Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Äidinmaidonvastike ja Playa del Ingles

Minä vaan - 22.12.2008 - 20:10

Elikkäs ollaan viikonlopulla lähdössä 2 viikoksi Inglesiin ja mukaan lähtee 3kuinen tytön tyllerö joka on pelkällä korvikkeella (NAN1). Olisiko jollakin ihanalla ihmisellä tietoa, että saako sieltä "Suomen veroisia" korvikkeita vai pitääkö ne raahata mukana? Kotiin olen kokeeksi ostanut NAN jauhetta joka sekoitetaan veteen ja hyvin menee alas, että josko vaikka sitä löytyisi...
Hotellimme on Santa Fe.
Kaikki tieto otetaan kiitollisuudella vastaan!!


VASTAUKSET:


Kätsy2 - 22.12.2008 - 22:19

En tiedä saako korviketta sieltä,mutta itse vauvan kanssa matkustaneena neuvoisin ottamaan mukaan kaikki vauvan tarvitsema ruoka.Ja teidän tapauksessa siis pelkkä maito tai jauhe.
Ei tarvi sitten paikan päällä etsiä,eikä mene loma pieleen,jos sieltä ei löydykään.

Me käytiin Kreikassa,kun poika oli n.5kk ja siis söi silloin jo soseita,puuroa,velliä ja tietenkin korviketta.Meillä oli mukana kaikki vauvan tarvitsema ruoka kotoa käsin.Vaikka siitä mennessä kertyikin hieman extra-kiloja,niin pois tullessa oli sitten hyvin tilaa tuliaisille.Ja vauvallakin saa olla 10kg verran matkatavaraa vanhempien laukuissa,joten siitä ei tule ongelmaa,siis jos lennätte Finnairilla.

Ja tuon jauheen kanssa kannattaa miettiä ainakin,että onko teillä hotellissa esim.vedenkeitintä,millä saa keitettyä veden jauheeseen ja maidon lämmitettyä vai onko teillä huoneistohotelli.Meillä oli hotelli ja oma pieni vedenkeitin mukana,millä keittelin veden ja lämmitin ruoan sekä maidon.
Jos päädyt ottamaan tuota jauhetta matkaan,niin ota kuitenkin edes vähän valmistakin maitoa.

Vastailen mielelläni,jos jotain kysyttävää tulee.
Hyvää matkaa teille!


Pippuri - 22.12.2008 - 22:29

Samaa mieltä kuin edellinen, ehdottomasti vauvan ruuat kotoa mukaan! Meillä on ollut reissuilla mukana myös vaipat, viimeksi meni kätevästi paketti matkarattaiden mukana ruumaan.


Kätsy2 - 22.12.2008 - 22:38

Juu,meillä oli kanssa vaipat mukana.
Eipähän tarvinnut etsiä kaupoista sopivaa,vaikkakin sieltä olisi löytynyt,kalliimpia olivat vaan kuin Suomessa.
Tuttu ja turvallinen vaippa,niin eipä tule sitten matkallakaan mitään ikävää vaippaihottumaa...


canariona - 26.12.2008 - 18:07

Kyllä täältä äidinmaidonkorvikkeita löytyy. Luulisin, että jopa enemmän kuin Suomesta. Äitiyslomat on parin, kolmen kuukauden pituisia eli suurin osa äideistä ei imetä (jos siis ovat työelämässä mukana). Merkeistä ei kyllä ole hajuakaan joten jos haluat juuri kyseistä merkkiä niin sitten varmaan kannattaa ottaa mukaan. Vaippoja en ole itse rahtaillut minnekään matkoille enkä huomannut meidän pikku-akan välittävän minkä merkkinen vaippa hänellä oli, pääasia, että oli kuiva. Luulisin Pampers vaippojen olevan ainoita samanmerkkisiä kuin suomessa (ei ole tarvinnut vuosiin ostiskella vaippoja, pikku-akkakin on jo 10 v.)

Santa Fe on bungalow-alue keskeisellä (silti rauhallisella) paikalla Inglesiä. Huoneistoissa on pienet keittokomerot joten ainakin kattiloita löytyy. (veden lämmittämiseen siis). Inglesin kaupoissa on turistihinnat ja hinnat vaihtelevat melkoisesti ja tosi on , että ovat kalliita. Santa Fe:stä on kuitenkin n. kilometrin kävely San Fernandon puolelle, joka on paikallisten asuttama alue. Sieltä löytyy kolmekin isompaa kauppaa (Hiperdino, Mercadona ja Eurospar), joiden hinnat ovat normaalimmalla tasolla ja valikoima tietysti huomattavasti laajempi. Jos vuokraatte auton tai ajatte bussilla (nro 66) Vecindarioon (Inglesistä vajaa 10 km) niin sieltä löytyy lähin iso ostoskeskus (Atlantico), jossa on myös iso marketti (Carrefour).

Tänä aamuna töihin tullessa mittarissa oli 12º eli varautukaa myös lämpöisillä vaatteilla ja jouluaattoiltana satoi vettä eli sontikkakin on paikallaan. Päivisin on enimmäkseen paistanut aurinko.

Jos haluatte tytön kanssa rannalle, suosittelen Playa Amadoresia tai Moganin rantaa. Molemmissa on aallonmurtajat eli tuuli ei pääse tekemään ristiaallokkoa niinkuin Inglesin rannalla eikä hiekkakaan lennä. Niihin ei tosin pääse kuin autolla tai bussilla. Tai onhan toki San Agustinissa pieni ranta, joka on useinmiten aika tuuleton.

Espanjalaiset eivät vietä joulua kuten me vaan täällä tulee loppiaisena Reyes Magos (kolme tietäjää), jotka jakavat lahjat lapsille. Inglesissä on yleensä ollut silloin kulkue jos haluatte mennä katsomaan tai voi olla niinkin, että se kulkee hotellinne edestä. Asia kannattaa tarkistaa oppaalta koska kunnalla menee tosi huonosti, esim. jouluvaloja ei laitettu tänä vuonna lainkaan (suuri pettymys äidilleni).

Nyt on pakko ryhtyä taas töihin. Toivottavasti oli jotain apua.
Tervetuloa lomalle & mukavaa lomaa ja muille mukavaa vuoden loppua!


lennu - 29.12.2008 - 18:13

Hei, canariona!
Kiva, että löysin mahdollisesti jotain tietoa...
Olemme menossa tammikuussa mieheni kotikonnuille eli canarialle. Paikka on siis tuttu, mutta minä olen raskaana joten ongelmana on mitä voin syödä? Epämääräistä tietoa antaa vain mieheni äiti joka siis teki lapsensa 60-70-luvulla joten voi olla suositukset vähän muuttuneet siitä. Eli pastoroidut jutut tiedossa ja serranoa ei suositella. Onko tietoa miten muut tyypilliset herkut? koska niitähän mieli tietysti halajaa eli mitä äitiyshuolto siellä kehoittaa välttämään raskausaikana? Kiitos jo etukäteen avustasi!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|