Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LEMMIKIT


| Vastaa viestiin | LEMMIKIT |

Koira karkumatkalla

Pulla - 14.07.2009 - 23:07

Heipä Hei.
Mun koira karkailee jatkuvasti. Se oikein etsimällä etsii tilaisuutta karata. Vapaana ei voi pitää yhtään, ja joka oven raosta yrittää livahtaa. Ja sittenkun onnistuu niin siitä on huumori kaukana.
Oon nähnyt saman rotuisia koiria jotka kulkee tuolla omistajiensa kanssa ilman hihnaa!!
Joo ja tiedän että se pitäisi opettaa ihan pennusta asti, pitää mahdollisimman paljon vapaana jne. Mutta onkohan mitään mahdollisuuksia tai keinoja opettaa tai TEHDÄ TUOLLE EDES JOTAIN enään kun koira jo 4.v?


VASTAUKSET:


Minuli - 15.07.2009 - 08:02

On mahdollisuus. Koiran ja omistajan suhteessa ei kaikki ole ok, jos koira karkailee.


wwww - 15.07.2009 - 08:26

ota vaikka paikkakuntasi koira kouluttajaan yhteyttä. osaavat vaikka kädestä pitäen auttaa
nimim. kokemusta on


AQQA - 15.07.2009 - 11:50

En tiedä, ei ole kokemusta. Mutta voisi ajatella että voisiko sitä harjoitella? Jos menisit aidatulle alueelle ja ottaisit kaiken näköisiä virikkeitä makupaloja keppejä, palloja. Pysyisikö koira kanssasi jos leikkisit sen kanssa? Pieniä hetkiä kerralla ja sitten kiinni. Palkitset ja kehut oikein kunnolla. Koira ei saisi yhdistää kiinni laittamista kuitenkaan siihen että hauskuus loppuu ja lähdetään kotiin.
Ja harjoitella siellä myös paikallaan pysymistä ja luoksetulo käskyä.

Tulee ensimmäisenä mieleen että saako koira tarpeeksi liikuntaa?

Niin ja jos on poika koira kyseessä niin sillähän voi olla vain niin kova seksuaalivietti että häipyy tyttökoirien perään.. Siihenhän ainakin auttaa kastrointi.

Mutta kannattaa tosiaan ottaa koirankouluttajaan yhteyttä, nämä olivat vain arvauksia.


ansku - 15.07.2009 - 17:29

On keinoja ja tuonkin ikäinen oppii. Ota yhteyttä paikkakuntasi koirakouluun tms. ja pyydä apua. Karkailun syyt kannattaa ihan ekaksi selvittää. Monesti vikaa on myös itsessä.


=D - 22.07.2009 - 16:48

Isännän ja koiran käytöskoulu on ihan paras ohjelma, mistä saa tosi hyviä ja TOIMIVIA vinkkejä kaiken moisiin koiran "käytös ongelmiin" niin rotuun ja kokoon katsomatta. LIV la ja su 18-19!!! Mainostamista joo... =/


Chala - 22.07.2009 - 17:04

Joo täälläkin on kokeiltu ihan kaikki mutta koira on niin kovapäinen ettei mitään toivoa parannuksesta. Tottelee hihnassa ja aidatulla alueella tosi hyvin mutta jos pääsee vapaaksi livahtamaan, ei kuule ei näe yhtään mitään. Sitten tulee joskus 11h reissun päätteeksi nöyränä ulvomaan sisään, mutta mitään ei koskaan opi.

Ja toi on kyllä ihan rodunomainen juttu, harvat noista koskaan suostuu ihmisen tahtoon vapaana ollessaan, on niin kovat vartijavietit että täytyy se 30ha ympäriltä vahtia ja kartoittaa vihujen varalta

Et ei se aina ole pelkästään kouluttajasta kiinni te ah niin kaikkitietävät viisaat Mutta ap:lle tsemppiä. Tiedän miten turhauttavaa tuo on Toivottavasti te löydätte apua.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|