Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

verta rv23

taotao - 12.09.2009 - 09:48

vessakäynnin yhteydessä tuli verta vatsa kyllä tosi kovalla mutta veri tuli selvästi emättimestä, ei mistään peräpukamista.

kyllä säikäytti! nyt kova huoli voiskohan emättimen suonikohjut vuotaa?? kun taitaa sellaset meikällä olla.

kokemuksia kaipaan? enää ei vuoda mitään.


VASTAUKSET:


Minnie - 12.09.2009 - 10:08

Kannattaa kyllä soittaa päivystykseen, mua ainakin huolettaisi moinen!!!


joo - 12.09.2009 - 10:11

soita päivystykseen, noilla viikoilla veri saattaa olla vaaran merkki. esim. istukan irtoaminen. voi johtua myös ihan heikoista limakalvoista emättimessä, mutta en oo koskaan kuullu että emättimen suonikohjut vois vuotaa. toivottavasti kaikki on hyvin.


mie - 12.09.2009 - 10:12

Itellä tuli rv 28 verta ja aika reilusti. Mutta siitä selvittiin säikähdyksellä. Ilmeisesti jostakin verisuonesta oli sitä verta tullut. Ei kuulosta kovin huolestuttavalta sinun verentulosi, mutta soita ihmeessä jonnekin ja varmista asia. Hyvä kuitenkin että sitä ei enää tule..


taotao - 12.09.2009 - 11:02

soitettu on tietysti heti kun verta tuli mutta sanoivat vaan että jos tulee niin paljon että sidettä pitää vaihtaa niin sitten vasta päivystykseen.

ei auta kun odottaa maanantaihin.kamalaa kyllä.


mammy - 12.09.2009 - 11:38

Voi ei, mä tiedän sun stressin nyt. Mullahan on ollut tän raskauden aikana verenvuotoa.
Mulla se johtuu siitä, että joskus 10 vuotta sitten on kohdunsuulta leikattu pala pois. Kuulemma nyt raskauden aikana paikat ovat "aremmat" ja nyt sit voi ajoittain vuodella. Mä olin ihan hermoraunio silloin kun oli vuotoa enkä uskaltanut liikkua 4 päivään muuta kuin vessareissut!! Ennenkuin pääsin lääkäriin ja selvisi mikä on. Jos olisivat selvittäneet heti vuodon syyn niin olisin säästynyt monelta itkulta ja epätoivon tunteelta.
Kuulostas ihan, että sulla vois ne pukamat vuotaa.
Isot halaukset ja ollaan uskossa, että vuoto on harmitonta!!!!!!
Olisko sulla mahista käydä tsekkaittamassa tilanne niin ei tartteis ite kotona pähkäillä vuodon syytä?

Mutta älä heitä kirvestä kaivoon niinkuin minä tein!!!


taotao - 12.09.2009 - 11:53

kiitos mammy, en tosiaan tiedä minne vois mennä tarkastuttamaan tilanteen ennen maanantaita? synnärille eivät ota (tai ehkä jos menis vaan ni niiden ois pakko tutkia?)

sanoivat kättäriltä että kuulostaa harmittomalta vuodolta kun ei tullu kun yhdellä vessakerralla, että kaikennäkösiä vuotoja on ihmisillä. mulla on kyllä eteisistukka että voiskohan siitä vähän vuotaa, en tiedä.


mammy - 12.09.2009 - 12:07

Toi onkin tosi vmäistä näillä viikoilla kun ei saa synnäriltä apua. Mä kans soittein paniikissa synn.polille, mutta eipä niitä kauheesti kiinnostanu mun tilanne. Mulle kans sanottiin, että tollanen pikeni vuoto kuulostaa harmittomalta. Mulla se tuli aina aamusin ja iltasin..oli limansekaista. Ja sit myös sanoivat, että raskauden aikana voi olla vuotoja..ja painotti vielä sitä, että kun ei vuoda kun seula eikä ole kipuja niin ei pitäs olla hätäa. Mutta mä en kyllä saanut mielenrauhaa ennenkuin tutkittiin. Olin ihan sekasin koko tilanteesta.
Mutta vältä nyt ainakin nosteluja ja yritä lepäillä. Mulla on jotenkin sellanen tunne, että tuo olis kanssa ihan harmitonta.
MUtta jos sä meet gynen polille ja sanot, että oot niin paniikissa koko tilanteesta niin uskon kyllä että tutkivat. Mutta toisaalta jos sulta ei enään tuu mitään niin jaksasitkohan sää kärvistellä maanantaihin asti.
Niin ja sen virheen minkä tein niin etin netistä kaikki raskaus+verenvuoto liittyvat jutut ja tietty silmiin pomppas kaikki kamalimmat tapaukset...ja sehän vielä pahensi tilannetta.

Uskon, että kaikki menee hyvin!!


tietty - 12.09.2009 - 13:01

sinne päivystykseen voi mennä ihan ilman soittoakin tarkastuttamaan tilanteen. eli jos kovasti huolettaa niin suoraan vaan sinne, ei ne voi sitten enää poiskaan laittaa.


Miarah - 12.09.2009 - 13:35

Mulla tuli samankaltaisessa tilanteessa verta, soitin Naistenklinikalle ja ne ilmoitti että ihan normaalia jos ulostamisen jälkeen tulee, KUNHAN se loppuu saman tien.

Sanoivat ettei tarvitse mennä näytille ellei verentulo jatku ja/tai tule kipuja.

Sinuna soittaisin ensin, ettet joudu turhalle käynnille.


taotao - 12.09.2009 - 13:54

kiitos kaikille vastauksista, se tosiaan loppu heti sen vessareissun jälkeen ja aika kovalla oli tosiaan vatsa.

kiitos miarah tiedosta, kyllä taidan nyt odotella maanantaihin kun ei tunnu olevan mitään hätää ja pieni potkii ihan entiseen malliin.

kova huoli näistä vaan tulee

ja mammy, mä kanssa katoin jotain googlesta just hakusanoilla verenvuoto ja raskausviikot, en kyllä alkanu lukemaan niitä juttuja kun ne oli tosiaan kaikki niitä pahimpia mahdollisia tapahtumia..täytyy koittaa pysyä positiivisena

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|