Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

eikó saa Lanzarotella tavis maitoa???

MINNI - 21.12.2008 - 17:29

Siis eilen oli juttelin anopin kanssa siitá mitá otan pojalle mukaan lomalle,ja sanoin etten ala mitáán ruokia tai maitoja raahaamaan mukana,kun poika voi syódá tavallista ruokaa ja juoda tavallista maitoa(poika 1v1kk
silloin),anoppi sanoi ettá siellá ei saa tavallista maitoa.Onko náin,mua se váhán kummastuttaa kun joka maailman kolkassa missá ollaan ennen matkusteltu aina on
ollut maitoa saatavilla.Pitáiskó juuri ottaa vaikka korvike jauheet mukaan kaiken varalta?


VASTAUKSET:


hei - 22.12.2008 - 05:06

kyllä sieltä varmaankin jotain maitoa saa. meillä lapsen ollessa 1.3v. otin mukaan hyla maitoja siis niitä mitkä säilytetään avaamattomana huoneenlämmössä.litran tetroja nakkasin matkalaukkuun. ee noista hirveesti ollut raahaamista.


MINNI - 22.12.2008 - 11:19

hei,tarkoitatko niitá,miksi sitá nyt sanotaankaan Suomessa
"pitká ikáisiá/kestoisia" maitoja?
Jos tarkoitat niin siináhán tosian ois ideaa,voisinhan
minákin ottaa tááltá "long life" maitoa mukaan.


Sipsu - 22.12.2008 - 12:42

Olen käynyt kerran Lanzarotella, en kyllä silloin maitoa siellä juonut. Mutta näytti olevan tavallisia marketteja niinkuin muuallakin etelässä. Eli kyllähän sielläkin lapset juovat maitoa ja juodaan maitokahvia. Varuiksi voit tietysti ottaa jotain mukaankin jos laukkuun mahtuu. Meillä poika juo niin vähän maitoa että en ole mukaan täältä reissuihin hinannut. Mutta kyllä paikan päältä on aina maitoa löytynyt.


MINNI - 22.12.2008 - 15:04

Kiitos vastauksistanne


Etelässä - 22.12.2008 - 15:26

maito ei maistu välttämättä samalle kuin mihin on itse tottunut,joten sinuna ottaisin mukaan


Canariona - 22.12.2008 - 18:23

Kyllä saarilla saa tavallista maitoa. Yleisesti täällä käytetään iskukuumennettua maitoa koska tuore maito on usein (ikävä kyllä) hapanta jo ostettaessa. Kylmäketju vissiin pääsee katkeamaan useampaankin kertaan. Se on totta, että maito maistuu erilaiselta vaan luulenpa joka maassa olevan omanmakuista maitoa. Meidän akat on ilmeisesti niin tottunu, että maidon maku vaihtelee, etteivät oo koskaan sanoneet asiasta mitään sen enempää.
Jos päätät tyytyä espanjalaiseen maitoon niin pieni sanasto:
Rasvaton maito: leche desnatada
Kevytmaito: leche semidesnatada
Kulutusmaito: leche entera

P.S. Tämä talvi tuntuu olevan aika vilpoisa joten pakatkaa lämmintä mukaan. Pojalle varsinkin lämmin yökkäri ja liukuestesukkia tai sisätossut kun täällä on joka paikassa laattalattiat ja näin talvisaikaan ne on ihan sikakylmät. Niin ja siis vaatteita, jotka pitävät hyvin tuulta, tuulisina päivinä kun tuntuu, että tukkakin lähtee päästä.
Hauskaa Joulua sinnepäin ja toivottavasti valkoista!


Pippuri - 22.12.2008 - 22:34

Mä kyllä suosittelen että ota niitä ruokiakin mukaan, edes osa!!! Puurohiutaleita sieltä ei ainakaan saa, että ne ainakin. Meillä on poika 2v ja mulla oli hänellekkin jotain kuivamuonia mukana kun oltiin kanarialla. Ja onneksi oli, ei kelvannut ravintolapöperöt pojalle! Anoppi tuli samaan kohteeseen perässä ja toi lisää sapuskoja mukanaan. Suomi-ravintolassa ainoastaan kelpasi pojalle lihapullat ja muusi. Siellä sitten tuli käytyä. Pojan syödessä vielä purkkiruokia mulla oli viikon ruuat kaikki mukana täältä. Lapsen kanssa mä pelaisin varman päälle nämä asiat.


MINNI - 22.12.2008 - 23:09

Vielá kerran suuret kiitokset teille kaikille hyvistá
neuvoista,ja oikein hyváá joulua teillekkin! ♥


Hih - 11.01.2009 - 17:06

Jos on lapsi herkkä muutoksille, niin ehkä sitten on parasta raahata kaikki mukana. Itse en ole missään vaiheessa kuljetellut ruokia - kyllä sitä viimeistään viikon päästä jo lapsi on tottunut. Tietysti monen kuukauden reissuun ei mitenkään voi kuljettaa kaikkia ruokia mukana. Itse pidän tärkeimpänä sitä, että tiedän missä ja miten ruoka on valmistettu kuin sitä, että ruoka olisi juuri nimen omaan suomalaista.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|