Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Turkki

Kyllä vai ei - 27.05.2009 - 20:19

Kertokaas Turkista ! Minne päin menisitte ja minne ei missään nimessä ja miksi ei eli hyviä ja huonoja puolia kaivataan.


VASTAUKSET:


en - 27.05.2009 - 20:59

mene ollenkaan. Perusteluina:
ihmisoikeusasiat, naisen asema
uskonto
levottomuudet
maanjäristykset
kuumuus kesällä
tyrkyttävät kauppiaat

Hyviä puoliakin varmaan löytyy mutta itse en ole halukas sinne menemään.


moi - 31.05.2009 - 14:10

Suosittelen!
Tulimme juuri turkin matkalta, alanyasta. Ihana loma ja olisi voinut viettää pidempääkin. Olimme kahden pienen lapsen kanssa ja hotellimme oli club dem joka sijaitsi 9km itään alanyan keskustasta. Dolmus- busseilla pääsimme kätevästi kulkemaan.
Kaupanteko oli hauskaa ja kyllä siihen tinkimiseen pääsi hyvin mukaan. Tottakai osa basaari kauppiaista yritti tyrkyttää kaikkea mahdollista mutta oma asenne ratkaisee miten sen ottaa. Hinnasta lähti aina vähintään puolet pois.
Ruoka oli erinomaista ja palvelu hyvää niin hotellissa kuin ravintoloissa. Turkkilaiset oat erittäin ystävällistä ja palvelualtista kansaa. Kulttuuria ja nähtävyyksiä löytyy sekä ihanaa löhöilyä upeilla rannoilla.


minä - 01.06.2009 - 13:38

keväällä oltiin koko perhe Alanyassa.
+ edullinen matkakohde, (sekä matkan hinta että kohteessa)
+ oli hyvä hotelli
+ hotellissa hyvät uima-altaat, lapset viihtyi super hyvin.
+ruoka hyvää
+hyvää ohjelmaa hotellissa päivisin ja iltaisin
+ sää suosi
+ kiva rantareitti, mukava kävellä

- Turkki
- basaareiden myyjät
- bussimatka lentokentältä hotelliin

Kokonaisuudessaan matkasta jäi positiivinen ja hyvä fiilis ja vaikka reissussa olessa ajattelin ettei tänne tartte uudestaan tulla niin tavallaan mieli on joi muuttunut. Meillä kun nuo tenavat on siinä iässä, että hyvät uima-altaat on kaikki kaikessa ja Turkin lomakohteissa useammassa on hienot altaat (makeavesi) ja vielä kivoja vesiliukumäkiä.


minä - 03.06.2009 - 21:04

en lämmennyt turkille.

Basaareissa alkoivat huutaa ja haukkumaan ja yksi jopa heitti jotain tavaraa peräämme kun aloimme tinkimään hinnasta. Tyrkyttävää kauppatyyliä, en tykkää.

Lämmin siellä oli ja rannat kivoja. Vuokrattiin skootteri jolla huristeltiin lähialueilla, se oli kyllä ihan jees. Vesipuisto oli ehkä vähän pettymys.

Alanyassa siis oltiin, kaksi viikkoa. Toisella viikolla sain ruokamyrkytyksen pitseriasta ja siksi toinen viikko meni kuumeessa, tärinässä ja oksennellessa ja paskoessa

Olen käynyt myös marmariksessa ja siellä viimeisenä päivänä kaaduin rannalla ja paikallinen ajoi jalkani yli moottripyörällä... Tosin silloin olinkin jotain 7-vuotias.


heinis - 08.06.2009 - 17:54

kolme kertaa turkin Alanyassa käynyt

+ruoka on hyvää
+kauniita maisemia
+ varma lämpö
+edullinen hinta ja hotellit suht hyviä

-turkkilaiset turisti alueen ihmiset todella töykeitä
-huijauksen makua joka kaupassa, retkillä ym.

menisin uudestaankin jos ei tarvitsisi kohdata kauppustelijoita+ ravintolan sisään heittäjiä...muuten tämä pata alkaa kiehua ja kovaa
Olemmekin suunnitelleet omatoimireissua hieman turistialueen ulkopuolelle joskus tulevaisuudessa.


Juuri palannut - 09.06.2009 - 12:52

Suosittelen ehdottomasti!

Viikko Alanyassa Finnmatkojen Blue Village Pasha Bayssa (sijaitsee n. 10 km Alanyan keskustasta). Todella onnistunut loma juuri yksi vuotta täyttäneen vauvelin kanssa. Vähän skeptisenä lähdettiin matkaan, mutta loma oli aivan täydellinen; hotelli loistava ja sää juuri sopivan lämmin. Hotelli oli tehty täysin lapsiperheiden tarpeisiin. Siellä oli hyvät uima-altaat, katettu vauva-allas, kiva leikkipuisto ja ranta. Ravintoloissa oli syöttötuoleja, mikroja ja ruokalappuja joka kulmalla. Meillä tekemistä riitti viikon reissulle aivan hyvin pelkästään hotellialueella. Olemme käyneet kerran Alanyassa aikaisemmin ja vauvelin kanssa emme halunneet sinne hälinään lähteä. Jos haluaa helpon aurinkokohteen vauvan kanssa, suosittelen ehdottomasti Turkkia ja ko. hotellia tai muuta lapsiystävällistä vastaavantyyppistä hotellia.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|