Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

ikäero vain 1v3kk..

typy - 21.09.2009 - 21:28

elikkäs tarinani alkaa näin, esikoiseni täyttää marraskuussa vuoden ja sisarruksen la olis helmikuun lopulla. ikäeroksi tulee reilu vuosi. onko muita saman moisia tapauksia? tämä raskaus ei ollut suunniteltu ja aluksi olin järkyttynyt koska en ole vielä edes esikoisen synnytyksestä "toipunut" nyt vaavini liikkeet jo tuntuvat selvästi ja nautin raskaudesta=) mutta jotenkin tuola takaraivossa pyörii tuo pieni ikäero,opinko elämään kahden pienen lapsen kanssa.. voi apua,ajatuksia on miljoonia päässä.


VASTAUKSET:


zen84 - 21.09.2009 - 22:29

Meijän lapsosilla ikä eroa on 1v1kk ja hyvin ollaa pärjätty ainakin viellä! Esikoinen on nyt 1v4kk ja uusi tulokas 3kk
Meillä ei ollut vahinko... Päätettii miehen kanssa et ehkäsyä ei aloiteta, et tulee ku on tullakseen!!!


Niisku - 22.09.2009 - 06:36

Meillä poika on nyt 1v1kk ja toisen LA on helmikuussa. Ikäeroksi tulee siis noin 1 1/2 vuotta. Meillä raskaus oli toivottu ja siksi alusta asti iloinen asia . Siitä huolimatta joinain päivinä hirvittää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toisina päivinä taas olen hyvin luottavainen tulevaisuuden suhteen. Et ole siis yksin velloviesi ajatustesi kanssa ap .


sania - 22.09.2009 - 06:36

Meillä marrastytto 07 ja maalispoika 09.Eli ikäeroa reilu 1v ja 3kk. Kumpikaan pikkuinen ei ollut suunniteltu kun meidän piti olla lapsettomia. -Onneksi ei oltu!

Eihän tässä vapaa-ajan ongelmia ole, mutta ihan hyvin kaikki on mennyt. Äiti ja isi sekä lapsukaiset voivat hyvin. Yöunet on tietysti välillä hieman vähäisempiä, mutta asiat sujuneet hyvin.

Jostain asioista "luistetaan" eli asiat tärkeysjärjestykseen. Lastenhoito ja meidän oma hyvin vointi edelle. Pyykit saa odottaa jos ei into piisaa sinne asti.

Nyt kun nuorempi on puolivuotta, niin näkee jo kuinka heistä rupeaa olemaan seuraa toisillensa. Poika nauraa räkättää siskonsa touhuille ja sisko leikkii pojan kanssa helistimillä, näyttää kirjoista kuvia ja sellaista.

Älähän murehdi turhia. Kyllä ne arki rutiinit sieltä varmasti muodostuvat. Onnea odotukseen.


Miarah - 22.09.2009 - 07:32

Hei..pärjäähän ihmiset kaksostenkin kanssa
Tsemppiä! Kyllä varmasti pärjäät!


Vadelma - 22.09.2009 - 08:54

Meillä kans esikoinen täyttää helmikuun lopulla vuoden ja pikkukakkosen laskettu aika huhtikuussa, et ikäeroa tulee 1vuosi ja 1-2kk riippuen vähän ajankohdasta koska syntyy Ja ihan toivottua on meilläkin, eikä hirvitä muutakun raskausajan jaksaminen! Kyllä varmasti pärjäät ja pienistä on paljon iloa toisilleen vielä tulevaisuudessa!


peppi - 22.09.2009 - 09:41

meillä kans ensimmäisen ja toisen lapsen ikäeroksi tuli 1v1kk. ja yhdyn täysin sania:n kommenttiin.
nyt heillä ikää jo 5v ja 4v ja edelleen parhaat kaverit.
pärjäätte varmasti aivan hyvin, älä sitä murehdi!!
nauti masukista ja odotusajastasi!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|