Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Kokemuksia Dubaista?

Anne - 02.10.2009 - 18:50

Olemme suunnitelleet matkustavamme Dubaihin 1,6 vuotiaan lapsen kanssa. Onko muille kokemusta paikasta? Onko pukeutusmissäännöt tosiaan niin tarkkoja? Miten siellä pärjää lapsen kanssa?


VASTAUKSET:


Dubai - 02.10.2009 - 22:45

Moi,

me olimme Dubaissa pari vuotta sitten joulukuussa. Mukana matkassa oli 2,5-vuotias ja puolivuotias. Matka oli todella onnistunut. Lämpötila oli n. 35 astetta koko matkan ajan. Olin itse pukeutuneena tavallisiin kesävaatteisiin: caprishortseihin, t-paitoihin, mekkoihin yms. eikä mitään ongelmia ollut.

Dubai oli todella siisti kaupunki ainakin niiltä osin, mitä me näimme. Emme tosin olleet kaupungin keskustassa (kävimme siellä vain yhtenä päivänä). Rannat olivat ihania ja isompi lapsi oli ihan haltioissaan uima-altaista, rapujen tutkimisesta meren rannalla, kameleista jne. Dubaissa on myös mahtavia ostoskeskuksia. Kannattanee käydä!


jep - 08.10.2009 - 14:05

Me olimme Sharjahissa, naapuri Emiraatissa 1,4 veen kanssa ja matka oli erittäin ihana!!! TOSI turvallinen ja hygieeninen kohde, lähtisin koska vaan uudestaan!! Pukeutuminen ei ole ongelma, osa turisteista oli kaupungilla topeissakin, mut itse pidin kiinni tuosta olkapäät/polvet piiloon linjasta! Rannalla sai sitten aurinkoa bikiinit päällä


Anne - 08.10.2009 - 19:12

Kiitokset kummallekin vastauksista!

Esitteissä on kaikissa mainittu just tuo olkapäät/polvet piiloon. Mekoissa kun tahtoo olla naruolkaimet, ne taitaa pitää jättää kotiin.

Oliko siellä lapsille hyvää ruokaa? Tuliko vatsatauteja?


jep - 08.10.2009 - 21:45

Ei tullut vatsatauteja ja meillä oli jonkun verran ruokia mukana lapselle vaikka oli jo tuonkin ikäinen, mutta muuten sitten mentiin aika paljon pikaruoka meiningillä eli hyvin "epäterveellisesti" söi vanhemmat ja lapsi
Ainakin Sharjahissa oli paljon pikaruokaloita ja paljon niitä myös käytettiin joten ei ollut viikko mikään kulinaristinen nautinto, mutta toki tasokkaita ravintoloitakin löytyy varmasti pilvin pimein!

Dubai on hiukan vapaamielisempi emiraatti kuin Sharjah,mutta kyllähän se on kiva kaupungilla kulkea hieman peittävimmissä vaatteissa ettei kauheesti tuijotella...
Muuten on mun mielestä kivan "eksoottinen" kohde jotain muuta kuin kanarian saaret ja ainakin turvallinen kun siellä rangaistukset ovat TODELLA kovia, joten rikosten määrä hyvin alhainen!

Miinuksena oli tuolloin aivan hirveä liikenne ja ruuhkat, mutta nythän siellä on valmistunut metro, että ehkä pientä helpotusta on tapahtunut??
Mukavaa matkaa teille

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|