Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Vatsakipua

tyty - 18.09.2009 - 19:29

Heipparallaa kaikki mammat!
Olen tällähetkellä viikoilla 13+5, ultrassa käyty viimeviikolla ja kaikki näytti olevan hyvin Kyselin samalla minua vaivanneista vatsakivuista ja sanoi niiden olevan kohdun "kasvukipuja". Kivut kuitenkin vaihtelevasti pahempia ja välillä parempia. Alavatsassa painon tunnetta sekä jos virtsauksesta pitkä tauko niin pissalla käynti sattuu jonkun verran myös vatsaan. Olen käyttänyt muutaman kerran viikossa farkkujani, jotka jo hiukan painavat vatsaa. Onkohan niistä ollut jtn haittaa tai ehkä osasyynä vatsakipuihin?
Olen aika kipuherkkä ja tiedostan jokaisen kolotuksen ja kipuilun kehossani Onkohan kyse ihan tavallisista raskuas kipuiluista, jotka ensikertalaisena olen ottanut vakavampina kuin oikeasti ovatkaan.. :>


VASTAUKSET:


tyty - 18.09.2009 - 20:18

Lisäyksenä vielä, kun tuli mieleen..
Miehelle yritin selittää vatsa tuntemuksiani siten, että tuntuu koko ajan kuin olisi vatsalihakset kipeänä. Alavatsakivut ovat sitten paljon pistävämpiä, kuitenkin jollain tavalla erilaiset kuin kuukautiskivut


anette - 18.09.2009 - 20:27

Mulla on myös "vatsalihakset kipeänä" ja muutenkin erinäisiä kipuja, neuvolassa ei ainakaan olleet moksiskaan enkä itsekään oikein ole asiasta huolestunut.

Ainoo mikä on erilaista sulla, että pissaaminen sattuu, lieneekö se sitten ehkäpä virtsatieinfektio? Toivottavasti joku kokeneempi kommentoi myös.


tyty - 18.09.2009 - 20:34

Itse mietin samaa, koska pissatulehduksia ollut aiemminkin. Mutta tämä kipu on kuitenkin vain silloin kun virtsarakko on täynnä, ja käy pissalla. Eikä muutenkaan tunnu samalta kuin pissatulehduksen oireet. Olen kylläkin lukenut jostain, että raskauden aikana oireita ei ehkä tunnukkaan samalla tavalla. Mutta kiitos vastauksesta ja odotetellaan viisaampia!


helmivaavi - 18.09.2009 - 22:30

toi virtsavaiva voi olla myös normaalia ilman tulehdusta. mulla sattuu välillä virtsatessa ja olen kuullut, et muillaki ollut. mutta jos jatkuu niin toki asia kandee selvittää ettei ole tulehdusta...


juu - 18.09.2009 - 23:01

koko raskauden on sit tollasia kipuja enemmän tai vähemmän, kuuluu asiaan.


Sulkku09 - 19.09.2009 - 13:10

Sama täällä. Nyt rv 30+2 ja vatsa välillä tosi arka. Varsinkin yöllä jos herää hirveään pissahätään. Sitten helpottaa kun käy vessassa. Eikä tosiaan ole virtsatieinfektiota vaikka itsekin sitä ensin epäilin. Tuntuu, että on vatsa- ja kylkilihakset tosi kovilla, samoin kohtu kun se venyy. Tällaista vaivaa ollut vaihtelevasti siitä asti ku maha alkoi kasvaa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|