostaa! yhden naisen kanssa hän alko sit juttelemaan, kun on niin onnessaan mummiksi tulossa (ikä vielä 38, sai mut 19-vuotiaana ja minä 20 täytän juuri). tämä nainen sitten kyseli, että koskas sitten vauva syntyy. ja kun sanoin olevani 6. kuulla, silmät pyörähti päässä ja sanoi ajatelleensa, että on ehkä ensimmäisessä ultrassa juuri käyty.

käytiin myös ihan kaupoilla katsomassa, äitini nappasi mukaan reiman toppiksen ja henkkamaukasta kevättakin. kauhee kun mulle tuli huono omatunto, kun se niin kauheasti kaikkea osti, mutta kun itse halusi


tanja84 - 24.09.2009 - 14:28

Koukussa ollaan täälläkin ja pahasti.. Aina pimun päikkyjen aikaan käyn koluamassa viestiketjut läpi ja illalla kun laitetaan likka nukkuu ni ei muuta kun läppäri syliin ja taas palstaa tutkimaan
Mie jo esikkoa odottaessani en osannu huolestua siitä kun masusta ei liikkeitä paljoa tullu mut aina kun tunsin jonkun liikkeen ni ajattelin vain et kyllä se hengissä on..Ja nytkin odotan neuvolaa joka on kylläkin vasta 2 viikon päästä et kuunnellaan taas ne sydänäänet ja taas saan todeta et nou hätä hengissä siellä ollaan..
Mie oon hoitovapaalla kotoon ja ukko käy töissä...
No ei muuta kun esikolle välipalaa laittamaan...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|