Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

vilkas lapsi ja lentokoneet...

äippänen - 06.07.2009 - 14:15

elikkäs,tarkoitus olis lähteä thaimaahan vuoden loputtua... nyt olen alkanut empimään ku lapsi on todella vilkas,ei viihdy sylissä eikä jaksa ku hetken kiinnostua jostain asiasta.. miten ihmeessä noin vilkkaan epelin kanssa voi selvitä 10tuntia putkilossa parinsadan muun kanssa...=( stressaan asiaa aika paljon jo nyt ku olen varma ettei lapsi tosta puolessa vuodessa "rauhoitu"... vinkkejä ja apua kaivataan...=)


VASTAUKSET:


suosittelen - 06.07.2009 - 17:38

jäämään kotiin ja menemään sitten kun lapsi kasvanut isommaksi. Itseä inhottaa lentokoneissa noi pikkuterrosistit, jotka huutaa ja vikisee...


H - 06.07.2009 - 19:36

Meilläkin todella vilkas tapaus, muutama pidempi lento jo takana eikä mitään ongelmia ollut. Koneessa lapsi on aina nukkunut hyvin hurinan keskellä sekä koneessa on paljon tuijotettavaa.
Otat vaan paljon leluja ja naksuja yms. mukaan, niin hyvin se menee.
Kaikki me olemme olleet joskus lapsia, joten luulisi kaikkien ymmärtävän jos jotain kitinää joskus tulee..
Hyvää matkaa!


meillä - 06.07.2009 - 19:45

on poika reilu 4v. Olemme olleet usealla matkalla myös lentokoneessa. Noin 3-4 tunnin lennot sujuvat hyvin. Maksimi on tällä hetkellä 6 tunnin lento. Pidemmällä en vielä aikoihin lähde. Itsekin kärsin pitkistä lennoista ja niiden jälkeen olen aivan puhki. Jos lapsi nukkuu koneessa ja itse valvoo, on kyllä perilläkin rankkaa. Tämä on tietysti makuasia. Monella pitkällä lennolla paluulento on päivällä joten siinäkin olisi tietämäistä. Meillä on ihan normaalivilkas lapsi eli liikuntaa kaipaa sopivasti.


Pippuri - 06.07.2009 - 21:12

Minkäs ikänen lapsi on? Me oltiin viimeksi kanarialla kun poika oli 1v10kk. Todella vilkas tapaus, kotona ei viihtynyt silloin yhtään paikallaan, ei sylissä ei missään. Mutta kun pahinta pelkäsin niin lennot menivät TODELLA hyvin! Poika ei nukkunut lennosta kun tunnin mutta siitä huolimatta ei ollut ongelmia. Mulla oli mukana sellanen piirustustaulu, muutama kirja; uusi ja vanha. Sitten oli jotain uusia pieniä leluja. Paljon naposteltavaa, rusinoita, hedelmiä, ihan mitä mieleen tulee. Me oltiin ostettu pojalle oma paikka koneesta, ja se osottautui kyllä hintansa arvoiseksi. Mäkään en henkilökohtasesti lähtisi kaukomatkalle ihan pienen kanssa, mutta kyllähän lapsiperheet paljon Thaimaassa käyvät. Kannettava dvd-soitin vois olla myös hyvä viihdyke koneessa, mikäli lapsi on sen ikäinen että katselee piirrettyjä.


Justiina - 07.07.2009 - 14:39

Me ollaan kanssa lähdössä Thaimaahan, ensi vuoden alussa.
Poika on silloin pikkusen alle kaksi ja hirvittää mitä lentomatkasta tulee kun on aika elohiiri jo nyt!
Koitan vaan lähteä matkaan avoimin mielin ja toivon että kaikki menee hyvin!
suosittelen ehdotti kotiin jäämistä, mun puolesta hän voi jäädä kotiin jos ei kestä muiden matkustajien meteliä!
Matkaan vaan ja jos lapsi kiukuttelee, se kiukuttelee!Se vaan on elämää!


MIu - 07.07.2009 - 20:15

Meillä myös samoin kun H:lla, eli koneessa kun oli sopiva hurina koko ajan, nukkui paljon normaalia enemmän ja muutenkin kun oli koko ajan jotain uutta katseltavaa niin ei kai muistanut kyllästyä ja alkaa vimmaamaan. Ja ruualla on helppo hiljentää lapsi, eli leipäpaloja, naksuja, hedelmä/vihannes paloja ym. naposteltavaa mukaan niin kyllä se sujuu.


äippänen - 11.07.2009 - 21:58

juu tuo ei auttanu tuo neuvo että jää kotiin... ehkä myö selvitään... poika on matkaan lähdettäessä 1.5vuotias... kiitti todella paljon vastanneille,täytyy muistaa kasata vähän herkkuja mukaan ja uusia leluja...=D


Ulla - 13.07.2009 - 22:40

Voi tuon ikainen nukkuu yli puolet matkasta, uusia leluja yllatykseksi mukaan, piirustusjuttuja, meilla pelkastaan korvakuulokkeet oli niin iso juttu puolitoistavuotiaalle, kuunteli ja ihmetteli niita. Kaytaville ei lahdetty juoksentelemaan pitkillakaan matkoilla, sita olisi sitten saanut tehda koko ajan. Omalla penkilla liikuskelua, kutittelua ja leikkimista ettei paikat puudu. Hyvin se menee, teilla on oikeus reissuunne kuin kella tahansa muullakin!


Miarah - 10.08.2009 - 10:31

Meillä nuorempi oli 4v. kun lennetteiin Brasiliaan. Oli hieman samat pelot mutta lennot jaksoi paremmin kun isompi sisaruksensa.

Nintendo DS:t oli hiton hyvä ostos, lisäksi mukana oli pari aku ankka-pokkaria, piirustusvälineet ja evästä (namia, juustonaksuja) ja siinä se.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|