Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Kuinka moni tietää sukupuolen?

Mimi88 - 11.09.2009 - 22:27

Siinä se kysymys sitten tulikin
Eli kuinka moni on uteliaisuudesta kysynyt
tulevan vauvan sukupuolen?Mie taisin muinoin ekasta kysyä mutta ei kukaan uskaltanut sanoa mitään varmasti,miulla oli kyllä joku tunne että poika tulee.
Ja niinhän sieltä sitten tulikin.Tästä toisesta en osannut sanoa kyllä yhtään mitään..ja siksi halusinkin tietää ehdin jo yhdet vaaleanpunaiset potkarit ostamaan koska tunne oli jotenkin tyttöön kallistuva..mutta kuinka ollakkaan utrassa kätilö sitten näytti että mikä siellä haarovälissä heiluu eli toinen ihanainen poika tulossa meille.


VASTAUKSET:


Miarah - 11.09.2009 - 23:39

No uteliaisuudesta tai käytännön syistä...

Me haluttiin tietää, ja hyvä niin..kaikki ostokset tehdään pojalle jne. Nimi on valmiina ja sukulaisetkin tietää.
Yllätys se oli kuitenkin rakenneultraan saakka

Mä oon aiemmin ollu vanhanaikainen tässä suhteessa mut nyt 2 tyttären jälkeen ei jaksanut odottaminen innostaa vaan ilmoitettiin heti että halutaan tietää sukupuoli.

Ja tosiaankin ollaan niin innoissamme että perheeseen saadaan toinenkin äijä


peppi - 12.09.2009 - 08:46

meillä ei ollut tarkoitusta kysellä sukupuolta, mutta lääkäri rupesi itse kyselemään rakenneultrassa edellisten lasten sukupuolia, no eihän siin' sitten enää malttanut olla kysymättä..heh.. ja poikahan siellä köllöttelee masussa. lääkäri vaan naureskeli, että tästä ei ole epäilystäkään etteikö olisi 100% varma poika. otti meille jopa kuvan kaverin sukukalleuksista,hih.

Mut tieto ollaan pidetty ihan omanamme, ei olla kelleen sanottu kumpikas on. kiva yllätys sitten kaikille kun syntyypi.


Minnie - 12.09.2009 - 09:34

Kyllä mekin haluttiin tietää, tai siis minä halusin ja miehelle oli se ja sama
Kerrottu ei olla kun muutamalle kumpi on tulossa, saavat jännityksellä oottaa sitä marraskuuta
Veikkailujahan tulee kyllä kummastakin, milloin minkäkin asian perusteella


Sunflower - 12.09.2009 - 09:39

Me tiedettiin esikoisesta ja myös tästä toisesta. Esikoisesta tosin sanottiin rakenneultrassa, että luultavasti tyttö tulossa (itsellä koko ajan vahva poikaolo), kunnes sitten 4D-ultraan mennessä sinne olikin kasvanu pippeli.. Ja poika tuli. Tästä kakkosesta sanottiin myös rakenneultrassa tyttöä (nyt itsellä tyttöfiilis), ja tytöksi se 4d:ssä vahvistui.. Läheisille ollaan sukupuolista kerrottu ja kaikille jotka on ymmärtäny kysyä..

JOtenki on mukava asennoitua jo masuaikana tyttöön tai poikaa. Ja tietysti tarvikkeita jo hankkia sen mukaan. Kyllä sitä jännitystä mulle piisaa synnytystilanteessa tarpeeksi ilman sukupuolijännitystäkin.. Mielipidekysymyksiä tämäkin.. Näin meillä.


Äippä-82 - 12.09.2009 - 10:33

Täällä on tehty toisin eli ei olla haluttu tietää pikkusen sukupuolta vaan ollaan haluttu säilyttää pikku jännitysmomentti loppuun asti. Siksikään ei oo ollu niin väliksi tietää ku monet värit passaa molemmille ja meille on saatavilla sekä tytön että pojan vaatteita syntymän jälkeen omilta sisaruksilta

Täytyy myöntää et on se pari kertaa tuntunu siltä et olispa kiva tietää sittenkin mut meillä molemmille nimet mietittynä ja pian hän syntyykin varmasti ja asiaan saadaan selvyys. Tänään rv 39+2.

Alussa vahva tyttöolo mut nyt kallistunut pojan puoleen hieman ku kaikki "kokeneemmat" veikkaavat masun perusteella pojaksi. Ekaa siis ootetaan..


Sulkku09 - 12.09.2009 - 11:49

Me kysyttiin rakenneultrassa, että pystyykö kätilö näkemään kumpi olisi tulossa. Hän sanoi, että voi katsoa jos haluamme tietää. Katsoin miestäni ja hän sanoi, että saan päättää, joten pyysin kätilöä katsomaan. Koko ajan oli itsellä ollut todella vahva tunne että poika se on, en ollut edes miettinyt että se voisi olla tyttö, mutta kuinkas ollakaan...tytöltähän se näytti. Itse en kyllä ole uskaltanut vieläkään ostaa oikeen mitään ns.tyttöjen värejä kun tuntuu, että voiko sitä olla niin varma kuitenkaan. Mies tosin toi työmatkalta kassillisen vaaleanpunaisia vaatteita ja tavaroita! Mutta eipä ole väliä kumpi tulee, sen näkee sitten!


mammy - 12.09.2009 - 11:53

Kyllä haluttiin tietää, kun lääkäri kysyi, että "halluatteko tietää sukupuolen ?" Oltiin 98 % pojasta, mutta tyttö on masussa
Aikaisemmin meillä on poika.


Annaliina - 12.09.2009 - 13:59

Alusta asti oli selvää, että sukupuolta kysyttäis. Ei hankintojen takia, ihan vain kiinnostuksen vuoksi. RAkenneultrassa veikattiin tyttöä ja mulla oli koko ajan sellainen olo ollutkin. Ja sit 3d-ultrassa varmistettiin, että tyttö ois tulossa. Saa nähdä pitääkö paikkaansa.


AnnaE - 12.09.2009 - 14:59

Minä olin alunperin vahvasti sitä mieltä että ei selvitetä sukupuolta, mutta sitten alkoi pikkuhiljaa mieli muuttua, rakenneultraan mennessä olin vielä kahden vaiheilla, että kysyäkö vaiko ei. Mies sitten teki lopullisen päätöksen, että ei kysytä, kun kerran alunperin niin päätettiin, vaikka hänkin olisi ihan alkuaikoina halunnutkin tietää, kun se ei vielä ollut mahdollista. Eikä sukupuolella loppujen lopuksi olisi meillä ollut mitään merkitystä, edest tehtävien hankintojen kannalta, koska suurinosa vaatteista ollaan saatu käytettynä ja kallimpien hankintojen, kuten vaunujen ja turvaklaukalon suhteen päätettiin, että ne hankitaan sen värisinä että sopii sitten jatkosakin myös toiselle suokupuolelle, jos vielä lisää lapsia saadaan.


Alma88 - 12.09.2009 - 16:52

Meillä leviteltihin haaroja rakenneultrassa nini notta varmaksi tytöksi sanoi ja näyttikni vielä! Eli tyttö ollaan odotettu ja tytön nimellä kutsuttukin ellei nyt ihan hirveetä virhettä oo tapahtunut.. sen sitten näemme..


Dyli79 - 13.09.2009 - 11:16

Me jätettiin tuo sukupuoli yllätykses Minusta on oikeastaan hauskaa kun ihmiset spekuloivat että, tuleeko tyttö vai poika. Esikoista kun odotellaan niin mies odottaa kovasti poikaa. Sisko ja mun kaverit taasen odottavat kovasti tyttöä (siskolla 2poikaa). Mielestäni olisi hauskaa jos olisi tyttö, mutta kaikki "merkit" viittaisivat siihen että olisi poika
Yllätysmomentti säilyy kuitenkin loppuun asti


saraq - 13.09.2009 - 11:49

Rakenneultrassa näkyi selvästi että poika tulee, ja varmistui vielä äitiyspolilla 30 viikolla

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|