Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Lasten ruuat Turkissa?

Aurinkoon - 12.06.2009 - 20:34

Siis löytyykö yleensäkkään 1 vuotialle jonkunlaisia valmisruokia?
Syö kyllä melkein mitä vaan...
(Ja kyllä otan suurimman osan mukaan Suomesta, mutta eihän sitä täysin osaa arvioida paljonko menee eikä ihan mahdottomia mukana viitsisi kantaa....)
Niin ja myös millainen puuro vlikoima mahtaa olla?
Odotan niinpaljon eniviikon matkaan ja AURINKOA!!!!!


VASTAUKSET:


Kyllä - 12.06.2009 - 21:10

Puurot mukaan ehdottomasti! Mä olen myös ottanut kaikki ruuat pojalle kotoa silloin kun oli vielä purkkiruualla. Meidänkin poika kaikkiruokainen mutta kas, siellä ei kelvannutkaan. Pienemmissä marketeissa valikoimakin saattaa rajoittua pariin purkkiin. Mä ottaisin ehdottomasti täältä mukaan kaikki! Varman päälle kun pelaa niin ei tarvitse sitten pähkäillä syökö lapsi niitä erimakusia sapuskoja vai ei. Toki kukin tavallaan. Hyvää matkaa!


Moi! - 12.06.2009 - 23:01

Tultiin juuri alanyasta. Meidän yksivuotias söi paikallista ruokaa ravintoloissa; spagettia, lihapullia yms. Mutta ruoat olivat kyllä aika suolaisia. Meillä oli myös mukana valmisruoat ja pussipuurot suomesta.
Marketeissa oli kyllä lasten ruokia mutta en uskaltanut niitä syöttää. Ostimme pari purkkia mutta ovat kaupanhyllyllä kuumassa joten en tiennyt voiko ne mennä pahaksi. Piti ottaa varman päälle ja jättää syöttämättä. Purkkiruoat ovat siellä myös hyvin erimakuisia kuin täällä.
Suosittelen ottamaan ruoat ja puurot mukaan.


Marakatti - 13.06.2009 - 14:05

Me lomailtiin Espanjan Mallorcalla ja mukana oli poika 1v10kk. Vaikka kotona syökin normia ruokaa, niin silti otin mukaan purkkiruokia, koska en uskaltanut luottaa siihen et paikalliset ruuat maistuu.

Ja niinhän siinä kävi ettei maistunut paikallinen eikä edes mukana tuotu purkkiruoka. Olin jo ihan hermona kun poika ei syönyt juuri mitään ja koko viikko mentiin kyllä tosi niukalla ruualla. Ilmeisesti tuo erilainen ilmasto, kuuma ja kostea vaikutti, eikä ruokakaan maistunut. Olin ottanut mukaan Elovenan pikapuuropusseja, mutta edes ne ei kelvanneet aamupalaksi. Iltaisin sitten järsi muutamaa ranskalaista, kun oltiin syömässä hotellin raflassa.

Marketista ostin siellä muutaman purkin hedelmäsosetta ja se meni alas. Samanlaisia lasipurkkeja ne siellä on kuin täälläkin ja kannen naksahduksesta kyllä kuulee, että onko syötävässä kunnossa.

Minä pakkasin ruuat pojan rattaiden alaosaan eli sinne tavarakoriin ja ruumassa kulkivat ehjinä perille, ei tarvinnut tunkea ja raahata matkalaukuissa. Yhden palan talouspaperia kiersin aina purkin ympärille vähän pehmusteeksi ja muovikassiin pakkasin sitten kaikki, jos vaikka sattuisi menemään rikki.


sanna - 14.06.2009 - 08:55

Täytyy kommentoida kun ollaan oltu kanssa espanjassa ja turkissa. Espanjassa purkkiruoat hyviä, ei tarvitse suomesta ottaa mukaan mutta Turkissa on tosi erilaista. Purkkiruokia on kyllä joissan marketeissa mutta ovat hyvin erilaisista aineksista tehtyjä kuin suomessa. Turkkiin kannattaa ottaa pienelle lapselle omat ruoat mukaan jos ei lapsi vielä syö "ravintola" ruokaa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|