Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Lefkas vai Parga KREIKKA

Nina - 14.02.2009 - 13:16

Elikkäs em.kohteissa käyneet,nyt teillä on mahdollisuus ylistää ja moittia!

13 v tyttäreni kanssa etsimme mukavaa,aitoa kreikkelaista pikku kylää viikon lomanvietto paikaksi ensi syksylle..Onkohan tuolla suunnalla lämmintä vielä lokakuussakin?

Hakusessa myös rannan läheinen,mukava hotelli(ei huoneistohotelli)jossa saisi aamisen.
Tytär toivoo myös uima-allasta.

Olemme suhteellisen paljon reissanneet euroopassa ja afrikan puolella ja kaikkemme olemme tehneet välttääksemme kaikkia turistirysiä,ei kai nämä ole ihan massoitettuja kohteita?

Kreikka on perheellemme uusi ja tuntematon maa,siksi olisi,mukavaa tehdä reissu sinnekkin.
Uutena kokemuksena,se että perheen naisväki lähtisi nyt matkaan kaksin.

Kaikenlainen mukava ja asiallinen palaute otetaan kiitollisuudella vastaan


VASTAUKSET:


Pargassa - 14.02.2009 - 16:15

oltiin muistaakseni vuonna 2000, että aikaa jo on, mutta meillä hyvät muistot siitä reissusta. Ihanan rauhallinen paikka. Eihän siellä kyllä sitten oikein mitään kauppojakaan ollut, mutta siitäpä juuri nautittiinkin

Hotellia en osaa suositella (ehkä niitä näkee netistä), sillä meidän pieni hotelli oli yli kilometrin päässä keskustasta ja käsittääkseni sitä ei enää edes ole.


murri - 14.02.2009 - 19:55

Aivan sama kumman valitset. Kumpikin on mukavia pieniä paikkoja. Yleisesti ottaen voin sanoa, että mitä pienempi paikka, sitä aidompi. Olen kiertänyt Kreikkaa ristiin rastiin (n. 34 kertaa).

Hotellia en minäkään osaa suositella, sillä itse suosin aina huoneistohotellia. Olen lopen kyllästynyt kahvi, sämpylä, marmelaadi aamupalaan. Joka aamu sama juttu eikä muuksi muutu. Huoneistohotellissa on puolensa, jääkaappi ainakin löytyy. Aamupalalla voi käydä läheisessä kuppilassa ja saa tilata mitä haluaa.


Tiina - 26.02.2009 - 22:34

Hei!Olimme Pargassa viime syksynä syyskuun lopussa.Mukana kolmekymppiset äiti ja isä sekä tytär 6v. Meidän mielestäm me Parga oli juuri sopivan kokoinen - kävellen näkee jo paljon, kujia pitkin on kiva tutkia kaupunkia ja kaupungin ulkopuolelle on helppo lähteä. Paikka oli myös aivan upean kaunis! Sää oli kylläkin syyskuun lopussa jo vaihteleva. Yhtenä päivänä satoi koko päivän ja lämmintä oli ehkä vain +15, tai siltä se ainakin tuntui. Hyvinä päivinä pärjäsi t-paidalla, mutta välillä oli hyvä olla pitkähihainen matkassa. Paikka oli viehättävä, mutta itse en enää lähtisi myöhään syksyllä, sillä kaipaan "takuuaurinkoa".Olimme hotelli Magda´sissa, joka oli ihan kiva. Meidän huoneemme tosin sattui olemaan kadun puolella, ja liikenteen ääneet kantautuivat ylämäessä kiihdyttävistä autoista turhan hyvin huoneseen. Paikkana Parga on minusta viehättävä ja voisin mennä sinne uudestaankin!


Nina - 26.02.2009 - 22:51

Kiitos kommenteistanne

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|