Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Retimnoniin toukokuussa

Kreetalle - 24.02.2009 - 15:13

Hei,

olemme lähdössä toukokuun puolessa välissä Retimnoniin Kreetalle hotelli Ibiscokseen, reissussa vauva 11 kk ja paljon muita lapsia, iät 6v-16v.Kaikki kokemukset, vinkit ym. otamme innolla vastaan! Myös kokemukset vauvan ruoka, maito ja vaippa asioista ymymym. KIITOS


VASTAUKSET:


tikudu - 25.02.2009 - 16:58

lähtee kans ekaa kertaa kreetalle menia hotelliin plataniakseen.kaikki tieto tervetulleita.


murri - 03.03.2009 - 19:50

Olin Rethymnonissa syyskuussa -08. Kreetalla vaipat on vähän kalliimpia kuin Suomessa, mutta ainakin Pampersia saa. Rattaiden kanssa oli vähän hankala kulkea, sillä katukivetysten reunat on älyttömän korkeita ja jalkakäytävät paikoitellen kapeita. Purkkiruokia ei juurikaan ole, joten ne kannattaa ottaa kotoa mukaan. Maidosta ei ole kokemuksia, sillä meillä oli nekin mukana.


Kreetalle - 04.03.2009 - 16:27

Kiitos
Kohde oli ilmeisesti kuitenkin kiva?
Lisää vinkkejä?


Sinituulia - 23.03.2009 - 10:32

Rethmynon on todella kiva lomakohde, aito kreetalainen kaupunki eikä mikään turisteille pykätty kylä, mitä Haniasta länteen tarjolla. Yliopistokaupunki, mutta ei missään tapauksessa häiritsevässä mielessä, päinvastoin, elävä ja toimiva kaupunki. Tarjolla on tekemistä ja näkemistä yllin kyllin: hiekkarantaa loputtomiin eilaisine vesileikkeineen, rantapromenadi, jonka varrella satoja kuppiloita, hotelleja ja pikkukauppoja, vanha kaupunki sokkeloisine kujineen ja kukkineen, ostoskadut laatutuotteineen, piraattilaivaa lounasristeilyyn, iso linnoitus, joka helteellä kyllä jokseenkin tukala, mutta näkymät loistavat kaupungin joka kantille. Ruoka on poikkeuksetta ollut hyvää (vai vain hyvä vainu löytää aina hyvää ja samoin palvelu, myös lapset otetaan erinomaisen hyvin huomioon. Erillisiä lasten menuja on harvoin, mutta muksut saavat todella edullissen hintaan miniversioita aikuisten annoksista. Yksi pontti tuolla Kreetan pohjoisrannalla: tuulista ja silloin aallot liian isot pineten uimiseen, vaikka ranta muuten loiva ja siisti. Siksi suosittelen uima-altaallista hotellia, eli tuulisina päivänä voi polskia siellä. Etelärannikon kylät ovat pienempiä, mutta ihan kivan rauhallisia nekin ja tuo tuuliongelma ei ole tullut siellä vielä koskaan vastaan. Suosittelen!!


Kreetalle myös - 26.05.2009 - 14:59

Hei, me ollaan kans lähdössä Kreetalle, sama kohde ja hotelli eli Retimnoniin Kreetalle hotelli Ibiscokseen. Torstaina (28.5.)lähtö. Ihan pian siis Olittekos te siellä jo? Millainen matka oli? Hotelli? Me lähdemme ensimmäistä kertaa vauvan 8kk kanssa lomalle. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|