Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Gran Canaria, Playa del Ingles - kokemuksia?

Marjatta - 30.11.2008 - 20:42

Meillä hotelli nimeltä Corona Roja..
Matka helmikuussa, oiskos teillä kellään kertoa kokemuksia?
Millaista säätä pidellyt siellä, millainen on tuo hotelli..? Entä kaupunki?

Kiitti vastauksist


VASTAUKSET:


Sipsu - 30.11.2008 - 22:11

Olen Inglesissä ollut pari kertaa tuossa hotellissa en. Näköjään hotelli on aika vilkkaassa paikassa ja nuorten suosiossa. Se voi ehkä tietää levottomia öitä jos huonosti sattuu. Riippuu tietysti, millä porukalla itse lähtee, nukkuuko vai ei.
Ingles on turistipaikka jossa on aika paljon sisäänheittäjiä ja Afrikasta tullutta porukkaa katukauppiaina. Jos haluaa tutustua hieman paikalliselämään, kannattaa käydä SanFernandossa ostoksilla ja/tai syömässä. Tai sitten matkustaa saaren sisä- tai pohjoisosiin jossa myös paikalliset asuvat. Inglesissä on hyviäkin ruokapaikkoja, Kashbahin lähellä löytyy italialaista, meksikolaista jne. Kashbahin ostarin katolla on hyvä pihvipaikka joku Toro.. Se on kalliimpi mutta laadukkaampi paikka ja viihtyisä myös. Illalla on paljon menopaikkoja varsinkin ydinkeskustassa. Valitettavasti siellä voi törmätä myös huumeisiin ja ilotyttöihin niinkuin monessa muussakin paikassa.
Puerto de Mogan on kiva paikka. Sinne pääsee bussilla ja veneellä Puerto Ricosta.

kelit voi vaihdella talvella. Joskus on lämmintä, joskus viileää. Rannalla on usein tuulista ja illalla voi tarvita pitkähihaista. Vaikka Inglesissä olis pilvistä, voi lähistön Puerto Ricossa olla aurinkoista.


Pippuri - 01.12.2008 - 20:56

Moikka! Me oltiin juuri tuossa loka-marraskuun vaihteessa kyseissä paikassa. Yleensä tuo ajankohta on aika varma ilmojen suhteen mutta meille osui aika viileää ja 1 kokonaan aurinkoinen päivä 10 päivän lomalla. Joten aivan tuurista on kiinni millaset kelit osuu. Me käytiin 3 kertaa Puerto Ricossa ja siellä oli joka kerta lämpimämpää ja aurinkoisempaa.

Tuosta hotellista ei ole kokemusta, mutta olimme sillä samalla alueella. Olin itse huolissani kun luin täältä että vilkas alue, ja meillä oli mukana parivuotias poika. Mutta, saimme hotellista rauhallisen huoneen, ja oli aivan hiljaista eikä yöunien kanssa mitään ongelmaa. Vaikka paikkaa mainostetaan viihdemetropolina niin ei sitä päivisin siellä mitenkään huomannut, ja me emme yöelämää viettäneet. Nuo Afrikkalaisnaiset tosiaan yrittävät hanakasti kätellä, laittavat korun käteesi ja höpöttävät että se tuo onnea. Sitten vasta alkavat vaatimaan rahaa. Joten kierrä vaan sutjakasti ohi!

Olikos se nyt Toro Negro tuo Sipsun mainitsema ravintola, ruoka tosiaan oli hyvää!

Itse kävimme ruokaostoksilla San Fernandossa Hiperdinossa, suurempi valikoima ja paikalliset myös käyttävät sitä. Kaikki mainostivat että ruoka paljon halvempaa kuin minimarketeissa mutta ei me mitään järisyttävää eroa kyllä huomattu.

Mutta me kyllä tykättiin paikasta kovasti, rantabulevardi oli todella kiva kävellä. Tuulisena päivänä tosin hiekka pöllyää dyyneiltä. Ja tuulinenhan tuo paikka on, aallot isoja. Muuten oikein mukava paikka, selkeä kulkea ja viihtyisä.

Joten ei muuta kuin hyvää matkaa, itse vaan haaveilen täällä seuraavasta reissusta.


ap - 25.02.2009 - 12:35

Reissu käyty ja suosittelen ko. paikkaa ja hotellia kovasti! minulle kerrottiin että "Näköjään hotelli on aika vilkkaassa paikassa ja nuorten suosiossa" voin kumota tuon väitteen sanomalla, että hotelli oli rauhallisella alueella, aivan play del inglesin laitamilla
reissu kaikinpuolin onnistunut, ei näpistelijöitä, ei neilikkatyttöjä jne.
Suosittelen myös kaikille kovasti Sioux Cityä! Jos menet Gran Canarialle, jäät paljosta paitsi ellet tuola käy

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|