Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Etova olo

Ninni - 21.09.2009 - 12:27

JOs joku on keksinyt apua etovaan ja pyorryttavaan oloon, otan vinkkeja vastaan mielellaan. Ton esikon kanssa ku ei kauheesti viittis kupsahdella kotona yksin. Onneksi en anna ylen, mutta kun en saa kurkusta alas kun maitotuotteita. Tulisikohan sielta sitten eri sukupuolta kun esikko, kun sillon ei etonut raskausajalla..

Onko kukaan muuten raskausoireista paatellen useammissa raskauksissa huomannut, etta tytoista ja pojista tulee eri oireita?


VASTAUKSET:


K - 21.09.2009 - 12:32

Välipalojen syönti autto mulla. Ja kylmän juoman nauttiminen tuohon etomiseen.


Tuulia82 - 21.09.2009 - 15:39

Mullaki auttoi tuo vähän väliä syöminen... parin tunnin välein joku hedelmä tms. niin ei ollut läheskään yhtä pahana, kun ensimmäisen aikana. Mulla molemmat tyttöjä


KaNitaco+bobo - 21.09.2009 - 15:53

Itekin kärsin etovasta olosta ja mä annan myös ylen, mutta en onneksi joka päivä ja joka aterian jälkeen. Kuten kävi esikoisesta.

Eli esikoisesta oksensin ensimmäiset kuusi kuukautta 24/7 kaiken pihalle. No mä nautiskelinkin sitten koko raskauden ajan mehujäitä, kylmiä juomia, hedelmä-/marjasoseita sekä jäisiä mustikoita suoraan pakkasesta, edellis vuoden satoa. Noita kaikkia oli "miellyttävin" oksentaa pihalle. Ja tyttö tuli.

Toisesta oksensin vain kerran rv6. Muuten ei mitään pahoinvointia. Se oli jotenkin hämmentävää, kun jotenkin odotin että voin pahoin. Ja poika tuli.

Molemmista masut oli samanlaisia, ainakin sillon lopussa. Esikoisesta se vatta tuli näkyviin vasta loppupuoliskolla ja toisesta se alkoi näkyä ennen puoltaväliä. Kiloja tuli suunnilleen samanverran molemmista. Mut eroavaisuutta oli mulla tuo pahoinvointi.

Nyt tästä kolmannesta raskaudesta mulla on etovaa oloa ja sillon tällön annan ylen. Koko naama kukkii pienillä näpyillä, kuten myös tuosta rintakehän yllä. Nämä eivät ole finnejä vaan jotain hormoninäppyjä. Eli kumpaakohan nää sit viittais.

Tuossa jo yks siskoistani kysyi että kumpaa toivotaan, niin meille on ihan sama, kun kaikki vaatteet ja kaikki on jo valmiina kummallekin. Mutta jännitystä aiotaan pitää yllä ihan sinne synnytykseen asti.

Mulla nyt ei ollu oikein apuja tuohon etovaan oloon, kun aloin pohdiskeleen tuota asiaa näistä erilaisista oireista raskauksien välillä. Mutta nämähän ei kaikilla päde. Mun yks ystävä voi pahoin koko raskauden ajan, joutu pariin otteeseen tiputukseenkin ja heille tuli poika.


Miarah - 22.09.2009 - 07:36

Mulla kaikki kolme raskautta olleet ihan samanlaisia..eli pelkkiä ällötys-oloja.

Siskolla oli pahimmat oksennusraskaudet eka ja kolmas ja ekasta tuli tyttö ja kolmas oli poika.

Masut mulla ollu joka raskaudessa ihan saman näköiset..

Eli kaikkiin kysymyksiin sama vastaus...joka raskaus on omanlaisensa

Pahoinvointiin mulla autto kello kädessä ruokailu...eli max 2h väliä ja pakolla jotain syömään muuten iski ällötys. Se oli ainoa keino pitää paha olo loitolla.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|